ליגת העל מחזור 8

Cade Foster

New member
אבל למה דווקא אשדוד?

יש 12 קבוצות בליגה עם תקציב נמוך משלנו, לפי איך שאתה מתאר את זה כל מעידה מול אחת מהן מבזה את מכבי חיפה. הרי עד המשחק מול מכבי ת"א בסיבוב הבא כל קבוצה שנשחק מולה תהיה בעלת תקציב נחות משלנו. אז זה היעד של סאלה? לנצח את כל המשחקים עד המחזור ה17?

DRORIKO8

New member
לא מצפה שמכבי חיפה תנצח את כל המשחקים שלה

כמו שאני בטוח שגם האוהדים של מכבי תל אביב לא מצפים שהיא תנצח את כל המשחקים שלה.מותר למעוד פה ושם. אבל כשחיפה עם התקציב השני בליגה מועדת מול קבוצות גרועות פעם אחר פעם גם לאוהד הכי סבלני מתחיל להימאס. והכי גרוע שגם כשחיפה מנצחת אז היא נראית רע,וחמור מכך עושה את זה מול קבוצות שהוחלשו משמעותית על ידי הסכם המושאלים(השער למשל שחיפה כבשה נגד עכו הגיע מהאגף שבו משחק בדרך שניר משען,שלא שיחק כמובן כי הוא מושאל של חיפה)
&nbsp
תראה אם הייתי רואה איזשהיא דרך אז הייתי אומר "תשמעו אולי כרגע אנחנו עוד לא בשיאנו אבל יש התקדמות וצריך לתת לזה זמן" אבל איזה מן דרך זאת שהמאמן עושה לשחקים רכבת בין ההרכב-הספסל-היציע וחוזר חלילה. זה נראה שהוא איבד שליטה לגמרי על השחקנים שלו. יש מעט דברים מעודדים שלקחתי מהניצחון על עכו,השאלה אם סאלה ימנף את זה למחר או ששוב פעם נלך צעד אחד אחורה.

Cade Foster

New member
כל עניין הרכבת בין ההרכב-ספסל זה בולשיט שהתקשורת מוכרת לך

הוא משנה הרכבים אז אומרים שהוא בלחץ ומאבד שליטה. אם לא היה משנה הרכבים היו אומרים שהוא אדיש ואפאטי. לתקשורת תמיד יהיה מה לכתוב, ענייני או לא ענייני, השאלה היא עד כמה קל לעבוד עליך שמדובר בביקורת בונה ולא בזיוני שכל של גורמים אינטרסנטים.
&nbsp
מה שמפליא אותי זה איך אוהדים שכבר קרוב לעשור לא ראו את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל שמזכיר את מכבי חיפה שהם גדלו עליה תחת שלל מאמנים מקומיים לא מתאזרים בסבלנות כשבאמת ישנה מהפכה בחשיבה של הקבוצה, גם אם לא נעשתה ״על מלא״. הוא מאמן זר, וכמו כל מאמן זר ייקח לו זמן ללמוד גם את מכבי חיפה, גם את הכדורגלן הישראלי וגם את שוק השחקנים הישראלים שאפשר להביא, שהוא דל גם ככה. אף אחד מבחוץ לא מגיע עם ידע מוקדם כזה. לפטר את סאלה זה להתחיל את כל התהליך מחדש ובעצם לשרוף חצי שנה. האלטרנטיבה האחרת היא עוד אלישע לוי או עוד ראובן עטר, אם זה מה שאתה רוצה אז תגיד כבר מעכשיו שאני אדע אם בכלל לטרוח...

DRORIKO8

New member
אתה רציני?

למה נראה לך שאני שם קצוץ על כל התומר לוים והדורון בן דודים למינהם?
אני צריך לקרוא אותם כדי לדעת שסאלה עושה לשחקנים רכבת? מכבי חיפה אם תשים לב היא הקבוצה היחידה בליגה שרק שחקן אחד אצלה פותח קבוע בהרכב(חן עזרא)
אתה זוכר את מכבי חיפה מתישהו עושה טיפול עשרת אלפים בהרכב כל מחזור?

אז בסדר, שסאלה הגיע לחיפה הוא לא הכיר את השחקנים,אבל הבן אדם פה כבר חצי שנה והוא עדיין לא מכיר את השחקנים בקבוצה שלו?
ג'ורדי ואוסקר כשהגיעו לפה היו צריכים חצי שנה בשביל להכיר את השחקנים שלהם?

