ליגת העל מחזור 23

רז 1978

New member
קריית שמונה - הפועל רעננה

האם בכלל יהיה משחק בקריית שמונה?
את זה נדע מחר בעיר הצפונית ירד שלג

הקרייה פיספסה הזדמנות להעפיל לפיסגה אחרי ששמטה יתרון מול מכבי ת"א ואחרי שגם אלון יפת לא שרק לזכותה לפנדל לקראת הסיום

רעננה נמצאת בתקופה טובה והיא מדורגת במקום שהיא לא חלמה עליו והיא חותמת בעינים עצומות להיות בו במחזור ה 26

רעננה לא תעשה חיים קלים לקרייה אך לדעתי הקרייה תנצח אם כי לא בקלות

רז 1978

New member
בני סכנין - הפועל פ"ת

משנה מאמן משנה מזל?

הנוסחה הזאת עבדה בהפועל פ"ת שהחליפה מאמן וניצחה את הפועל חיפה במשחקה האחרון אבל הפועל פ"ת עדיין מתחת לקו האדום

גם סכנין השיגה ניצחון במשחקה האחרון בחוץ נגד בית"ר י-ם

כל תוצאה אפשרית בקרב התחתית הזה

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד - הפועל עכו

עכו בדרך לליגה הלאומית.
אחת הקבוצות הגרועות ביותר שהופיעו בליגת העל בשנים האחרונות ( פרט להפועל רמת גן של עונת 2010-11 שהיא יותר גרועה מעכו של העונה הזאת)

עכו פשוט לא ראוייה להמשיך לשחק בליגת העל
אשדוד רק 4 נקודות מהקו האדום ועליה להתעורר ואוי ואבוי לה אם היא לא תנצח את המשחק הזה

רז 1978

New member
הפועל חיפה - מכבי ת"א

הצהובים נחלצו מהפסד במחזור האחרון מול קריית שמונה לא מעט גם בזכות השופט אלון יפת שלא ראה פנדל לקריית שמונה

הפועל חיפה החליפה מאמן השבוע ופיטרה את ראובן עטר ומינתה במקומו את טל בנין
האם הנוסחה משנה מאמן משנה מזל תעבוד כאן?

את זה נדע מחר

בלתי נתפס איך הקריירה של עטר התרסקה

הגיע לחיפה כאחד המאמנים המבטיחים של הכדורגל הישראלי, לא הייתה עונה בה אכזב. אני זוכר שבאחת הפעמים הרבות בה חיפשנו מאמן רצינו אותו קשות והוא לא ממש התלהב, איך שהמצב היום התהפך.
&nbsp
אבל בגלל שהוא מאמן טוב הכל הפיך- תמיד אפשר להתחיל מחדש, גם ליגה שנייה עם עליית ליגה זה לא רעיון רע.

רצוננו את עטר דאז הצית את הקטע הקורע ביציע העיתונות

בה שלמה משום מה סבר שבגלל שאחותו של עטר גרה בבאר שבע הוא שידוך מוצלח לקבוצה, אחד הדיונים הקורעים ביותר בתולדות התכנית- קופמן במשך חצי דקה שואל אותו מה זה קשור בכלל שאחותו גרה בבאר שבע, ושלמה כאילו לא שומע את השאלה עונה לו שוב ושוב- "יש לו אחות בבאר שבע...אבל אחותו בבאר שבע...כן, אחותו גרה שם...כן כן"
ואז גונג.

היו ימים

טרוליטו

New member
מצפייה בעטר מתראיין ומדבר

(שזו האינדיקציה היחידה שלי לשפוט אותו כמאמן), קשה להבין איך שחקנים יכולים לראות באדם כזה מאמן סמכותי. עם כל האהבה אליו כשחקן (השחקן האהוב עליי ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי) ואולי גם כאדם, הדברים שהוא אומר הם תמיד שיא הקלישאה, עיניו בדרך כלל כבויות ופניו חסרות הבעה וכל כולו משדר חוסר סמכותיות וחוסר שליטה בעניינים והתקפלות אוטומטית מול התקשורת. הדבר המפליא הוא אולי איך הצליח כמה שנים במכבי נתניה.

