ליגת העל מחזור 19

Benedictus3

New member
אתה יכול להיות רגוע

מכבי חיפה היא הקבוצה החלשה ביותר בליגה... אולי בדקות הראשונות שחקני באר-שבע יהיו מעט לא רגועים, אבל אחרי שניים שלושה איבודי כדור של בוקולי במרכז המגרש ושתיים שלוש מסירות שלו לאחור, החברים מהנגב יבינו את העניין והשער שלהם יגיע. לכל המאוחר זה יקרה בתחילת המחצית השנייה... וכשזה יקרה, המשחק יסתיים מכיוון שמכבי חיפה, עם האופי העלוב של הסגל הנוכחי, לא מסוגלת לחזור מפיגור מול קבוצות נחותות ממנה לכאורה, לא כל שכן מול קבוצות טובות ממנה בהרבה.
צר לי על הקבוצה שאני אוהד, אבל הפועל באר-שבע קבוצה הרבה יותר איכותית ממנה ולכן גם היום אהיה עד להפסד נוסף, ואסתפק בהנאה מהאצטדיון המרשים, שעבורו רכשתי מנוי...

DRORIKO8

New member
תן גם מילה טובה לאלישע,אל תדאג לא נגלה

רז 1978

New member
מפגשי עבר

82 מפגשים בליגת העל

35 ניצחונות למכבי חיפה
23 ניצחונות להפועל ב"ש
24 תיקו

מעצבן אגב שגם באצטדיון של 30 אלף מקומות

אנו מקבלים כולה 2000 כרטיסים מסכנים.

רז 1978

New member
יש מינימום שצריך לחלק לקבוצה האורחת

10% או 20 % מסך תכולת האצטדיון (לא זוכר בדיוק)
באר שבע מקבלים פחות ממה שמגיע להם אם הם מקבלים רק 2000 כרטיסים

Benedictus3

New member
3000

כך לפחות צריך להיות, וכך גם צריך להיות בכדורגל הישראלי בכלל. 10% מהמושבים באצטדיון יוקצו לקבוצה אורחת. כך זה באנגליה, למיטב ידיעתי.
אצלנו יש מצד אחד אנומליה בכך שקבוצות עם קהל קטן מקוות להרוויח כשהן מארחות קבוצות עם קהל רב ולמעשה מוותרות על תחושת הביתיות למען הקופה. מצד שני, אותן קבוצות קטנות מנועות מלהביא קהל גדול משלהן, כך שהמראה של מושבים ריקים במשחק שאפשר היה למלא את יציעיו, מתסכל לא פחות.
אבל זה הכדורגל הישראלי, ואלה חולייו...

somone1411

New member
בוזגלו כבר חודשיים על הפנים

כל פעם שאני צופה בו אני ממשיך לתהות על מה כל הרעש סביבו. מכונה של איבודי כדור, החלטות רעות.
&nbsp
אמרתי בלב לפני הפנדל שזה בחוץ, בחיי. אבל לא חשבתי שזה יצא עד כדי כך רע.
אני גם תוהה עד מתי אלישע ימשיך לקבל הזדמנויות. ב"ש עם תיקו יוצאת ממאבק האליפות, בטח אם ק,ש מנצחת. במקום להמר הוא מוציא את ברדה מכניס קשר אחורי.
&nbsp
שערורייה.

DRORIKO8

New member
בוזגלו כבר 5 משחקים בלי שער

כמה שאני לא סובל את הערס המתלהב הזה. בנבחרת הוא רוצה לשחק? שישחק בנבחרת של וילס יותר טוב

אנחנו באמת בלוף גדול וטוב שנצא מה שיותר מהר

מהכיבכול מאבק אליפות הזה.

DRORIKO8

New member
אין לי משהו נגדכם(למרות שהשם שלכם מתחיל ב"הפועל"
)

אבל אתם הרבה פחות טובים מהעונה שעברה. קודם כל ברדה ששנה שעברה טרף את המגרש והיה המנהיג היום לא נראה כמו כלום. ארבייטמן שאמרתי בקיץ שהוא בלוף ולרגע חשבתי שאני אוכל את הכובע(בעיקר אחרי המפגש הקודם איתנו) אבל "למזלי" הוא הוכיח שצדקתי לגביו לחלוטין,איפה הוא ואיפה פלט, למרות שגבאי במקומו יכול להוסיף לכם. ואם ארביטמן הוא בלוף מליקסון מגה-בלוף,כמו עם בניון אצלנו גם אצלכם היה נראה שהמדיניות היא "בוא נביא כמה שיותר שמות גדולים בשביל למכור מנויים ולמי אכפת מה הם שווים היום".

מוצארט

New member
מליקסון הוא אכזבת העונה By far

מברדה לא ציפינו ליותר מידי, ומותר לבוזגלו שיהיו לו נפילות, וגם מאלישע לא ציפיתי לתוכנית משחק,
אבל מליקסון לא עשה כלום ושומדבר מתחילת העונה.
אכזבה עצומה.

DRORIKO8

New member
זה לא מהיום אורטל

כל משחק שהוא שופט אותנו הוא מכניס לנו קטנה.

למעלה