ליגת העל מחזור 4

zה ani

New member
274 חברי פרלמנט בעד, 12 נגד: בריטניה הכירה במדינת פלסטין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4580218,00.html

מה שבאמת מקומם זה ש"ידידתנו" מהמערב ואהובתך האישית שהיא

1)המדינה הכי מתאסלמת בעולם המערבי כולו,עם העיר (לונדון) הכי מתאסלמת בעולם המערבי
2)המדינה שהקפיאה ואף ביטלה מכירת נשק למדינת ישראל בעקבות צוק איתן
3)המדינה שערוץ הציבורי שלה,כלומר ה BBC הוא הערוץ הכי אנטי ציוני בעולם המערבי

ואם כל זה לא מספיק כאמור,המדינה הראשונה שהפרלמנט שלה מביע תמיכה פומבית בחברינו מעזה...אז מי אתה שתלין על סכנין,על הבאסקים,או על כמה אירים שיכורים?תסתכל על האומה האהובה שלך והיחס שלה למדינת ישראל

רוסב

New member
קודם כל לא אני הלנתי על סכנין

אלא מתלהמים אחרים כאן
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4580218,00.html
&nbsp
ו-ב'- (ואני מצטט) "בישראל התלבטו ארוכות כיצד להגיב על המהלך הבריטי, ולבסוף הוחלט שלא לעורר דובים מרבצם. ראשית, משום שבריטניה היא מדינה בעלת חשיבות אסטרטגית עבור ישראל. שנית, משום שאין בירושלים כוונה להסתכסך עם אנשי הלייבור הבריטי, מפלגה העשויה לנצח בבחירות הבאות. הלבטים האלה הובילו בסופו של דבר גם לנוסח הרך של התגובה שיצאה ממשרד החוץ. מדובר באותה תגובה קבועה לפיה ישראל מתנגדת למהלכים חד-צדדיים, ומעוניינת לקדם הקמת מדינה פלסטינית דרך משא ומתן ישיר בין הצדדים."
&nbsp
זו הסיבה שאני כה נאבק למען שחרור בריטניה מקואליציה של האיסלם והשמאל הארור שלא שונה בהרבה מהימין הקיצוני ואפילו גרוע ממנו בגלל שבחוגים בימין יש לנו תמיכה

שומו

New member
דו קיום בתחת שלי

רוסב

New member
אל להתפלא

מה שבאמת מקומם זו התמיכה שהם מקבלים בעולם ובייחוד באירופה ה"נאורה"

DRORIKO8

New member
ואני מקווה שהמנהלת תעזור ליום הזה לבוא

אבל על מי אני עובד, יתנו להם 1000 שקל קנס ונו נו נו

DRORIKO8

New member
דווקא הטקס לבשארה ימ"ש זה החלק הפחות חמור כאן

הקבוצה קיבל 2 מיליון דולר מקטאר,מממנת החמאס. אתם יודעים מה זה 2 מיליון דולר? זה כל הסגל של סכנין כולל שאריות! בלי ה-2 מיליון דולר האלה סכנין לא היתה מסוגלת לפתוח את העונה. איך הבקרה התקציבית בכלל נתנה לזה לקרות?
&nbsp
עכישו יבואו ויגידו "גם בברצלונה זה ככה" אז שבברצלונה יעשו מה שבא להם. כאן מדובר בקבוצה ישראלית,כמה אנחנו יכולים להשתין על המדינה של עצמנו כשאנחנו נותנים למדינה שממומנת על ידי הקטארים לשחק בליגה הראשונה שלנו.

רוסב

New member
אז זהו

כל יפי הרפש שמטיפים לקבוצה ערבית לא מוכנים להוציא לשונם מהישבן הקקלוני בשביל אותם "ערכים"

אתה סוטה מהמשוואה- הוא הביא 17 אלף?

ולי אין ספק שהמניע לא היה כלכלי בלבד אלא יותר מקצועי- הם בטוחים שהוא יסחב אותם לצמרת לפי החשיבה העקומה של "ליגת העל קטנה על שחקן שהצליח באירופה".

למעלה