ליגת העל מחזור 8

רז 1978

New member
שיר המחזור

ביום רביעי הקרוב ימלאו שנה (לפי התאריך הלועזי) למותו של אחד הזמרים הגדולים ביותר שהיו למדינת ישראל - אריק איינשטיין

כ"כ הרבה להיטים היו לזמר הזה שקשה היה לבחור בשיר אחד אך לבסוף בחרתי בשיר יש בי אהבה

http://www.youtube.com/watch?v=5WEggKymynE

רז 1978

New member
הפועל תל אביב – הפועל באר שבע

יום: שבת
שעה: 17:00
אצטדיון: בלומפילד
שופט: אלי חכמון
שידור ישיר: ספורט
1

הפועל באר שבע עדיין לא הפסידה העונה (אחת משתי היחידות השנייה – עירוני קריית שמונה) והיא בצמרת הגבוהה ורק 2 נקודות בלבד מהמקום הראשון רק שהדרך לשם עוברת במשחק חוץ לא קל בבלומפילד מול הפועל תל אביב אך יחד עם זאת האדומים כבר נוצחו העונה במגרשם הביתי בידי בית"ר ירושלים כך שהבאר שבעים בהחלט מסוגלים לנצח בבלומפילד מה גם שהם כאמור טרם נוצחו העונה בבלומפילד

אשתקד ניצחה באר שבע בשני משחקי החוץ שלה מול הפועל ת"א ואלו היו ניצחונות החוץ הראשונים שלה על הפועל ת"א מאז עונת 1993/94

מפגשי העבר:

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 91 פעמים והמאזן בינהם:

39 ניצחונות להפועל תל אביב
27 ניצחונות להפועל באר שבע
25 תיקו

ההימור שלי: 0-2 לבאר שבע

somone1411

New member
מה אלישע מחזיק מאג'ידה רק השד יודע

שוער כזה גרוע, עצלן, אולי גם מוכר משחקים.
&nbsp
תקדם שוער מהבית יותר טוב.
אותו דבר הפועל ת"א, יש שם שחקני הרכב שלא שווים להיות שייכים למועדון הזה, שלא לומר שחקני סגל והרכב.
ליאור לוי? מגן שמאלי שאין לו רגל שמאל
זה גדול.
&nbsp
אם אני אסי דומב, שוער, בלם ומגן שמאלי מקבוצת הנוער בהרכב, סלאח יחד איתם.
מה שכן, גוזלן הזה הוא בזבוז, כי גם אם יהיה טוב הוא חוזר למכבי חיפה. גם במקרה הזה אם אין כסף (איפה שלומי אזולאי? הוא לא עדיף מגוזלן?!) אני בונה חלוץ מהנוער. מה בעצם יש להפסיד? גם ככה אליפות הפועל לא תעשה.
&nbsp
החשיבה הקלוקלת הזו פשוט מטריפה אותי.
&nbsp

somone1411

New member
איזה קהל יש לב"ש

ראיתם כמה הגיעו?
שאפו אדיר לדרומיים, במזג האוויר כזה לא פשוט, לעשות את כל הדרך מב"ש לא דבר של מה בכך. יפה!
&nbsp
חבל רק שיש לה שוער כ"כ גרוע.
בוזגלו שיחק אותה.

רז 1978

New member
הפועל חיפה – הפועל פתח תקווה

שעה: 17:00
אצטדיון: סמי עופר
שופט: אורן סימניאן

קרב תחתית להוט בין האחרונה לבין הקבוצה שמדורגת במקום הכי נמוך ממנו ניתן להישאר בליגת העל

הפועל חיפה השיגה במחזור האחרון ניצחון בדקה ה 90 בטדי שהעלה אותה מהמקום האחרון למקום ה 12 ואילו הפועל פתח תקווה הפסידה במחזור הקודם לעירוני קריית שמונה במשחק שאותו אירחה באשדוד (עקב השיזרוע במושבה) וזה היה לה הפסד שלישי ברציפות

כל קבוצה זקוקה במשחק הזה לניצחון ולנקודות כמו חמצן וכמו אוויר לנשימה וזאת שתפסיד את המשחק הזה (אם הוא יוכרע) תסתבך קשות

המפגש האחרון בין 2 הקבוצות היה במחזור הסיום של עונת 2011/12, הסתיים בניצחון של הפועל חיפה שהבטיח לחיפה עונה נוספת בליגת העל

הפועל פ"ת ניצחה את הפועל חיפה בחוץ בפעם האחרונה ב-8.5.2010.

