ליגת התיכונים

effkef

New member
ליגת התיכונים

אני רוצה לערב אתכם במשהו שקרה השבוע במשחק בין האורלי פרנט רייבנס לליידה ריינוס. אני אומר מראש שאני אנסה לא לקחת צדדים בנושא מכיוון שלא הייתי נוכח במשחק עצמו שמעתי סיפורים רק מצד אחד (2 שחקנים ועוד אבא שלי שהיה במשחק). לפי מה שהבנתי מהסיפורים הריינוס בהנהגתם של המאמנים שלהם (אני לא רוצה לזרוק את שמות שלהם בגלל שהם שחקנים בליגה הבוגרת) שיחקו משחק מאוד מאוד מלוכלך שכלל הרבה late hits,face mask מכות למקומות כואבים ועוד עוד... בערך 8 דקות לסוף המשחק (ועוד פעם אני לא הייתי אז זה רק מסיפורים) כמה שחקנים של הריינוס ניסו לתקוף את השופט..ואחרי שהאחרון העיף אותו משחק גם מאמני הקבצה תקפו את השופטים (אם כי בעיקר מילולית).. האירוע נשמע מאוד חמור ואני רוצה לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר את הסיפור יותר במלואו ואם הסיפור באמת נכון מה אתם חושבים שצריך לעשות מפה?

korensun

New member
לערב את הנהלת הליגה

לא ראיתי את המשחק ואין לי מושג, אבל אם יש משחק מלוכלך זה תפקיד השופטים לשים לב. מה שהשופטים לא ראו זה בעיה, אבל אין מה לעשות. לגבי המאמנים - השופט יכול להרחיק אותם. אם זה מגיע לאלימות כלפי השופטים צריך שהנהלת הליגה תתערב ותתן דין. אני בכלל לא מבין למה זה צריך להגיע לדיון בפורום, בשביל זה השופטים והקומישינר שם.

Benmir01

New member
שחקן בריינוס

היי, אני שחקן בריינוס (71). אני יכול להודות שחלק מהשחקנים כן שיחקו במטרה לפגוע, אבל זה היה ברעיון של כאב והמנעות מעברות. כן יש את המופרעים שעושים עברות ורוצים לפגוע כמה שיותר, אבל זה משהו שלא מאפיין את הקבוצה ספציפית - ובכל קבוצה יש אותם, בין אם זה בוגרים או נוער. אני יודע שלרבלס יצא שם של שחקנים מאוד מלוכלכים, אבל אני יכול להגיד לך שהדבר היחיד שהנחה אותם היה - "לכו תהנו, זה המשחק האחרון שלכם" ולא "לכו תעשו עברות". האירוע שהשבית את המשחק, כ6 דקות לפני סיום המשחק, היה שלאחר רצף של קריאות לא במקום, שופט מסויים קרא עברת "לייט היט" על שחקן שעשו עליו הולדינג ברור, למרות שהלייט היט לא היה במקום והשופט הכחיש את קיום שההולדינג - למרות ששאר השופטים הסכימו עליו ממה שהבנתי - והשחקן הזה אכן התפרץ וניסה לתקוף את השופט. אותו השחקן רוסן (תוקל והוצמד לרצפה על ידי הריינוס) והורחק למשך המשחק, ובהמשך הוחלט שהוא יורחק לצמיתות מהIFL. המאמנים שלנו לא תקפו את השופטים - היו חילופי מילים והמון צעקות, זה נכון, אבל ממה שאני ראיתי, לא הייתה תיקפה אמיתית. אוריאל החליט להשבית את המשחק, אבל לאחר שיחה הוחלט שהמשחק ימשיך אך בכל עברה שתצוץ - הוא יופסק. הרייבנס לא הסכימו והמשחק נגמר. אני לא מצדיק את השחקן ואני מתנגד, אבל אני כן יכול להגיד שאני מבין אותו אך בכל מקרה מעשה כזה הוא אסור - וזאת הסיבה שהוא הורחק לצמיתות, גם מהנוער וגם מהבוגרים. אני רק רוצה להזכיר שזה משחק בין 2 קבוצות שהן לא סתם יריבות, אלא שורר ביניהן יחס של שנאה ( בעיקר בגלל שחקן מסויים ששמו לא יוזכר שמשחק ברייבנס, שלפיו "פוטבול זה משחק של אמריקאים ולא ישראלים מלוכלכים והלוואי שכל הישראלים ימותו במלחמה". זאת לא סיבה למכות, אבל זאת כן סיבה מספיק טובה בשביל להיות אגרסיבים יותר מן הרגיל. תשלב את זה עם משחק סיום עונה (שהוא בעצם המשחק האחרון לפחות 3 השנים הקרובות של השחקן שמתגייס בקרוב) ועם קריאות לא במקום - ותוכל להבין מה קרה. שוב אני אומר, לא כל הריינוס ככה וזה מאוד מצער שאתם מכללים את כולנו בקטע הזה. בן - קפטן הריינוס.

