ליגת העל מחזור 4

DRORIKO8

New member
סיכום המשחק שלי:

אני כבר אחרי הניצחון "ההירואי" על מכבי כתבתי פה שמכבי היתה רמה מעל באר שבע. אז עשינו לבאר שבע טובה ונתנו לה 3 שבועות להיות שיכורה מהניצחון הזה ולחשוב באמת שהיא מועמדת לאליפות, אבל ירח הדבש נגמר ואיתו החזרה למציאות.
באר שבע לא נראית טוב. בוזגלו,שכבר נגד מכבי היה בינוני ולא סידר אפילו מצב אחד, היה מתחת לכל ביקורת. לא תרם בהתקפה,ההגבהות שלו שהן עיקר הכח שלו היו לשומקום, ובצד ההגנתי הוא לא היה קיים(מישהו צריך לעדכן אותו שבכדורגל המודרני שחקני התקפה צריכים לדעת גם לעשות הגנה). ברדה כהרגלו ביותר מחצי שנה האחרונה לא הורגש, ארבייטמן היה פשוט פתטי(למשל באחת המתפרצות של באר שבע הוא עמד מחוץ לרחבה כשלתוכה נכנסו כמה שחקנים של באר שבע אבל הטמבל בחר לבעוט לשומקום). הובר הרבה לאבד כדורים, ואת ביטון בכלל היה צריך להרחיק על צהוב שני(מישהו צריך ללמד את הילד שאם אין לך כישרון בהגנה, לפוצץ במכות את זה שאתה שומר עליו זה לא הפיתרון).
&nbsp
רעננה כמו שכתבתי כאן בסקר של פתיחת העונה היא לא קבוצת תחתית,יש לה את האפריקאים שלה שנותנים את המהירות והטכניקה שאין לשאר קבוצות התחתית. לא התפלאתי אז ואני בטח שלא אתפלא עכשיו אם היא תסיים בפליאוף העליון. עם זאת מה שהרגיז אותי אצלה זה שיותר מדי התקפות מתפרצות שלה לא הגיעו לשומקום. לנוואקמה יש טכניקה ומהירות אדירים,אבל ניהול המשחק שלו לוקה בחסר. הרבה פעמים הוא או מתמהמה עד שהשחקנים של באר שבע מספיקים לחזור להגנה או שהוא הולך לעוד דריבל מיותר במקום למסור לאחד מחבריו. כמו ממאדו גם הוא צריך להשתפר בשביל להגיע לרמות הגבוהות(ועם הכישרון שלו אפילו לאירופה).

רז 1978

New member
19:30 קריית שמונה - מכבי פ"ת

האלופה מעונת 2011-12 כבשה את הפיסגה והיא תרצה להמשיך את המומנטום
מנגד מכבי פ"ת צברה 4 נקודות עד כה כאשר במחזור האחרון היא גברה על רעננה 2-3
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 12 פעמים בליגת העל וכל קבוצה ניצחה 3 פעמים את יריבתה ו 6 משחקים הסתיימו בתיקו
אחד המפגשים הזכורים ביותר היה במחזור הסיום של עונת 2008-09 שמכבי פ"ת גברה על קריית שמונה בחוץ 1-2 והורידה את קריית שמונה לליגה הלאומית

רז 1978

New member
הקרייה שומרת על הפיסגה

רז 1978

New member
19:30 הפועל פ"ת - הפועל עכו

המארחים טרם צברו נקודות השנה ובקצב הזה זה יהיה רק שאלה של זמן מתי הם יורדים אם הם ימשיכו לשחק כך
עכו סיימה עד כה את כל משחקיה בתיקו
עד כה נפגשו שתי הקבוצות 8 פעמים בליגה הראשונה ועכו מוליכה במאזן הניצחונות 1-3 ו 4 משחקים הסתיימו בתיקו
ההימור שלי: 0-0

DRORIKO8

New member
היה מולי בשישי בבוקר ברכבת אבל לא טרחתי לקרוא

אני מניח שזה אוסף משעמם של התקפות אישיות על כאלה שמפקפקים בו+הבטחות שווא לאוהדי הפועל

העיקר שכבר לא צריך לשמוע את הזיבולים שלו ביציע העיתונות

רז 1978

New member
20:10 בני סכנין - הפועל ת"א

האורחים מדורגים במקום החמישי עם 6 נקודות ואילו סכנין במקום ה 11 עם2 נקודות ללא ניצחון
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 28 פעמים כאשר האדומים מתל אביב מוליכים עם 16 ניצחונות מול 6 ניצחונות של סכנין עוד 6 משחקים הסתימו בתיקו
ההימור שלי: 0-1 להפועל ת"א

DRORIKO8

New member
הבנג'מין פרנסיס הזה הוא כזה זר פח

ריאן ומוגרבי המהירים לא הפסיקו להתעלל בו

בכלל הפועל נראית רע מאד. אין שום תביעת אצבע לא של דומב ולא של "הקוסם". הכל שם מבולגן,שום התקפה לא הולכת לאיפשהוא, והגול היחיד היה ממצב נייח+עירבוביה ברחבה.

גם הגול שהקבוצה ספגה מראה כמה היא לא מאומנת. מוגרבי מתקדם לרחבה,ובמקום שאחד הקשרים/בלמים יבוא לעזור דוקא פרנסיס הוא זה שבא ומפקיר את ריאן שיכול להגביה בחופשיות לראש של פס.

רז 1978

New member
בני סכנין קבוצה של מנובלים

טקס לעזמי בשארה?
לאן הגעו?

אני מקווה שיום יבוא והקבוצה הזאת תיעלם כמו שהפועל יהוד והפועל לוד נעלמו

רוסב

New member
לפחות הם קבוצה ערבית

מה שבאמת מקומם שאוהדים באסקים ואירים ואחרים מניפים דגלי בלסטין

למעלה