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 95 פעמים והמאזן בינהם:

38 ניצחונות להפועל פתח תקווה
27 ניצחונות להפועל חיפה
30 תיקו

ההימור שלי: 0-0

רז 1978

New member
מכבי פתח תקווה – הפועל עכו

שעה: 18:30
אצטדיון: הברפלד ראשון לציון
שופט: גל ליבוביץ'

עקב השיזרוע במושבה ייארח המשחק הזה באצטדיון הברפלד במקום באצטדיון המושבה

מכבי פ"ת לא הפסידה כבר 3 משחקים בהם היא צברה 7 נקודות שממקמים אותה במקום ה 6 המוליך לפליאוף העליון, עכו מנגד ניצחה רק פעם אחת בלבד העונה והיא במקוןם ה 11 שפער של נקודוה אחת מפריד בינה למקום שממנו יורדים לליגה הלאומית

אגב המשחק שחנך את המושבה לפני 3 שנים היה המשחק בין מכבי פ"ת להפועל עכו שהסתיים ב 0-4 לעכו רק ששוב המשחק הזה ייערך בראשל"צ , המשחק הזה היה האחרון שבו הפועל עכו מנצחת את מכבי פ"ת

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 13 פעמים בליגה הראשונה והמאזן בינהם:

4 ניצחונות להפועל עכו
3 ניצחונות למכבי פ"ת
6 תיקו

ההימור שלי: 1-1

רז 1978

New member
נתון מעניין על המשחק הזה

ה-0-0 במשחק הזה היה בסך הכל הפעם השנייה בלבד העונה שמשחק בליגת העל מסתיים בלא שערים. הפעם הראשונה הייתה במחזור הפתיחה במשחק בין מ.ס אשדוד לקרית שמונה.

רז 1978

New member
מכבי נתניה – הפועל רעננה

שעה: 18:30
אצטדיון: נתניה החדש
שופט: גיא ברגר

בנתניה היו עסוקים השבוע בבעיות הקשות של הקבוצה שעה שהבעלים מודיע על עזיבתו שהוא משאיר אחריו עתיד קודר ומעורפל ובור כלכלי לא פשוט וכל מה שנותר לקוות ליהלומים זה שיימצא רוכש אחרי ושהקבוצה לא לא תרד חזרה לליגה הלאומית משם עלתה אשתקד

רעננה מצליחה יותר העונה בחוץ מאשר בבית שכן 6 נקודות מתוך ה 10 שהשיגה העונה היו בחוץ, שניהם ניצחונות חוץ העונה כולל הניצחון על מכבי חיפה בסמי עופר

האם נראה עוד ניצחון חוץ (שלא יפתיע אף אחד) של הפועל רעננה?

עד היום נפגשו שתי הקבוצות פעמיים בליגת העל ושני המשחקים הסתיימו בתיקו. זה היה בעונת 2009/10

ההימור שלי: 2-3 לרעננה

DRORIKO8

New member
תשמעו

עם כמה שיורדים על נתניה,ועם כמה שאומרים שיש לה פתיחת עונה קטסטרופלית, הקבוצה כבר במקום השישי

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד – מכבי חיפה

שעה:19:30
אצטדיון: הי"א אשדוד
שופט: מנשה משיח
שידור ישיר: ספורט 2

אשדוד הפכה לקבוצת תחתית לכל דבר והיא מדורגת במקום הלפני האחרון ואם היא לא תעורר היא תמצא את עצמה בסיום העונה בליגה הלאומית.

מכבי חיפה ניצחה במחזור האחרון את הפועל עכו, משחק שקטע 4 הפסדים רצופים אך הקבוצה עדיין מדורגת בחלק התחתון של הטבלה הרחק מאד מהמקום הראשון וממאבקי האליפות

חמשת המפגשים האחרונים בין הקבוצות הוכרעו, התיקו האחרון ביניהן היה בדצמבר 2011.

מפגשי עבר:

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 51 פעמים והמאזן בינהם:

28 ניצחונות למכבי חיפה
8 ניצחונות למ.ס אשדוד
15 תיקו

ההימור שלי: 0-2 לחיפה

Cade Foster

New member
ואם היא תנצח, ותפסיד במשחק הבא?

גם אז תגיד שהוא צריך ללכת הביתה. ואם היא תנצח 2 משחקים ותפסיד במשחק שאחרי? תגיד שהוא צריך ללכת הביתה. וכן הלאה. איזה מסכן - הוא חייב לשמור על מאזן מושלם עד סוף העונה, אחרת הוא הולך הביתה

DRORIKO8

New member
ממש לא

לכל מאמן יש סף מסויים שהוא יכול להידרדר אליו, אם לא היה את הסף הזה אז לא היו מפטרים מאמנים. לדעתי האישית הסף הוא במשחק נגד אשדוד,יש גבול לכמה הקבוצה עם התקציב השני בטיבו בליגה יכולה לבזות את עצמה מול קבוצות קטנות.
תראה אני לא כמו המתלהמים האלה בתקשורת שחותכים קבוצה אחרי משחק אחד או שניים, אבל אחרי 9 משחקים אתה כן מקבל פרספקטיבה על הקבוצה, אי ניצחון על אשדוד יבהיר רק דבר אחד-שחיפה היא קבוצת תחתית.
&nbsp

למעלה