ליגת העל מחזור 26

DRORIKO8

New member
פשוט בושה וחרפה

במקום לשדר את הדרבי ואת פ"ת-הפועל בספורט 1 וספורט 1 HD הם משדרים את זה באותו ערוץ! למה מה זה בני הרצליה-מכבי ראשון בכדורסל שאתם עושים לי ערוץ הקיבוץ??

רז 1978

New member
לא ידעתי על זה אפילו

פשוט אין לי צ'רלטון וממך אני שומע את זה פעם ראשונה
אין ספק שזה מביש

רז 1978

New member
תיקון קטן

כתבתי במידה ובית"ר ירושלים תפסיד בהפרש של שני שערים ומכבי פ"ת ומכבי חיפה יפסידו בית"ר ירושלים תהייה בפליאוף התחתון
הכוונה שלי הייתה במידה ובית"ר ירושלים תפסיד בהפרש של שני שערים ומכבי פ"ת ומכבי חיפה ינצחו בית"ר ירושלים תהייה בפליאוף התחתון

רז 1978

New member
הפועל באר שבע - בני סכנין

הפועל באר שבע תעלה למשחק בידיעה שקריית שמונה הפסידה במפתיע להפועל עכו והדבר הזה אומר שתיקו ומעלה לבאר שבע והיא תסיים במקום השני את הסיבוב השני לקראת שלב הפליאוף

סכנין יכולה להיות מעט רגועה בעקבות ההפסדים של אשדוד, הפועל ת"א והפועל חיפה והיא תקווה גם להפסד הצפוי של הועל פ"ת בבלומפילד ביום שני נגד מכבי ת"א ובכל מקרה היא תצטרך לא לעשות שטויות יותר מדי בפליאוף כדי לא להסתבך

מפגשי עבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 21 פעמים בליגת העל והמאזן בינהן הוא 8 ניצחונות לכל קבוצה ו 5 תיקו

DRORIKO8

New member
אחחחחחח

אתה לא יודע איזה כיף זה לשמוע כל הלוזריות האלה שנלחמות ביניהן על ההישארות ולדעתי שהקבוצה שלי לא שם

רז 1978

New member
אתה מזכיר לי איך הרגשתי שנה שעברה

שהקבוצה שלי עלתה אשתקד לפליאוף העליון של הליגה הלאומית ואז באו להם 7 משחקים לפרטוקול שהם כולו הנאה בשבילנו בזמן שיריבתינו העירונית השנואה עלינו ו 7 קבוצות נוספות נאבקו בינהן על ההישארות

הכח דוהרת לקראת התרסקות

כנראה שהכח סידני תישאר השריד האחרון מאותה מעצמת על אוסטרית ששרידיה עדיין זועקים מלב תאי הגזים

למעלה