Cade Foster

New member
לג׳ורדי ואוסקר היה כזה חומר שחקנים מחורבן?

אם הלכת על מאמן זר אתה פשוט לא יכול לצפות ממנו שלא יטעה. אין דבר כזה, בטח לא בליגה שלנו שלא מעניינת אף אחד מחוץ לישראל. אתה אחרי חצי שנה בתחום שאתה עובד בו נהיית מומחה? התלוננת פעם שסאלה לא הביא את ורמוט... מאיפה הוא אמור לדעת מי זה ורמוט בכלל? אלה דברים שלוקחים זמן. בחצי שנה הזאת הוא גילה שאין לו חומר שחקנים איכותי לעבוד איתו, בגלל זה הרכבת ואני מעדיף את זה על מאמן שיילך ראש בקיר עם מה שלא עובד.
&nbsp
הוא הביא שלושה זרים מהם על אחד הוא התפשר (הוא רצה הרי את דריניצ׳יץ׳ ולא את מיצ׳ל). באחד מהם הוא פגע (סטויקו), את הזר שאיתו הוא נכשל הוא שיחרר כבר (=תיקן את הטעות, עוד סימן טוב). בנוסף רצה להביא בלם ולא קיבל. אז מה רוצים ממנו? אתה יודע מה, 1 מ3 בזרים זה משהו שאני חותם עליו בכל חלון העברות. זה אומר שבעוד שנתיים כבר יהיו לנו חמישיית זרים שבאמת יכולה להרים אותנו למעלה (אם נדע לשמור עליהם).

DRORIKO8

New member
מכבי תל אביב בטרום ג'ורדי לא נראתה יותר טוב מחיפה שנה שעברה

וזה לא אחד מתוך 3,זה אחד מתוך 4, כי אתה שוכח את ראיוס שסאלה משום מה חשב שהוא מספיק טוב בשביל להשאיר אותו,למרות שהיתה לו אופציה לשחרר ולהביא זר אחר במקומו.

Cade Foster

New member
מאיפה אתה יודע שהייתה לו אופציה?

וזה לא שראיוס הוא כדורגלן רע. הוא יכול להצליח מאוד כשהתנאים לטובתו. סאלה הימר ונכשל, אני לא אשפוט אותו על זה. מה שקובע זה לא איך טועים אלא איך מתקנים, ואת זה נדע בסוף העונה.

רז 1978

New member
האם אפקט האצטדיון החדש מגיע גם למכבי חיפה?

ציפיתי ערב פתיחת העונה ממכבי חיפה שתהייה בצמרת ולא חשבתי שבשלב הזה של העונה שהיא תהייה עם 6 הפסדים

הפתח תקוואיות לפני 3 שנים ירדו בעונה בה נפתח המושבה ודבר דומה קרה למכבי נתניה לפני שנתיים

אני לא מאמין שמכבי חיפה תרד אבל לבינתיים היא בתחתית וכך גם הפועל חיפה

אז בכל זאת אפקט האצטדיון החדש לבנתיים לא פוסח על החיפאיות

רוסב

New member
לא בטוח שזה בגלל האצטדיון

גם שנים עברו החיפניות החלו בצליעה רבתי

pgprince

New member
מי שאחראי זה שצריך לשלם וזה לא המאמן

קוראים לו יעקב שחר שמתפקד גם כסקאוט ראשי/מנהל מקצועי.
&nbsp
הייתה לו אפשרות ממשית להביא את דמארי וורמוט בקיץ ובמקום זה הוא הביא בניון ואידריסו..

DRORIKO8

New member
סאלה לא רצה את ורמוט

מצד שני הוא מאד מאד רצה את אידריסו,והוא זה שהביא אותו למעשה

DRORIKO8

New member
הפועל תל אביב זאת תופעה שלא ראיתי כמותה מעולם

קבוצה ש-9 משחקים משחקת גרוע וכל פעם היא מנצחת בזכות פוקס אחר. פעם זה בלם עם גול עצמי,פעם זה שחקן מחוץ לרחבה ששולח בטעות את היד לתוך הרחבה. אם הייתי מאמין באלוהים הייתי אומר שהוא שונא אותי.