korensun

New member
וכל זה עדיין

לא מצדיק שום דבר. יש שופטים, ויש קומישינר. טוב מאוד שאוריאל החליט להפסיק את המשחק, לא היית שם אבל זה נשמע הצעד הנכון. גם אם השופט החליט לשרוק לך עבירה 200 פעם על זה שגירדת בתחת בזמן ההאדל - אתה לא תוקף שופט בשום מצב. פוטבול זה משחק אגרסיבי, יש המון אמוציות בזמן משחק ואני ראיתי הרבה אנשים משוגעים "מאבדים את זה", אף אחד מהם לא תקף שופט.

Benmir01

New member
אני מסכים

אמרתי, אני מסכים איתך.. אני לא מצדיק שום דבר מהמעשים שלו. רק הסברתי את הרקע, החבר למעלה ביקש לשמוע מה קרה אז הסברתי. אפשר להגיד הרבה דברים (ויש הרבה שאומרים), אבל אני בנאדם שמאוד נגד משחק מלוכלך. הרבה פעמים יוצא שחושבים שאני מעודד את זה בגלל כמה בדיחות פנימיות בקבוצה, אבל רובנו ככולנו בעד משחק נקי. ד"א קורן, אם תרצה להמשיך לדבר אני בפייסבוק (אני זה שהוסיף אותך )

effkef

New member
להזכירך

אני ממש לא בא לתקוף עכשיו אבל אני רק רוצה להזכיר לך שזה ממש לא פעם ראשונה ששחקנים או מאמנים בקבוצה שלכם תוקפים שופטים (אל תשכח את המשחק נגד כפר סבא- ששם אני הייתי וראיתי מה היה)... אני לא מכליל את כל הקבוצה שלכם אבל לדעתי יש משהו רקוב בקבוצה עצמה ואני לא מאמין שזה השחקנים בקבוצה. יש לכם מאמנים מאוד בעייתים(ואני אוהד של הרבלס) ולא פעם הם מראים אלימות פיסית או מילולית כלפי שופטים.... זה חבל כי בסופו של דבר הם אמורים לחנך אותכם וללמד אתכם את המשחק ולדעתי הם עושים לגמרי הפוך

Benmir01

New member
אני שוב אומר

בכל קבוצה יש שחקנים בעייתיים, והיה פה לפני כמה ימים דיון דומה לזה, שוב בהקשר של הרבלס. הקבוצה עובדת במטרה לרסן את אותם השחקנים ואני כן מסכים שיש בעיה, אבל אני לא יכול להגיד ש"משהו רקוב בקבוצה עצמה" זה משפט במקום.

effkef

New member
צודק

להגיד לך את האמת אני לא בא בטענות לשחקנים שלכם... זה קורה ואין קבוצה בלי זה... אני בא בטענות ביקר לאמן שלכם שכמעט כל משחק כן צועק וכן מקלל את השופטים ולמען האמת אני חושב שהוא שחקן מאוד מלוכך בעצמו ככה שאני לא חושב שהוא צריך לאמן ילדים... אבל זו רק דעתי

rangrok

New member
אם יורשה לי להוסיף משהו קטן.

