ליגת העל מחזור 5

רז 1978

New member
שיר המחזור

הזמרת ירדנה ארזי חוגגת היום יום הולדת 64
אחת הזמרות הגדולות ביותר שצמחו בישראל
4 פעמים זכתה בעברה ירדנה ארזי בתואר זמרת השנה (1984, 1985, 1987, 1988)

ייצגה את ישראל פעמיים בתחרות האירוויזון פעם אחת בשנת 1976 כחלק משלישיית שוקולד מנטה ושוקולד עם השיר אמור שלום (מקום 6), ופעם אחת בשנת 1988 עם השיר בן אדם (מקום 7) בשנת 1988

בשנת 1979 היא הנחתה את האירוויזיון יחד עם דניאל פאר בתחרות שנערכה בבניני האומה בירושלים

כ"כ הרבה שירים טובים היו לזמרת הזאת
אחד מהם היה השיר שהשמש תעבור עליי שנבחר על ידי לשיר המחזור
https://www.youtube.com/watch?v=yNP1bt1g9Vo

רז 1978

New member
קריית שמונה - הפועל רעננה

שעה: 19:00
אצטדיון: קריית שמונה
שופט: אורן סימניאן
שידור ישיר: אין

בשני הפעמים היחידות ששתי הקבוצות נפגשו בליגת העל בקריית שמונה המשחקים הסתיימו בתיקו

הפעם האחרונה בה קרית שמונה ניצחה את רעננה בבית הייתה בליגה הלאומית, בעונת העלייה ההיסטורית ב-2006/07.

הניצחון האחרון של רעננה בקריית שמונה היה בפברואר 2005

עירוני ק”ש: גיא חיימוב, עודד אלקיים, דין מימוני, לואיס גוטיירס, דניאל בורחל, וובה בראון, עדן שמיר, אור אוסטוינד, אופיר מזרחי (רועי שוקרני) אחמד עאבד, אוגו וברונו קוניה.

הפועל רעננה: אריק ינקו, גיא ליפקה, בן והבה, אחמד שעבאן (עידו לוי), עמנואל אמבולה, בן בנימין, אלי בבייב, יובל שבתאי, רנה מיחליץ', אוואנס קנגווה וברק בדש.

ההימור שלי: 1-1

רז 1978

New member
הפועל עכו - באר שבע

שעה: 19:00
אצטדיון: טוטו עכו
שופט: גיא ברגר
שידור ישיר: ספורט 1

בשבעת המפגשים האחרונים בין שתי הקבוצות המאזן הוא 5 תיקו מול 2 ניצחונות לבאר שבע

הניצחון האחרון של עכו על באר שבע היה לפני יותר מ 3 שנים במאי 2012

הניצחון הביתי האחרון של עכו על באר שבע היה בסמפטמבר 2011

הרכבים משוערים:

הפועל עכו: דני עמוס, ליאור לוי, בוריס קופיטוביץ', מושיקו מישאלוף, שמוליק מלול, עדנאן זהירוביץ', ברניסלב יובאנוביץ', אחמד קאסום, ציון צמח, שון ויסמן (דור כוכב) ואליאור סיידר.

הפועל ב"ש: דודו גורש, בן ביטון, וויליאם סוארס, שיר צדק, אופיר דוידזאדה, ג'ון אוגו, אובידיו חובאן, רועי גורדנה (מהראן ראדי), מאור בוזגלו, מאור מליקסון ואליניב ברדה (שלומי ארבייטמן).

ההימור שלי: 1-1

רז 1978

New member
מכבי פ"ת - בני סכנין

שעה: 20:00
אצטדיון: המושבה
שופט: מנשה משיח
שידור ישיר אין

מאז מרץ 2009 נערכו 12 מפגשים בין הקבוצות ורק אחד מהם הסתיים בתיקו. כשפתח תקוה מארחת: מפגש אחד בלבד בהיסטוריה, מתוך 16, הסתיים בתיקו.

האם נראה כאן בכל זאת הכרעה?

מכבי פתח תקוה עם תשעה ניצחונות רצופים (שניים בפלייאוף העליון של העונה שעברה, שלושה בגביע הטוטו, ארבעה בליגה העונה).

הרכבים משוערים:

מכבי פ"ת: איתמר ניצן, חגי גולדנברג, עומר דנינו, אליסון דוס סנטוס, קסאבייה תומא, דור אלו, מינדאוגאס פאנקה, גידי קניוק, ג'ו מונונגה, מוחמד כליבאת ועידן שמש.

