ליגת העל מחזור 21

tapuzoed

New member
עם 0:0 מול עכו, חיפה במאבקי השרדות פליאוף תחתון..

עוד 2-3 מחזורים כאלו והיא תוכל לקבוע רק אם אוהדי מכבי חיפה יצטרכו ללמוד שמות של קבוצות ליגה לאומית או לא..

רז 1978

New member
מפגשי עבר

13 מפגשים בליגה הבכירה
9 ניצחונות למכבי חיפה
4 תיקו

tapuzoed

New member
בניון הוריד את מכבי חיפה אל תחתית החבית, הקפטן הכושל מעולם

לא סיפק את הסחורה ועוד עם שכר העתק שלו זה ה"בלשון המעטה" הכי כואב בליגה..
לא מבין איך שחר לא רואה את הבעיה הגדולה של קפטן פצוע שלא משחק ושחקנים
שזורקים זין על הקבוצה במטרה לסיים עונה וללכת.

pgprince

New member
חיפה לא תרד רק בגלל שיש 2 קבוצות יותר גרועות ממנה

Benedictus3

New member
לא ברור על סמך מה המסקנה הזאת?

הפועל עכו והפועל פתח תקוה סיימו את המשחקים ביניהם לבין מכבי חיפה בתיקו, כאשר הן לא היו נחותו ובמקרה של פתח תקוה אולי אפילו עדיפות. מכבי חיפה היא קבוצה לאל דרך, ללא אימון, ללא מוטיבציה, ללא הנהגה ובעיקר - ללא כדורגל.... יכול להיות שמכבי חיפה תצליח בסופה של העונה להישאר בליגה, אבל אם היא תרד זה יכול להיות הפתרון היחיד לתחלואיה מכיוון שבכל דרך אחרת שחר לא מצליח להבין מדוע הוא טועה. האיש מנותק לחלוטין מהמציאות הכואבת שאליה הוא הכניס את הקבוצה במהלכים שלו בארבע השנים האחרונות. רק ירידת ליגה תגרום לו לוותר על הקבוצה להעביר אותה למישהו אחר... זה לא מבטיח שום דבר, אבל מליגה שנייה אולי יתחיל להתגבש עידן חדש.

Benedictus3

New member
זה בסך הכל שני הפסדים

ומכיוון שאני לא רואה את מכבי חיפה מבקיעה יותר מדי בהיעדר מוחלט של חולית קישור, ובהתחשב בכך שבחולייה ההגנתית משחקנים עדיין שחקנים כמו בוקולי, דגני וקינן שאיבודי כדורים קריטיים הם לחם חוקם והם עושים זאת ארבע-חמש פעמים במשחק, הסיכוי של מכבי חיפה להוציא ניצחונות במשחקים הקרובים הוא די קטן. כלומר, די אם הפועל פתח-תקוה תתפוס רצץ של שניים-שלושה ניצחונות, מכבי חיפה תחליף אתה מקומות.
אני יוכל להבין את רוב אוהדי הכדורגל בארץ שהתרגלו לראות במכבי חיפה קבוצת צמרת, ואני יכול להבין כאלה שטוענים שהחומר של הקבוצה מחייב מיקום הרבה יותר גבוה, אבל מה שלאנשים קצת קשה להבין - ולי יותר קל כי חוויתי זאת במו עיני עם הקבוצה הזאת - שמכבי חיפה היא קבוצת תחתית לכל דבר ועניין. אין כאן חוסר מזל, אין כאן מצב זמני והמשיח לא נמצא מעבר לדלת. רמת המשחק של מכבי חיפה מתחילת העונה לא מתאימה לליגה העליונה. עם כמה שזה קשה לאוהדים הרבים והנאמנים (וצר לי לאכזב את הכותבים כאן, בעיקר את אוהדי מכבי תל-אביב - למכבי חיפה יש גרעין של בין 20 ל 30 אלף אוהדים שאינם אוהדי הצלחות אלא אוהדים נאמנים, ברובם דור שני או שלישי של אהדה), יהיה טוב מאד למכבי חיפה לרדת לליגה השנייה ולבנות את עצמה. אם היא תישאר בליגה, העונה הבאה תראה זוועתית באותה מידה מאחר ויעקב שחר לא מסוגל ביולוגית להפנים את הטעויות שלו ובעיניו לא רק שלא מדובר בטעויות אלא בהשקעה ונשמה, וכל ביקורת כלפיו נתפסת ככפיות טובה.

