ליגת הIFL, משחק השבת

K a t z M

New member
ליגת הIFL, משחק השבת

ביום שבת, ה15.11 בשעה 19:00, יתקיים משחק קדם עונה של ליגת הIFL, המשחק יפגיש בין קבוצת מודיעין פיונירס, לקבוצת חיפה אנדרדוגס, המשחק יתקיים במודיעין, במגרש הכדורגל שברחוב דבורה הנביאה פינת עמק בית שאן. פרטים נוספים לגבי הקבוצות והמשחק ניתן למצוא באתר ליגת הIFL WWW.IFL.CO.IL ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית בשביל פרטים והבהרות. מצ"ב מפה של הגעה למגרש מכביש 443 מכיוון ת"א.

laufgas

New member
ואם מישהו מסתבך להגיע, דברו איתי.

שלחו לי מסר ואתן לכם את הפלאפון שלי.

K a t z M

New member
תיקון טעות במקום המגרש.

הייתה טעות בכתובת המגרש מדובר על מגרש השמשוני בשדרות רבין. עמכם הסליחה.

K a t z M

New member
תיקון לתיקון הטעות

המגרש אכן נמצא בהוראות אשר ניתנו בתחילת האשכול, המגרש לא נמצא בשדרות רבין.

omrili77

New member
איתי, אני מקווה שאתה לא נוהג ../images/Emo13.gif

כי לפי ההוראות שלך צריך להיכנס בכיוון הלא נכון בחד-סיטרי (נתת את ההוראות לכיוון ההפוך)

laufgas

New member
המ, אני לא רואה במפה שום בעיה :-o

זאת לא הכניסה הראשית לעיר, אבל אני די בטוח שהמפה הזאת מקבילה למציאות. מתוך סקרנות נטו - אתה יכול להסביר לי מה הבעיה שיש במפה?

omrili77

New member
אני לא מכיר את מודיעין

אבל לפי מפות אחרות, הרחוב שמסומן אצל איתי (זה שצפוני ל"עמק האלה") הוא חד סטרי לכיוון היציאה מהעיר. שים לב גם שבהוראות המגרש הוא נקודת המוצא ולא היעד (לפי החצים וגם לפי המיספור). לפי מיטב הבנתי הכיוון הנכון כמעט זהה, אבל צריך לפנות לרח עמק האלה (כלומר הדרומי יותר), או במלים אחרות פניה שנייה שמאלה. ועכשיו שמישהו יסביר בבקשה איפה זה השמשוני הזה.

laufgas

New member
תודה והסברים

עכשיו באמת שמתי לב לבעיה במפה
התיקון היחיד שצריך לעשות כדי להגיע למגרש הוא במקום לפנות שמאלה בנקודת ציון מספר 4, להמשיך עד הכיכר (טיפה דרומית לנקודה 4 במפה) ולפנות שמאלה לעמק האלה (בכיכר יש רק אופציה אחת והיא שמאלה, כי בינתיים שאר היציאות מהכיכר חסומות אז אל תדאגו). להמשיך בשאר הפניות לפי המפה. ואם זה כ"כ חשוב לך איפה זה השמשוני, אז זה בדיוק איפה שהמגרש נמצא. השמשוני זה השם לכל האזור המקיף את המגרש. זה אזור יחסית גדול. למה?

omrili77

New member
כי התיקון של איתי מבלבל אותי

ועכשיו אני כבר לא יודע איפה זה

K a t z M

New member
שוב, ההוראות והכתובת לא נכונות

תתעלמו מהם ותתייחסו לכתובת בהודעת התיקון. ולשאלתך, כן, אני נוהג למשחק, וכן, אני נהנה לסוע בכיוון הלא נכון בחד סטרי אין כמו הריגוש שבלראות מכוניות שועטות לעברך ונהגים מבולבלים :)

laufgas

New member
על איזה מגרש מדובר?

אם מדובר על המגרש שבו שיחקו בפעם האחרונה שהיה משחק ליגה במודיעין, אז זה בדיוק מה שכתוב בהודעה המקורית. אם זה לא במגרש ששיחקו בו בפעם הקודמת, אז זה מגרש אחר שאני לא ידוע על קיומו. מישהו?

K a t z M

New member
מדובר במגרש השמשוני ברחוב עמק האלה.

שוב, היה בלבול קל, ההוראות שניתנו והכתובת נכונות.

omrili77

New member
הקטע המפחיד הוא

שאני ממש יכול לדמיין אותך עושה את זה (אצלי בדמיון אתה גם מחזיק בירה ביד אחת וצועק "WOOHOO!" כל כמה שניות, אני מקווה שזה בסדר)

למעלה