ליגת העל מחזור 5

רז 1978

New member
גם לפני שנתיים כתבת שאתה רוצה שמכבי חיפה תרד

לי נראה לי שיש הרבה אוהדים של מכבי חיפה שרוצים שמכבי חיפה תר גם כאלו שהם לא תומכים של יערב שחר

אך מה זה משנה מכבי חיפה לא תרד ליגה זה לא יקרה

Benedictus3

New member
לטובת מכבי חיפה ולטובת הכדורגל הישראלי

רצוי מאד שזה יקרה... אחרת, מכבי תל-אביב תשלוט כאן לנצח נצחים. אין אף לא מועדון אחד - גם לא בית"ר ירושלים או הפועל תל-אביב - בוודאי שלא באר-שבע, שמסוגלים להעמיד אלטרנטיבה למכבי תל-אביב. אם מכבי חיפה תצטרף אל שתיהן, ולפחות מבחינה ניהולית זה נראה כך, הרי שהליגה בכדורגל תהפוך למקבילה של הליגה בכדורסל.... יכול להיות שיש כמה שמעוניינים בכך, אבל נדמה לי שגם בין אוהדי הקבוצה שתיעבה נפשי, הרוב היו רוצים לראות תחרות....

Cade Foster

New member
דווקא להפועל ב"ש

יש תשתית הרבה יותר טובה מלהפועל ת"א ובית"ר. יש לה קהל שפוי (יחסית), אצטדיון מצוין ובעלים שאמנם לא מבינה יותר מידי בכדורגל אבל חסרת אגו ומוכנה להקשיב לאלה שכן מבינים, מה שלנו אין.
&nbsp
הפוטנציאל של מכבי חיפה כמובן גבוה בהרבה (גם משל מכבי ת"א אגב בגלל האצטדיון) אבל הוא לא ימומש כל עוד יעקב שחר ימשיך לתת לאגו שלו להחריב את המועדון.

ifa1111

New member
מכבי חיפה צריכה לפתוח מדור 'דרושים'

יוקאנוביץ' מזכיר לי את שומי כמאמן בכך שהוא משתדל תמיד לשמור איזשהו אס על הספסל, שבמקרה שלא הולך תהיה אפשרות התקפית אמתית לשינוי.
מכבי ת"א מנצחת את מכבי חיפה במשחק לא מזהיר של זהבי ובלי שכבש, אלה חדשות טובות מאוד לצהובים.
&nbsp
באופן אוטומטי באים בטענות לחלוצים או לחלק הקדמי של מכבי חיפה כי עליהם מוטלת מלאכת הכיבוש. כמו שאני ראיתי את המשחק בגלל אמצע מאוד חלש יצירתית- לא ראיתי עדיין כלום מהפולני אבל עוד לא מספיק מכיר, קריאף וידין הם הורסי התקפות כמו D9 אין להם יכולת לבנות התקפות, כדורים כמעט ולא הגיעו לשלישיה הקדמית... שגם שם יש בעיה שתורג'מן משחק בכלל לא בעמדה שלו (וכן יש שחקני כנף על הספסל) ושכטר שלא זוכר איך בכלל קוראים לפעולה הזאת של העברת הכדור מרגליו אל עבר השער.
לא מבין איך יכול להיות שבניון כזה גרוע שאחרי רצף משחקים כ"כ קטסטרופלי הוא עדיין לא שווה מקום בהרכב. מה רוני עד כדי כך מפחד שהוא זה שיציל אותו ויקבל את הקרדיט? ובלי קשר לשחקן כזה או אחר אם חיפה רוצה לשבור את הרצף מבלי להסתמך רק על אלילת המזל היא חייבת לשלוח יותר שחקנים למעלה. ההצטרפות להתקפה היום הייתה הנקודה החלשה ביותר במשחקים היום של הירוקים מבין המון נקודות חולשה.

רז 1978

New member
הפועל ת"א - בני יהודה

שעה: 19:00
אצטדיון: בלומפילד
שופט: לירן ליאני
שידור ישיר: ספורט 1

3 נתונים לקראת המשחק

בני יהודה רואה עד עכשיו בעיקר את הספרה 6. שש נקודות ויחס שערים 6:6.

הניצחון האחרון של בני יהודה על הפועל תל אביב במסגרת הליגה היה לפני כמעט חמש שנים.

הפועל תל אביב עדיין לא ניצחה בבלומפילד העונה.
ניצחונה היחיד העונההיה בחוץ

הרכבים משוערים:

הפועל תל אביב: צליל חתוכה איאד אבו עביד לוקאס וינטרה אדי גוטליב שמואל שיימן ליביו אנטל מיחאי פינטילי בן רייכרט קלאודיו בומבה רמזי ספורי דודו ביטון

בני יהודה: דלה איינוגבה איציק עזוז אביב חדד סארי פלאח בן צעירי רז מאיר תיירי דובאי אסי בלדוט אמיר עגייב פדרו גלבאן אלמוג בוזגלו

רז 1978

New member
בית"ר ירושלים - הפועל כפר סבא

שעה: 20:45
אצטדיון: טדי
שופט: צביקה לוי
שידור ישיר: ספורט 2

3 נתונים לקראת המשחק

דינו שקבורץ שיחק לפני כשלוש שנים בבית"ר ירושלים, בעונה בה התרחשה פרשת הצ'צ'נים בבית"ר ירושלים משחק כיום בהפועל כפר סבא.

בוריס קליימן שוערה של בית"ר ירושלים גדל דווקא במחלקת הנוער של הפועל כפר סבא.

בית"ר ירושלים ניצחה את כפר סבא בכל חמשת המפגשים האחרונים בין הקבוצות.
הניצחון האחרון של הפועל כפר סבא על בית"ר ירושלים היה בעונת2005-06 במחזור ה 27 שנערך ב 01.04.2006 מספר ימים לאחר בחירות 2006
כפר סבא ניצחה אז 0-1

את כפר סבא אימן באותה עונה אלי אוחנה שאף אימן בכפר סבא גם בשתי העונות הבאות

הרכבים משוערים:

בית"ר ירושלים: בוריס קליימן אלעד גבאי חסוס רואדה טל כחילה דושאן מאטוביץ' עומר אצילי קלאודמיר פאבלו דה לוקאס לירוי צעירי ניקיטה רוקאביציה דובב גבאי

הפועל כפר סבא: אוהד כהן טל בנש דינו שקבורץ עמיר נוסבאום סמי אליקים אלירן סיימון ריף מסיקה יאניס פפאדופולוס הוגו לופס לנרי קהינדה
מאוויס צ'יבוטה

למעלה