רז 1978

New member
מפגשי עבר

128 מפגשים בליגה הבכירה
60 ניצחונות למכבי ת"א
34 ניצחונות למכבי נתניה
34 תיקו

DRORIKO8

New member
הצטרפתי רק עכשיו למשחק(ראיתי הפועל ירושלים)

לתדהמתי אני רואה 2:2 אבל מהר מאד ראיתי שזהבי לא על המגרש וזה הפך להיות יותר מובן.....
&nbsp
מה הסיבה שסוזה לא פתח איתו ועם נוסא שהם באנקרים אצלו? המשחק גביע עם קריית שמונה הוא בקרוב?

DRORIKO8

New member
אוי פאבלו

גם לא יוצא מהשער כשקיודה רץ אליו וגם הכדור של סבע בורח לו מהידיים

pgprince

New member
משחק הטעויות

משחק איום ונורא של הגנת מכבי

somone1411

New member
נתניה של היום ונתניה של תחילת העונה

זה בדיוק ההבדל בין רוני לוי ליוסי מזרחי.
&nbsp
לא סוד שאני לא הכי מחזיק מלוי אבל ביחס ליוסי מזרחי ולבלבול הוא מאמן מצוין. שימו היום את רוני לוי במכבי חיפה ויש לה עוד 10-12 נק'. לא מצליח להבין את שחר שבחר בבלבול, שחר נהיה אידיוט רציני.

DRORIKO8

New member
יש שני אשמים במצב שלנו

שחר שהביא את בניון ,והליצן הסרבי שהביא את כל השאר. בלבול תקוע עם אסופה של כלומניקים,חלקם חסרי כישרון,חלקם לא בנויים מנטלית לקבוצת צמרת שנמצאת במשבר. הדבר היחיד שאני יכול לבוא אליו בטענות זה שהוא שחרר את עטאא.

somone1411

New member
למכבי חיפה יש את הסגל הכי טוב בליגה

גם עם עטר ושכטר על רגל אחת הוא צריך לנצח את עכו.
&nbsp
מדהים אותי כמה אנשים לא מודעים לחשיבות המאמן בקבוצת כדורגל, או בכלל בכל קבוצת ספורט.
לבלבול אין כריזמה, אין שיטה, אין דרך, אין כלום. מאמן 20 שנה ולא עשה שום הישג, ומקבל את מכבי חיפה, בזמן ששומי פנוי, רוני לוי פנוי. הייתי לוקח גם את שייע ואבוקסיס על פני המאמן בולבול הזה.
&nbsp
שחר אשם שהביא את בניון אבל אף אחד לא ציפה שיוסי ייראה ככה, גם אני לא. הייתי בטוח שנשאר לו קצת במיכל. בפועל הוא משקיע ונלחם אבל מקצועית הוא גמור. אגב אם אני חיפה אני משחרר את תורג'מן ולא את אבוחצירא, שלטעמי מדובר באחד החלוצים הכי טובים בשנים האחרונות.

DRORIKO8

New member
מה הקשר חשיבות המאמן

בלבול הגיע לקבוצה שלא הוא בנה אותה,של שחקנים שאני מניח שאת מרביתם הוא לא היה רוצה לראות כל בוקר,כשבעל הבית מנחית לו שחקנים על ההרכב. להאשים אותו במצב של חיפה זה מופרך, היא שיחקה כדורגל נוראי גם לפני שהוא בא. אז יופי שכולכם עפים על רוני לוי בגלל 2 נצחונות ותיקו,אבל כשמסתכלים על הקריירה שלו באופן יותר רחב,על גבי שנים, מסתבר שהוא אפילו לא בינוני.
&nbsp
אה ואף אחד לא ציפה שבניון יהיה גרוע? אתה כותב את זה ברצינות?

למעלה