ליגת העל מחזור 24

רז 1978

New member
הפועל עכו - הפועל ת"א

עכו חזרה מאשדוד עם נקודה אבל מצבה ממשיך להיות קשה והיא רחוקה 10 נקודות מחוף המבטחים

המשחק הקודם בין השתיים היה גם הפעם האחרונה שעכו ניצחה והיא טרם ניצחה בבית העונה

האדומים יודעים שהם חייבים לנצח בשביל לשמור על סיכויים להיות בפליאוף העליון אע"פ שהם לא תלויים רק בעצמם

DRORIKO8

New member
די נשבר הזין כבר!

כל שבוע השופטים שורקים לטובת הגועל, הם פשוט משקשקים מהתקשורת האדומה.

טל8511

New member
נכון בדיוק בגלל זה

אין בכלל טעויות שיפוט העונה..רק במשחקים של "הגועל" יש טעויות

DRORIKO8

New member
את קודם כל הכי לא אוביקטיבית

גם כי את שונאת את מכבי(וכמו שאומר המשפט-האויב של האויב שלי הוא חברי) וגם כי יש לך חיבור פוליטי להפועל. וראינו את זה גם בהגנה ההזויה שלך על פואד

על כך אופן זה שהתקשורת ברובה הגדול אוהדת הפועל זה לא סוד, ומן הסתם זה משפיע על כל הכדורגל, מהשופטים ועד הבקרה התקציבית (אני רוצה שתסבירו לי איך לעזזל הפועל חייבים כסף לחצי עולם,אבל משום מה יש להם כסף לסגל שלם+מאמן)

טל8511

New member
וואו לא למדת ואתה פסיכולוג מעולה

יודע לנתח אותי כל כך טוב....
אז ככה לידיעתך:
1.אני מתה שהפועל עכו תנצח. אחוות צפונים .לא רוצה שירדו ליגה
2.אין לי שום חיבור להפועל בשום תחום.
3.תיאוריות הקונספירציה שלך מדהימות. בסוף יהיה עליך סרט
4.השנה יש מלא טעויות והטעויות הם לכל הכיוונים. (אגב, לא שמעתי אותך מתעצבן ככה כשטעו כמה וכמה פעמים לטובת קבוצתך האהובה מכבי תל אביב)
ואתה כותב שאני לא אובייקטיבית..הגמל לא רואה את הדבשת שלו

DRORIKO8

New member
יש הרבה טעויות שיפוט

אבל משום מה הן אף פעם לא נגד הפועל אל כבר להיפך, מעניין למה. וזה לא רק מהמשחק הזה,אני רואה את זה כל משחק. אם זה הפנדל שלא היה נגד ב"ש, אם זה האדום השערורייתי לזהבי,והנה עכשיו קיבלנו את מנה השבועית. קיצר אם הגועל לא תרד זה רק כי יש הוראות מלמעלה לא לתת לזה לקרות.

טל8511

New member
בדקת את זה?לא נראה לי

קיצר אתה חי בסרט עם הקונספירציות שלך

DRORIKO8

New member
הנה רק דיברת

והבן זונה נותן להגועל פנדל מתנה. לסגור את הכדורגל פה.

DRORIKO8

New member
והחגיגה ממשיכה

רייכרט בעבירה ששווה אדום ישיר לא מקבל אפילו צהוב שני. אבל זה גם קונספירציות אה אורטל?

רוסב

New member
אפשר להירגע

עכו ניצחה

טל8511

New member
זה גם קונספירציות

כי אתה כהרגלך אוהב להסתכל לפי משחק אחד בלבד. לא תסתכל על כל העונה, לא תסתכל על הטעויות של השופטים בכל המשחקים ושוב כולל קבוצת האהובה מכבי תל אביב שקיבלה כמה מתנות.

אם כבר לבוא בטענות זה לאיגוד השופטים שחושב שהוא חכם כל כך ונותן לשופט כל כך לא מנוסה לשפוט במשחק כזה (כן העיקר לתת ליפת עונש לשבת בבית)

ושוב, הכל בראש שלך כי אתה מאוד אובייקטיבי כלפי הפועל ת"א. טעויות קורות בליגה העלובה שלנו בכל העונה לטובת ונגד כל הקבוצות! לא רק הפועל ת"א נהנתה מטעויות

DRORIKO8

New member
תראי

יש הרבה דברים מסריחים סביב הקבוצה הזאת.עכשיו כל הזמן שמרתי את זה בבטן כדי שלא יכתבו לי "קונספירציות קונספירציות", אבל בשער שנפסל לא יכולתי יותר והייתי חייב להוציא הכל החוצה. זה גם השיפוט המוטה באופן קבוע, ואני ראיתי הרבה משחקים של הקבוצה (בזמן שאת ראית את בארסה מכניסה עוד חמישיה בליגת האימון שלה) וזה גם ההעלמות העין של הבקרה התקציבית. איך יכול להיות שקבוצה שכבר בעונה שעברה דיברנו על זה שהיא הולכת לפירוק עד היום משחקת כאילו כלום?איך? מה נכנס לקבוצה איזה אוליגרך כשישנתי? איך יכול להיות שלקבוצה יש כל כך הרבה נושים והבקרה מתעלמת מזה לגמרי?

לא יודע,לי זה מרגיש שיש מדי גורמים שחפצים ביקרה של הקבוצה. אנחנו לא מדברים פה על סתם קבוצה,אנחנו מדברים על קבוצה שבוז'י הרצוג,המועמד המוביל לראשות הממשלה, הודה שהוא ניסה לסייע לה. אמרת הפועל אמרת ממסד.

טל8511

New member
הרשה לי לגחך-כתב מ-ONE

זה מה שמאמת את החשדות שלך...פרנואיד

וזו בהחלט התגובה האחרונה שלי אליך

טל8511

New member
קראתי את התגובה שלך ברצינות

עד שכתבת שבארסה מכניסה חמישיה בליגת האימון שלה

אין לך מושג..איך אתה מדבר בכלל על משחק שלא ראית?

משתמש אחר כאן שכתב לך כמה דברים קשים והחליט להתעלם ממך, נראה לי שגם אני אאמץ את זה

DRORIKO8

New member
האמת שראיתי חלק

חד צדדי ביותר,אבל עזבי לא רוצה לגלוש לנושאים אחרים

למעלה