בני סכנין: רן קדוש, עלי עותמאן, אברהם פאס, עלאא אבו סלאח, איהאב שאמי (איגור יובאנוביץ'), חאלד חלאילה, דייגו קאצ'ובה, חאמד גנאים, פיראס מוגרבי, וויאם עמאשה ושלומי אזולאי.

ההימור שלי: 0-0

רז 1978

New member
מכבי נתניה - הפועל חיפה

אצטדיון: נתניה
שעה: 20:00
שופט: דניאל בר נתן
שידור ישיר: אין

מכבי נתניה לא ניצחה את הפועל חיפה בבית מאז דצמבר 2000
15 שנים!!!

ב-15 המפגשים האחרונים בין מכבי נתניה להפועל חיפה ניצחה נתניה רק פעם אחת, בפברואר 2011

המפגש הזה הוא מפגש בין אחים. שלומי דורה מאמן מכבי נתניה נגד יוסי דורה אחיו שמשחק בהפועל חיפה

הרכבים משוערים:

מכבי נתניה: ברק לוי, עומר ורד, אנדריי מישצ'נקו, ירין חסן, שמעון הרוש, רומאריו פירס, מילאן סמיליאניץ' (מושיקו לוגסי), חמזה בארי, טל איילה,יובל אבידור (מושיקו לוגסי, גאל מרגוליס) ומומודו סיסיי.

הפועל חיפה: פרמיסל קובאר, לירן סרדל, אושרי רואש, ברונו פיניירו, חיים מגרלשוילי, יוסי דורה, אדריאן רוצ'ט, חנן ממן, תומר סוויסה, מהראן לאלה (זרקו קוראץ') ואמיר אבו ניל.

ההימור שלי: 1-2 להפועל חיפה

רז 1978

New member
מכבי חיפה - מכבי ת"א

שעה: 20:05
אצטדיון: סמי עופר
שופט: אלי חכמון
שידור ישיר: ערוץ 1

מכבי חיפה מגיעה בפעם הראשונה למשחק ליגה במזחור החמישי מבלי שכבשה באף אחד מאבעת משחקי הליגה הראשונים שלה

לפני 7 שנים פתחה מכבי חיפה את העוה עם 3 הפסדים רצופים, כולם 0-1 ובמחזור הרביעי היא השיגה ניצחון ליגה ראשון על .... מכבי תל אביב בתוצאה 0-3

הניצחון האחרון של מכבי חיפה על מכבי תל אביב היה בדצמבר 2012 אז זה נגמר ב 0-1 לירוקים

הרכבים משוערים:

מכבי חיפה: ולדימיר סטויקוביץ', אייל משומר, מארק ואליינטה, אוראל דגני, סאן מנחם, אביחי ידין, אופיר קריאף, לודביק אוברניאק, אלון תורג'מן (איסמעיל ריאן), איתי שכטר ואלירן עטר.

מכבי ת"א: פרדראג ראיקוביץ', אלי דסה, קרלוס גארסיה, איתן טיבי, יובל שפונגין, גל אלברמן, דור פרץ (ניקולה מיטרוביץ'), אבי ריקן, טל בן חיים, ערן זהבי וברק יצחקי (עדן בן בסט, ניקולה מיטרוביץ').

Benedictus3

New member
?!?!?

לא בדור הזה... זה דור אבוד של מכבי חיפה, ועושה רושם שעוד ארוכה הדרך עד סופו של הדור הזה...
מכבי חיפה קבוצה חלשה ביותר... היא לא מאומנת ולא מנוהלת... התיקו בבאר-שבע היה תוצר של משחק הגנה הירואי (נקודתי. לא יחזור על עצמו ב 11 שחקנים בשום סיטואציה), מתובל בלא מעט מזל בהגנה (וגם היעדר ביצים של באר-שבע...). גם ההתקפות המתפרצות של מכבי חיפה היו ספורדיות ביותר, שלא לומר מקריות, ורק העידו על החוליים של הקבוצה.
מכבי תל-אביב תנצח את המשחק הזה בקלות רבה, לדעתי... אם מכבי חיפה תפתח במתקפה (ואין לה כלים אמתיים לעשות את זה) היא תחטוף במתפרצת בתוך הדקות הראשונות של המשחק וזה יסתיים בתבוסה. אם היא תפתח במגננה, כמו שהיה במשחק האחרון בחיפה בעונה שעברה, היא תספוג פחות, לא תבקיע ותצטייר בעיני כל עולם הכדורגל ואחותו כקבוצה בונקריסטית עלובה, מה שיוסיף ללעג ולבוז שהמועדון הזה מקבל כבר כמה שנים בשל ההתנהלות של הבעלים השחצן, היהיר והנרגן שלו... עד ששחר לא ילך מכבי חיפה תמשיך להיראות כמו קבוצת תחתית מסמורטטת ועלובה... חבל על 27000 אוהדים ירוקים שמוכיחים עד כמה הם ראויים ליותר... להרבה, הרבה, הרבה יותר!!!!