DRORIKO8

New member
אף פעם לא נפלתי ממנו

עשה דברים יפים בנתניה,אבל בבית"ר הוא כבר שיחק עם קבוצה שלא הוא בנה, ובשתי החיפאיות הוא בעיקר הרס קבוצות. שיהנה לו עם היונים

הכישלון היחיד שלו זה מכבי חיפה

הפועל חיפה אמורה להיות בתחתית, השד יודע מה גרם פתאום לכץ לפטר מאמן.
&nbsp
בשיאו אני הכללתי את עטר באותה שורה עם מאמנים צעירים שהתחילו לאמן באותו עידן כמו גיא לוזון, רב"ש, רוני לוי, אני מחזיק מהם ולכולם יש את הכשלון שלהם.
&nbsp

DRORIKO8

New member
אם הפועל חיפה במקום הטבעי שלה

אז בשביל מה בכלל צריך מאמן? כל הקטע של מאמן זה להרים את הקבוצה מעל סך חלקיה. רב"ש בפ"ת למשל. בסופו של דבר השאיפה של הפועל חיפה זה להיות הסינדרלה התורנית שמשתחלת לפליאוף העליון, כרגע היא נחלמת על חייה עד הסוף, לא יודע אם לקרוא לזה כישלון,אבל עטר לא סיפק את הסחורה.

ואם מכבי חיפה לא במקום הטבעי שלה, אז אין לה מאמן?

אתה מזלזל בלהיות במקום טבעי? לא יכול להיות יותר גרוע? להיות במקום הטבעי זה לא להיכשל ולא להצליח, זה גם לא נחשב לספק את הסחורה. מאמן יכול להצליח עד גבול מסוים, אין קסמים, יפה מה שרב"ש עם מ.פ"ת אבל יש זה מועדון עם יותר כלים להצליח, בהפועל חיפה של יואב כץ אף מאמן לא סיים מעל הישארות חוץ מניצן שירזי עליו השלום, גם רב"ש אימן שם וכשל בלעלות ליגה.

DRORIKO8

New member
אני לא אומר שרב"ש מבין יותר כדורגל מעטר

אני כן אומר שעטר נכשל השנה. הוא קיבל מנדט מלא לבנות קבוצה והוא כשל לחלוטין. כל הרכש שלו היה על הפנים, והכי מצחיק שהשחקן הכי טוב בקבוצה שלו זה מהראן ללה שעטר בכלל לא ספר אותו בהתחלה והכניס אותו מתישהוא בתור מחליף בלית ברירה.

אגב לא יודע כמה הפיטורין האלה יועילו בשלב כזה של העונה. את עטר היה צריך לפטר מזמן ולהביא מאמן שלפחות יהיה אחראי על השינויים בינואר.

מה שכן אני במקום עטר לא הייתי דואג לפרנסה. אם מאמנים כושלים כמו משה סיני, טל בנין ואריק בנאדו מקבלים הצעות מליגת העל, גם הוא יקבל מתישהוא.

DRORIKO8

New member
אגב התקציב של הפועל חיפה בקיץ היה זהה לזה של מכבי פ"ת

DRORIKO8

New member
אדלר זה מאותו הדרעק של בר נתן

הפועל חיפה מפוצצים את השחקנים של מכבי חופשי וההוא בשאנטי שלו. אולי באמת צריכים להביא שופטים מחו"ל.

טל8511

New member
באמת מסכנים-רחמנות

קבוצה של מאה מיליון לא מצליחה לנצח קבוצה שרוב הליגה (כולל מכבי חיפה המסכנה) השחילו לה שערים בכמויות

DRORIKO8

New member
אני לא מדבר בכלל על מכבי

מכבי הפסידה לא בגלל השופטים אלא בגלל שהיא בתקופה רעה. הנה אמרתי את זה. הבעיה שלי זה השופטים, יש לנו יותר מדי שופטים פחדנים שפשוט לא מוציא כרטיסים. איזה מצב זה יוצר? שגם הפועל חיפה מפוצצים,וגם מכבי בתגובה מפוצצים כי הם רואים שאין שופט וכל המשחק הופך למערב פרוע,ראינו את זה בסמי עופר וראינו את זה בנתניה. אחד כמו יובל שבתאי היה צריך להיות מורחק עוד לפני המחצית,בסוף הוא סיים את המשחק עם צהוב מסכן. זה לעשות צחוק מכולנו.

מתן2766

New member
ואני צוחק על באר שבע

זו קבוצה שרצה לאליפות? הנעת כדור חסרת תכלית, אין לנו בכלל אגפים. למה איגייבור בשמאל? הוא סתם נכנס לאמצע ויוצר פקק, הרכב מוזר של פאקו. בן בסט לא מורגש, לדעתי מיכה צריך להיכנס.
אני רוצה ומקווה שבמחצית השנייה השחקנים יתעוררו.
אגב, מה זה הזקן תיש הזה של בנין?

somone1411

New member
כל הכבוד לטל בנין, רואים עבודה של מאמן

גם אם זה רק המשחק הראשון.

למעלה