וזה לא שצריך לנקות את באר שבע לגמרי מההפסד הזה. זה כבר 9 מחזורים שהיא משחק רע(כן כולל ב"הצגה" נגד מכבי). קבוצה כל כך לא מסודרת,כל כך שבלונית, שהכל אצלה זה הסתמכות אקראית על יכולת אישית. אז כמה פעמים פנדל שנוי במחלוקת הציל אותה, הפעם פנדל שנוי במחלוקת הוריד אותה עם 0 נקודות. שיטת הקיזוז מה שנקרא.

ועוד מילה על ברדה. אין ספק שמדובר בשחקן גדול שעשה הרבה בקריירה,אבל מאז הפציעה בעונה שעברה הוא אפילו לא הצל של מה שהוא היה. אני פה בפורום בקיץ תהיתי אם לאלישע יהיה את האומץ להכיר במציאות ולספסל אותו,הנחתי שלא וצדקתי. ברדה כל העונה לא נראה כמו כלום. הקבלת החלטות שלו לא טובה, הסיבוב המפורסם שלו עם הגב לשער זה כבר לא זה, הבעיטות שלו לא מדוייקות, הוא מאד איטי(היום למשל בוזגלו סידר לו אחלה כדור מול עמוס,אבל ברדה אפילו לא טרח להגיע אליו). האם אחרי 9 מחזורים סוף סוף אלישע יגדל ביצים ויספסל אותו? התשובה שלי היא כמו בקיץ-לא. חבל על אבו לאבן.

רז 1978

New member
אתה מזכיר לי את עונת 1997/98

אז הפועל ת"א הוליכה את הטבלה במשך לא מעט משחקים שהיא מנצחת לא מעט משחקים בתוצאה של 0-1 עם המון מזל אך בסוף היא לא זכתה באליפות

DRORIKO8

New member
וואלה נכון

גם השנה היא לא תיקח,ובוא נגיד שג'ורדי לא צריך את השרוכים של טייב בשביל זה

DRORIKO8

New member
שתי הקבוצות האלה הן פשוט ליגה משל עצמן

שאר הקבוצות הן פחות או יותר באותה רמה,שזה אומר פח אשפה. אולי באר שבע והפועל טיפה יותר, אבל הרמה סך הכל די אחידה

גם משחקים רעים צריך לדעת לנצח

אני חושב שהפועל נצמדת למילים של עלי מוהר ז"ל ומפרקת קבוצות 1-0 ובמקרים יוצא מן הכלל, כובשת יותר משער אחד.
&nbsp
אני גם לא חושב שהיא אמורה לזכות, זה לא מה שחיפשו דומב וברקוביץ' וזה לא מה שמחפשים האוהדים.
&nbsp
המטרה היא להיות בפליאוף העליון ולתת כדורגל התקפי, שזה הרעיון, רק אין את הכלים ואני מסכים שאולי לקדם קצת את שגיב יחזקאל ו/או שחקן צעיר מהנוער

רז 1978

New member
בני סכנין – בית"ר ירושלים

יום: ראשון
שעה: 19:45
אצטדיון: דוחא
שופט: אלון יפת
שידור ישיר: ספורט 1

המשחק החם של השנה אשר עליו ישמרו כ-200 סדרנים ו-700 שוטרים

משחק בין שתי הקבוצות הללו הוא כאב ראש לא קטן למשטרה שצריכה להיערך בהתאם עם הרבה שוטרים וסדרנים כי שהמשחק הזה יעבור בשלום

בית"ר ספגה במשחקה האחרון את הפסדה הראשון הענה 1-0 להפועל חיפה

סכנן מנגד סיימה בתיקו נגד מכבי פ"ת והיא עוק מאד בתחתית שהפסד יחמיר עוד יותר את מצבה

הניצחון האחרון של בית"ר ירושלים על סכנין היה בינואר 2010, כמעט לפני חמש שנים – 0-1 בבית.

ניצחון החוץ האחרון של בית"ר על סכנין היה במרץ 2006 – 0-3. זה גם הניצחון היחיד של בית"ר ירושלים איי פעם בדוחא.

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 27 פעמים והמאזן בינהם:

9 ניצחונות לבני סכנין
5 ניצחונות לבית"ר ירושלים
13 תיקו

ההימור שלי: 2-2

למעלה