רז 1978

New member
זה נקרא הנמכת ציפיות לקראת המשחק

גם נגד באזל בבלומפילד הוא הנמיך ציפיות ולבסוף זה השתלם כי הוא ראה את קבוצתו עולה לשלב הבתים של לגית האלופות

לבוא עם ציפיות פחותות זה טוב כי לבסוף שבמשחק קורא משהו מעבר לציפיות השמחה היא כפולה

Benedictus3

New member
זה אכן נראה כך, אבל זה מיותר לחלוטין

הציפיות של מכבי תל-אביב לנצח בקלי קלות במשחק הזה מבוססות על מצב ראלי לחלוטין. נדמה לי שעיתונות הספורט, ובעקבותיה גם אוהדי כדורגל בארץ, ולא בהכרח אוהדי מכבי חיפה, מאמינים שמכבי חיפה נמצאת במשבר נקודתי, ואו-טו-טו היא תתגבר עליו. הכתבות האינפנטיליות באתר שנותן חסות לפורום הזה וגם באתר המתחרה (שלא שונה ממנו בהרבה), עוזרות ליצור את הרושם השקרי הזה. אולי כדי ליצר הנמכת ציפיות אצל אוהדי קבוצתם האהובה (מכבי תל-אביב כמובן), אולי בשל היותם אנשי יחסי ציבור של יעקב שחר יותר מאשר עיתונאים ואולי הם באמת מאמינים בכך באיוולתם כי רבה... התוצאה שהם משיגים - לפחות מבחינת האוהדים של מכבי חיפה וגם של השחקנים - היא אותה תוצאה כבר חמש שנים: הנה הכל משתנה, הנה הכישרון הגדול יתפרץ, הנה מכבי חיפה תוכיח שהיא קבוצה גדולה... צר לי מאד, אבל מכבי חיפה - אהובת נפשי - היא קבוצה קטנה, אפילו קטנה מאד..
מכבי תל-אביב תנצח היום בקלי קלות ושוב - לבי עם האוהדים הנהדרים של המועדון הזה.

אף כחול

New member
נסיון השנים האחרונות מגלה שחיפה פותחת רע

ואחרי זה מתאוששת ואפילו מגיעה לפלייאוף העליון
&nbsp
למה שיהיה אחרת הפעם?

מעניין אם חיפה תשבור את שיא הדקות ללא שער

...מתחילת העונה

ככל הידוע לי השיא המפוקפק שייך למכבי הרצליה עונת 1996-97.
הרצליה לא הבקיעה שישה משחקים ואת הראשון שלה כבשה בדקה ה 71 של המשחק במחזור השביעי, ודווקא מול הפועל פ"ת שהייתה סגנית אותה עונה. רומן פיליפצ'וק צימק ל 3:1 בדקה ה 71 כאמור, וביחד 611 דקות עד השער הראשון של הרצליה באותה עונה.

חיפה עומדת כרגע על 450 דקות בלי שער בכורה. המשחקים הבאים שלה: בחוץ. קודם בנתניה מול רעננה, שלא פראיירית בכלל בהגנה, ואז בקריית שמונה, שלא מרבה לספוג בבית.
האם יישבר השיא או שיישבר הקרח?

ת'כלס, החמצות מטורפות. משהו חייב להיכנס כבר. חוץ מזה אני צריך אותם באירופה בשביל הניקוד :)

Benedictus3

New member
איזה יופי שיש לנו סטטיסטיקה

וגם מזל... או יותר נכון, חוסר מזל..
הבעיה של מכבי חיפה היא לא זה ולא זה... מדובר בקבוצה חלשה מאד שמקומה בטבלה עוד עושה עמה חסד... אני מקווה בשביל המועדון שאני אוהב שהקבוצה תרד השנה לליגה השנייה כדי שהבעלים המרושע יניח לה ויאפשר צמיחה מחודשת... אחרת, אנחנו אוהדי הקבוצה יוכלו להתרפק על עברה הרחוק כפי שעושים אוהדי הפועל פתח-תקוה ואוהדי מכבי נתניה כבר חמישה ושישה עשורים...

למעלה