דבר ראשון קורן צודק בפוטבול או בכל ספורט אחר לא תוקפים שופט לא משנה הסיבה. בגלל שלא הייתי במשחק אני יכול להגיד שכן יש הרבה מקרים שיש טעויות בשיפוט בכל זאת כמה שהמשחק מסובך ככה גם השיפוט. אם יש יריבות בין הקבוצות זאת עדיין לא סיבה לשחק מלוכלך ואוריאל צדק כשסיים את המשחק (ואגב לאוריאל גם יצא להרחיק מאמן השנה)

effkef

New member
שחקן ברייבנס

בן מה העניינים?! עם כל הכבוד למשפט הזה האמרת...(שזה בכלל לא לגמרי נכון...) אני יכול להבין למה זה יכעיס אותך אבל זה לא סיבה למה שקרה שם באותו לילה... לפי מה שאנחנו הבנו כבר מהמשחק הראשון שלנו נגדכם שזה דרך המשחק שלכם... אני חושב שאין שום הבדל בין אמריקאים לישראילים שמשחקים רק עם הם משחקים לפי החוקים... המשחק הזה חצה את כל הגבולות... אחי היו חברה שלא רצו ללחוץ את היד שלכם אחרי המשחק כי חשבו שתנסו לפגוע בהם... ולגבי המשך המשחק.. למאמנים שלנו לפני הכל יש אחריות לדאוג לנו לפני המשחק אחרי שאנחנו חוזרים לסיידלין כשמטקלים אותנו בלי שום סיבה כשאין לנו את הכדור ביד גם אני לא הייתי מסכים שהשחקנים שלי יעלו על המשחק... ולגבי המוטו שלכם אנחנו עשינו הזמנה בפייסבוק למשחק וממוטו שלכם זה היה שאתם חיות מלוכלכות... מה זה אומר על הקבוצה שלך אחי??

AdamG55

New member
עוד שחקן בריינוס

זה שכמה חברה מהקבוצה שלנו כתבו Dirty Animal על הקסדה שלנו זה הומז' לסרטון שהטייט אנד של הרייבנס מראה בו שאחד השחקנים שלנו דוחף אותו בפייסמסק (לא מחזיק, רק דוחף), ובסופו הוא כותב (עלינו) שאנחנו Dirty Animals. בכל מקרה, מה שקרה במשחק לא היה לגיטמי בשום צורה. וויליאים (הבחור שהעלה את הסרטון), באמת אמר כל מה שבן אמר שהוא אמר, אבל הוא מחק את הסרטון אז אי אפשר לראות אותו.

Benmir01

New member
Dirty Animals

כמו שאדם אמר, כל הקטע בDirty Animals נובע מסרטון שוויליאם החליט לעשות עלינו, בו כביכול הדיפנסיב אנד שלנו עושה הולדינג על הגארד שלהם ושם הוא קרא לנו בשם הזה. אחרי שהראנו שזה לא באמת ככה, החלטנו לאמץ את הכינוי הזה בכל מקרה בכיוון של הקנטה.

effkef

New member
dirty animals

זה מה שכתבתם... Both of us are animals, but the DIRTIER is going to WIN זה לא שכתוב את זה ככינוי... לגבי ווילאם... זה לא בסדר מה שהוא עשה... והמאמנים והשחקנים שלנו דיברו איתו...

AdamG55

New member
.

מי שכתב את זה בדף הפייסבוק יודע (אני מקווה) בדיוק מה אני חושב על הדרך שבה הוא מציג את עצמו באינרטנט, וגם על איך שהוא משחק - הוא לא מייצג את הקבוצה.

effkef

New member
השחקן הזה..

אולי מבחינתך הוא לא מייצג את הקבוצה אבל כשחקן בקבוצה אחרת הוא ממש בולט אצלכם בעיקר בגלל מה שהוא עשה בסוף המשחק עם הלייט היט שלו באין לו שום הצדקה.. וזה לא המשחק הראשון שהוא עושה דברים כאלה... אישית הוא משך אותי בפייסמסק כשאני לא הייתי עם הכדור או בכלל קרוב אליו... אותו הייתם צריכים להעיף מזמן.. זה דוגמא למשיהוא שנותן הרגשה של שנאה כלפי הקבוצה שלכם... ואחי אני לא יודע עם שמתם לב למילים שיוצאים מהפה של המאמנים שלכם אבל זה גם בושה וסוג של הייצגות והירשמות לא טובה שהקבוצה שלכם נותנת...

