ליגת העל מחזור 7

"אליפות" עלובה מבחינת אחוזי הצלחה, מזל שלו

שבחיפה אימן שרלטן שחטף 2 גולים בממוצע למשחק. בכל אופן בסיכומה של התקופה- גם בקבוצה גדולה כשלא היה חסר לו כלום הוא היה בינוני.
&nbsp
יציאות מביכות במהלך עבודתו כמו להביא לשחקנים "מומחה לווינריות" או חידוש של תלבושות מעונות גדולות ממחישות כמה הוא עושה דברים את הדברים הסטנדרטיים עקום ומחפש תשובות במקומות אחרים.

DRORIKO8

New member
תגיד את האמת

עם מה שיש לאשדוד הם שווים יותר מאמצע טבלה? היו מאמנים שגם היו מורידים אותם ליגה
&nbsp
ואני לא יודע על איזה אובר רייטד אתה מדבר. אף אחד לא אמר שקלינגר הוא גוארדיולה. אבל הוא כן מאמן בסדר לליגה שלנו.

somone1411

New member
בסופו של דבר זה לא משנה מי

מאמן את אשדוד. וברור שמאמנים בעל שיעור קומה לא יתקרבו לפה, עם בוס דומיננטי כמו בן זקן שמכתיב את מי לעלות על המגרש.
&nbsp
אשדוד לא תתקדם לעולם כל עוד ההנהלה תישאר זהה. מ-2000 שבן זקן האיש החזק במועדון, זה שקובע את ההחלטות, ולא עשינו גביע טוטו אחד. באשדוד המטרה היא לטפח צעירים ולמכור אותם, לא שום דבר מעבר לזה. אם קלינגר מספיק ליצן וחסר כבוד עצמי לקחת את התפקיד הזה, אז שייקבר איתו.
&nbsp
אגב תבינו שגם כניסה חופשית לא מביאה יותר מ-2000 אשדודים, עיר של 270 אלף תושבים. הכדורגל פה מת, הלוואי שנתפרק מתישהו בקרוב.

AB17

New member
שלמה שרף וחבורתו שומרים עליו בתקשורת..הוא ימשיך לקבל ג'ובים

DRORIKO8

New member
אגב מאמנים ששומרים עליהם בתקשורת

עכשיו ראיתי,או יותר נכון נקלעתי לשבת ביציע. אחרי התקציר שבו סכנין מפרקת את הפועל חיפה כל מה שלחברי הפאנל היה להגיד זה "שאפשר לראות מהדברים שראובן אומר אחרי המשחק שהוא אחלה גבר" ו"אני מאד מקווה שיואב כץ יתן לו את השקט שהוא צריך"

חסר מושג כרוני עם צבא תקשורתי שלם של שחקני עבר.

רז 1978

New member
זה לא צריך להיות קשור לכדורגל משעמם

אשדוד בינתיים היא קבוצת תחתית והייתי מצפה מקהל אוהדיה שיפנימו זאת ויביואו למשחקיה ויעודדו אותה

הקבוצה כן מסוגלת להסתבך בתחתית וליאבק על חייה

בשנים האחרונות היו מספיק מקרים של קבוצות שירדו ליגה והן לא היו מועמדות לןרדת לליגה הלאומית ערב פתיחת העונה (בני יהודה אשתקד, מכבי נתניה לפני שנתיים ומכבי פ"ת לפני 3 שנים)

ב- 90 היה משעמם בבית אז באו לכדורגל

אבל גם אז הם שיחקו באצטדיון הזה ולא היה סולד אאוט בכל משחק, נקודתית כן? גם היום נקודתית כן.

GentlePunter

New member
יופי של תוצאה. יש מצב שההוא שהתחפש שם למאמן הולך הביתה?

לא נשכח ולא נסלח את שעשה לאלונה שלנו.

רז 1978

New member
הפועל עכו – הפועל באר שבע

יום: שבת
שעה: 19:30
אצטדיון: טוטו עכו
שידור ישיר: ספורט 2
שופט:אוראל גרינפלד

סוף סוף עכו השיגה ניצחון ראשון העונה 0-2 בחוץ על הפועל רעננה והקבוצה גם חוזרת למגרשה הביתי אחרי שריצתה עונש רדיוס במשחקה הקודם נגד מכבי ת"א
באר שבע ניצחה במשחקה האחרון את מכבי חיפה והיא ממשיכה לשמור על מיקומה בצמרת הגבוהה והיא גם אחת משלושת הקבוצות היחידות שטרם נוצחו העונה

מפגשי עבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 17 פעמים בליגת העל והמאזן בינהן:

8 ניצחונות להפועל באר שבע
4 ניצחונות להפועל עכו
5 תיקו

ההימור שלי: 1-3 לבאר שבע

DRORIKO8

New member
אני לא מבין את זה

הרי השופטים בליגה יודעים שברדה הוא צוללן מוסמך. אז למה תמיד כשיש איתו מקרה גבולי ברחבה הם ישר קונים את הגירסה שלו?

רז 1978

New member
הפועל עכו והפועל ב"ש נפרדות בתיקו 1-1

משחק רביעי העונה של עכו שנגמר בתוצאה הזו.

למעלה