ליגת העל מחזור 23

רז 1978

New member
מכבי נתניה - הפועל ב"ש

המשחק הקודם בין השתיים שנערך בנתניה איש בנתניה לא ישכח.
זה היה במחזור הסיום של עונת 2012-13 ובאר שבע הורידה את מכבי נתניה לליגה הלאומית עם 0-3

כמעט שנתיים חלפו ובנתניה רוצים נקמה

מן העבר השני באר שבע רוצה להשיג ניצחון שני ברציפות אחרי שניצחה בשבוע שעבר את הפועל ת"א ואת רצונות הנקמה של נתניה היא תרצה לדחות לפעם אחרת

הושיבו את הקהל שלנו בקומה שניה

ככה שהיציעים התחתונים מול המצלמה ריקים, פשוט טמטום.
&nbsp
הקבוצות לא מבינות כלום בשיווק, צ'רלטון צריכה לחייב אותן חוזית למלא קודם את היציעים שצריך, הכי בוער שהאלפיים של הפועל חיפה בסמי עופר ישבו ממול.

DRORIKO8

New member
בר נתן בשיפוט נוראי

מצד אחד הוא כל הזמן עוצר את המשחק,מצד שני הוא לא מוציא מספיק כרטיסים בשביל שהוא לא יצתרך כל הזמן לעצור את המשחק

DRORIKO8

New member
איזה פנדל הזוי אלוהים!

לא רק שזאת לא יד מכוונת,אם דבידזדה לא היה נוגע בכדור הוא פשוט היה יוצא לחוץ,זה לא שהוא מנע פה איזה מצב ודאי לשער. בר נתן צריך לעשות שיחה רצינית עם היועצת הכוונה שלו....

אם הגדולות כאן לא תופסות זרים כמו נוואקמה וקאיודה

עם כל המיליונים שלהן והקטנות כן, אז משהו כאן עקום, ואל תגיד סקאוטינג- כי לגדולות יש אותו והקטנות הן אלה שמסתכלות על דיוידיים ולוקחות שטויות מסוכנים.

DRORIKO8

New member
לא נופל מהשניים האלה

אצנים שטובים למתפרצות,אבל במשחק עומד הם פקק. ממש לא מתאימים לקבוצות גדולות שכידוע משחקות על משחקת עומד.

המקום השלישי בסכנה

תוסיף בפלייאוף לא רק את האימפוטנטיות בחוץ אלא את רגשי הנחיתות מול הגדולות.

DRORIKO8

New member
מה קורה עכשיו ביציע סלי?

מקללים שם את אלישע? מישהו מהשחקנים?(בטח פאיוביץ')

מתן2766

New member
אם באר שבע רוצה להתקדם

אלונה ואלישע חייבים להיפרד כידידים בקיץ. באר שבע צריכה מאמן שהוא לא רק סחבק שיודע לדרבן שחקנים, אלא אחד עם הבנה ויכולת להפוך את השלם לגדול מסך חלקיו גם מבחינה טקטית, משהו שחסר היום לקבוצה הזו באופן מזעזע.

somone1411

New member
אם אלונה

תחתים את אלישע לוי לעוד עונה, זה יוכיח לי סופית שאין לה מושג מה היא עושה.

רז 1978

New member
נקמה נתנייתית מתוקה

על הורדת הליגה מלפני שנתיים במחזור האחרון

DRORIKO8

New member
אז גם אני אצטרף לפנדל קדאווה שעושים על אלישע

הכישלון של הקבוצה רשום קודם כל עליו. אני תהיתי פה בפורום לאורך כל העונה מתי לאלישע יהיה את האומץ לספסל את ברדה שמאז הפציעה שלו בעונה שעברה לא נראה כמו הצל של ברדה "של פעם". הוא כמובן לא עשה את זה, יש לך את גורדנה שאתה רואה שפורח העונה,למה לא לפתוח איתו? למה לא לפתוח עם גבאי?(שגם הביא גול עם כניסתו) מה זאת ההתעקשות הפחדנית הזאת על ברדה?
הלאה. מרכז ההגנה. סוארס בעונה שמביישת את נעוריו ופיוביץ' זה אחד הזרים הכי כושלים שהגיעו לפה. זה עוד מילא,אבל איפה לעזזל אלישע היה בינואר, למה הוא לא דרש שום ריענון במרכז ההגנה, במקום זה ראינו כל מיני ניסיונות מוזרים לטריידים בשביל להביא את נוואקמה(שאני לא יודע אם הוא בכלל מתאים לקבוצה,אבל זה מילא)

לאלישע יש שחקנים מצויינים בהתקפה,יש לו את בוזגלו,יש לו את הובאן,יש לו את מליקסון,יש לו את ארבייטמן,יש לו את גבאי, יש לו את נסאר,יש לו את גורדנה כאמור, ואם מכל מה שיש לו בסוף אנחנו רואים את מה שאנחנו רואים אז זה כבר די ברור אצל מי הכישלון.

DRORIKO8

New member
כמה באר שבע הדרדרה העונה?

עונה שעברה היא היתה אחרי המחזור ה-23 עם 53 נקודות. העונה היא עם 42 בלבד.

למעלה