ליגת העל מחזור 24

רוסב

New member
ועכשיו היה צריך להרחיק את רייכרט לשנה

(למי שלא הבין הייתי ציני כמובן
)

הבהרה: ג'ימי טורק שונא את אלי כהן השריף

עוד מהקדנציה הראשונה שלו בבית"ר, ויש לקחת את פרשנותו בכל הנוגע לקבוצה בערבון מוגבל.

pgprince

New member
הפועל שווה ירידת ליגה

רייכרט וגולדברג, אחרי צבירת דקות משחק, בכל מקרה חוזרים בסוף עונה למכבי

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד - מכבי פ"ת

אשדוד לא הצליחה לנצח את עכו והיא מוצאת את עצמה עמוק התחתית ורק 4 נקודות מפרידות בינה למקום ה 13

מכבי פ"ת מדורגת במקום ה 4 שיכול להעניק לה בסיום העונה כרטיס לליגה האירופאית בסיטואציה מסוימת

אשדוד צריכה להיזהר שכן הפסד שלה יכול לסבך אותה עוד יותר

רז 1978

New member
הפועל רעננה - הפועל חיפה

3 מחזורים לסיום הליגה הסדירה מוצאת את עצמה רעננה במקום שמשם מגיעים לפליאוף העליון משהו שברעננה לא חלמו עליו לפני פתיחת העונה

הפועל חיפה היא הפתעת המחזור הקודם והחלפת המאמן עבדה טוב אצלם והמשחק הקרוב הוא מבחן דרך חשוב לחיפה לראות אם הניצחון על מכבי ת"א לא היה מקרי או כן

רז 1978

New member
מכבי ת"א - בני סכנין

מכבי ת"א לא ניצחה 3 משחקים ולא היה חסר הרבה שהיא גם תאבד את הפיסגה

הצהוהים מגיעים למשחק אחרי תיקו בגביע נגד קריית שמונה אותם הם ייפגשו בשנית באמצע השבוע במשחק הגומלין

רוסב

New member
צהוהים=צהובים דהויים

ואם לא מנצחים הערב זה כבר לא שבר אלא משבר עמוק

DRORIKO8

New member
עדיין יש לו את זה

עכשיו סכנין נכנסה לברוך, כי בונקר עם תקווה למתפרצת כבר לא טוב לה

DRORIKO8

New member
מכבי נראית רע

זהבי באמצע,מיכה באמצע,בן בסט באמצע,ראדי באמצע, איגיבור באמצע. את משחק הקו הלא קיים של מכבי מחזיקים זיו וייני.

מתן2766

New member
פאקו עיוור או מה?

לא הספיקה לו הסטירה שבוע שעבר?
אני חשבתי, ועדיין חושב, שפאקו לא מוציא אפילו 60% ממה שהסגל שלו שווה, ואני עוד מחמיא לו.
למרות זאת, אני לא מתנגד שהוא יישאר איתנו עוד עונה. אני לא רוצה עוד מאמן זר שצריך זמן להכיר את המערכת
&nbsp

מתן2766

New member
"מיכה במבצע סולו מרשים הכפיל"

ONE רואים את המציאות בעין אחרת. אף שחקן לא ניגש אליו והוא פשוט בעט

pgprince

New member
ניצחון נחמד בלי יותר מדי יכולת

אגב שופטים, גם פה נמנע פנדל חוקי לטובת מכבי.
&nbsp
&nbsp

רז 1978

New member
הפועל פ"ת - בית"ר י-ם

המלאבסים עדיין מתחת לקו האדום והם חייבים חייבים לנצח את המשחק הזה אבל גם לירושלמים יש חשיבות למשחק הזה שכן הם נאבקים על כרטיס לפליאוף העליון וגם על המקום הרביעי שיכול להיות שווה בסיום העונה בסיטואציה מסוימת כרטיס לאירופה

DRORIKO8

New member
רק בכדורגל שלנו

מאמן מפסיד לקבוצה שהוא עצמו בנה, ועוד מקבל שער שמעורבים בו שני השחקנים שהוא הכי טיפח. הזוי.

למעלה