ליגת העל מחזור 7

רז 1978

New member
מכבי פתח תקווה – מכבי חיפה

יום: שבת
שעה: 17:00
אצטדיון: המושבה
שידור ישיר: ספורט 1
שופט: אלון יפת

מכבי חיפה במשבר וזה כבר לא חדש
4 הפסדים מתוך 6 משחקים והקבוצה מדורגת במקום ה 9 בלבד וזאת קבוצה שערב פתיחת העונה היו לה שאיפות גדולות מאד להיות בצמרת הגבוהה
למרות הכול יעקב שחר נותן גיבוי למאמן הקבוצה
מכבי פתח תקווה מגיעה למשחק הזה אחרי ניצחון חוץ חשוב מאד על הפועל חיפה שהביא אותה למקום ה 7
מפגשי עבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 111 פעמים והמאזן בינהן
50 ניצחונות למכבי חיפה
28 ניצחונות למכבי פ"ת
33 תיקו

הפרש השערים בין הקבוצות הוא 113-173 לטובת מכבי חיפה.

מכבי פ"ת לא ניצחה את מכבי חיפה מאז ינואר 2009. אז מכבי פ"ת ניצחה 0-2
ההימור שלי: מכבי חיפה יוצאת מהשבר עם ניצחון 0-2

pgprince

New member
נכון לעכשיו, הכי חלשה בליגה

ואני לא מדבר על מכבי פ"ת

רוסב

New member
הקהל שלהם הזוי אף יותר

אחרי המוות שעשו לרוני לוי שלקח אליפויות בהליכה,הם אשכרה חוגגים בסוף עוד תצוגת נפל

רז 1978

New member
הפועל חיפה – בני סכנין

שעה: 18:00
אצטדיון: סמי עופר
שופט:לירן ליאני

שתי הקבוצות נוצחו במגרשן הביתי במחזור האחרון (סכנין בידי קריית שמונה והפועל חיפה בידי מכבי פ"ת) מה שהופך את קרב התחתית בין שתי האחרונות לקרב תחתית אש קריטי עבור שתי הקבוצות וזאת שתפסיד תדורג אחרונה בתום המחזור הזה
סכנין היא היחידה שטרם ניצחה העונה והפסד נוסף לבטח יערער את מעמדו של גיא לוי בקבוצה אך האם מעמדו של ראובן עטר יישאר יציב אם הפועל חיפה תפסיד?

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 14 פעמים בליגת העל והמאזן בינהם

7 ניצחונות להפועל חיפה חיפה
5 ניצחונות לבני סכנין
2 תיקו

ההימור שלי: 2-2

droriko

New member
למזלו של יענקלה שחר

המנהלת היתה מספיק סמרטוטית כדי לאשר את הסכם המושאלים השערורייתי. ללא ההסכם גם המשחק של מכבי חיפה היה נגמר ככה

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד – הפועל רעננה

שעה: 18:30
אצטדיון: הי"א אשדוד
שופט: אורן סימניאן

שבוע שעבר הפתיעה רעננה את מכבי חיפה בסמי עופר אך מהר מאד הקבוצה חזרה למציאות ובאמצע השבוע היא נוצחה בידי הפועל עכו בנתניה (שם היא מארחת כאמור העונה את משחקיה הביתיים)
אשדוד מצידה נוצחה בשני משחקיה האחרונים בידי הפועל פ"ת ומכבי ת"א והיא כבר קבוצת תחתית לכל דבר ואם היא לא תעורר היא תמצא את עצמה מהר מאד מתחת לקו האדום
מפגשי עבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 5 פעמים והמאזן בינהן:
2 ניצחונות להפועל רעננה
3 תיקו
כפי שאתם רואים אשדוד מעולם לא ניצה את רעננה
ההימור שלי: הפעם אשדוד תעשה את זה לראשונה 0-2 לאשדוד

droriko

New member
ככה זה כשאתה משחק כדורגל כל כך משעמם

לא מאשים את קלינגר, הוא מוציא את המיטב ממה שיש לו, אבל מה שיש לו לא שווה הרבה, והקהל מחפש בידור ולא כדורגל אפור.תראה אם אשדוד היתה מועמדת לירידה אז אני מניח שהיו באים יותר כי היו מתייחסים לכל משחק כמשחק על החיים ועל המוות,אבל ברגע שהאשדודים יודעים שממילא הקבוצה תסיים בסוף העונה באמצע טבלה הם לא רואים חשיבות במשחק כזה או אחר.

מוצארט

New member
קלינגר מאמן תחת

משמיד קבוצות סידרתי.
ה Over-rated הכי גדול שהיה כאן מאז ומעולם.

למעלה