gzaidman

New member
אולי קודם כדאי שתעשו בדק בית אצלכם

אולי לפני שאתם אומרים לקפטנים מקבוצות אחרות מה לעשות ואיך לעשות את זה אולי כדאי שתעשו בדק בית קטן, על קצה המזלג: לייטהיט, מכות אחרי תאקלים והכי שפל - האנד / תאקל שלכם (זה המקום להגיד שאני משחק גארד), אחרי שהוא הבין שהוא לא מצליח לעבור אותי, התחיל עם ברכיות ואגרופים. חומר למחשבה, - 76

tragula

New member
קפטן

אם יש בקבוצה שחקן שעובר את הגבולות זהו תפקידו של הקפטן (לפחות באותה מידה של המאמן, אם לא יותר) לעצור את זה. החל מלדבר ולהבהיר שזה לא מקובל ועד כדי להרחיק את השחקן מהקבוצה. לא קל בכלל.

tragula

New member
קפטן

אם יש בקבוצה שחקן שעובר את הגבולות זהו תפקידו של הקפטן (לפחות באותה מידה של המאמן, אם לא יותר) לעצור את זה. החל מלדבר ולהבהיר שזה לא מקובל ועד כדי להרחיק את השחקן מהקבוצה. לא קל בכלל.

miko44

New member
דעתי חברים

קצת על פוטבול וספורט אני במשך שנים הייתי אלוף ישראל לנוער בהדיפת כדור ברזל (לא שאהבתי את המקצוע זה פשוט נתן לי 100 בספורט בלי להתאמץ) בין כל החברים בתחרויות נוצרה חברות לא מוסברת ואהבה אחד לשני כולל פרגון ועזרה בתחרות עצמה וכל זה עד לרגע שבו נכנסים למעגל ההדיפה ומנסים לקרוע את החבר ולנצח (מה לא תעשה כדי לא לרוץ 2000 בבגרות) אני מספר את הסיפור הקטן הזה כדי להסביר לכם מגילי המופלג מה זה ספורט באמת ולצערי הרב בכל הענפים בארץ שכחו מזמן. אני אקח סיכון ויהמר שאף אחד מכם לא הולך להיות שחקן פוטבול מקצועי אלה תמשיכו לשחק את המשחק בשביל רק דבר אחד ויחיד וזה כייף מה שהולך פה מסביב זה פשוט גועל נפש מי שמכיר אותי יודע שאני מאמין במשחק חזק אפילו חזק מאוד ואני תמיד מחמם את השחקנים סביבי תוך כדי משחק אבל בספורטיוויות אחרי המשחק כולנו חוזרים להיות חברים שמשחקים את הכדורגל של יום שישי תחשבו על זה תיקחו את זה להמשך ותשכחו ממה שהיה שבוע מעולה אוריה

effkef

New member
אוריה

אני לא שונא אף אחד משום קבוצה אחרת ואני ישמח להיות חבר של כולם... מה שקורה פה זה דעות של חברי בקבוצות אחרות שאומרות מה הם חושבות אחת על השניה... היה משחק מגעיל ומלוכלך... ואנחנו מדברים על זה.. אני חושב שטיפה נסחפת.. ולך 76 אחרי שסיפרתם לנו את המקרה עם הטייט אנד דיברנו איתו... אין לי שום בעיה שתגיד לי בעיות עם הקבוצה ואני ידבר איתם עם זה ליגיטימי אבל אחי אין לך זכות להגיד לפני לקפטנים מקבוצות אחרות כי אתה יודע בדיוק מה היה שם והדברים אחרים שאמרתי הם דברים ברורים.. ועם אפשר לשאול איזה מספר עשה לך את זה? תן לי לספר לך סיפור... חבר שלי משחק בריינוס והוא סיפר לי 2 דברים. 1- הוא אמר לי שהיה לכם מטרה וזה היה לפצוע את הקוטרהק שלנו כדי שמספר 20 לא ישחק רסיבר אלא קוטרבק ואז יהיה לכם יותר קל. 2- אחרי שפצעתם את הליינבקר שלנו הוא ניגש לאחד שפצע אותו ושאל אותו מה קרה והוא אמר שהוא טיקל אותו בכוונה ובלי סיבה כדי לפצוע אותו שיצא מהמשחק וההגנה שלהם תהיה מבולבלת כי הוא הקפטן ולא תדע מה לעשות ויהיה לנו ... את זה שמעתי משחקן בקבוצה שלך!! קצת חומר למחשבה אחי...

למעלה