ליגת העל מחזור 12

Puskas

New member
מוטל'ה סתם נאד נפוח

אין לו שום השפעה במכבי נתניה, הוא סתם עושה פוזות למצלמה כשקורה שם משהו טוב ומבלבל את המוח כשהכל רע.
הוא היה מתנשא ברמות אחרות ביציע העיתונות ודיבר בצורה מאוד לא יפה לאנשים שם שהיו בגילו ועם ניסיון כמו שלו.
"לא תלמדו אותי על מכבי נתניה, אם כבר אז אתם יכולים לשאול אותי שאלות" ועוד כל מיני הצהרות מביכות..
איש מאוס, היה שחקן טוב (רחוק מלהיות הגדול ביותר כמובן, אוברייטד), מאמן טוב ומשם הכל מתדרדר בקצב מביך.
שיעזוב את נתניה בשקט ויפסיק לבלבל את המוח כאילו שהקבוצה הזו קיימת בזכותו.

אבל באמת אף אחד לא ילמד אותו על נתניה, מה לעשות?

מוטל'ה כבר ענה בדיוק על דברים מהסוג שאתה אומר- אפחד לא יודע מה הוא עושה ביומיום כי הוא לא רץ לתקשורת לספר על זה (בניגוד לאחרים כמובן), בגילו הוא מעדיף להיות מאחורי הקלעים, אבל כשהקבוצה צריכה כסף הוא מתרוצץ לחפש משקיעים, זאת ההשפעה הכי גדולה שיש.
&nbsp
הוא עושה פוזות למצלמה? חבל מאוד שכל כך רוצים לצלם אותו.
&nbsp

Puskas

New member
קודם כל בהחלט אפשר ללמד אותו על נתניה

זה שהוא שחקן ומאמן עבר זה לא אומר שהוא מבין את הכדורגל המודרני וכל מה שקשור בו.
דבר שני, זה שאתה מבין משהו בנושא מסוים לא אומר שאתה צריך להתראיין כמו נאד נפוח ולהתנשא מעל כולם..
שמור על צניעות ותענה עניינית על מה ששואלים אותך במקום לבלבל את המוח.
אם הוא כזה חשוב בנתניה וכזה מבין אז מה הבעיה לייעץ לבוס על רכש? אם אתה מבין יותר מכולם בנתניה ובכדורגל אז תייעץ..
הכי מצחיק ששרף שואל אותו למה בניתם קבוצה ב-27 מיליון ולא כמו פעם, סגל עם שחקני בית ב-15 מיליון..
במקום לענות על זה, שפיגלר מתחיל לתקוף אותו ולהגיד שהוא לא יענה על דבר כזה ולהתנשא שוב עם משפטים הזויים..
בסוף נמני היחידי שנתן תשובה רצינית ואמר שרק דודו הרוויח הרבה ושהחובות הם בגלל חוזים ארוכי טווח שניתנו לשחקנים שנה שעברה.
שפיגלר לא יכול היה לענות בצורה הזו? היה חייב לתקוף ולהתנשא? כפי שאמרתי, נאד.

droriko

New member
מאמן טוב הוא לא היה

בכדורגל השכונתי של אז ה״טקטיקה״ היתה לתת את הכדור לכוכבים והם כבר יעשו עם זה משהו(והשמנמן שראיין אותו יודע דבר או שניים בעניין) אבל למה לשמוע אותי, שפיגלר בעצמו אמר שעם השחקנים שהיו לו גם סבתא של המאמן היה לוקח אליפות. עובדה שבשאר הקבוצות שהוא אימן הוא לא זכה להצלחה יתרה. אז מאמן גדול הוא לא היה, וגם בתור שחקן הוא היה בסך הכל בין הטובים מבין אלה שלא קוראים להם בניון/ברקוביץ׳/רביבו. כל התהילה שלו זה על זה שהוא העלה אותנו למונדיאל, וגם זה היה דרך אוקיאניה

רז 1978

New member
מ.ס אשדוד - הפועל ת"א

יום:ראשון
שעה: 20:15
אצטדיון: י"א,אשדוד
שופט: דניאל בר-נתן
שידור ישיר: ספורט 1

מפגשים עבר בליגה הבכירה: 51
28 ניצונות לפועל ת"א
10 ניצחונות למ.ס אשדוד
13 תוצאות תיקו.

DRORIKO8

New member
האוחנה הזה צריך ללמוד לשחרר כדור

כי אם הוא ימשיך ככה במקרה הטוב הוא יגמור כמו חן עזרא. הקטע שאני לא יודע אם קלינגר הוא האיש שצריך ללמד אותו את זה

DRORIKO8

New member
המגרש הזה הוא שערורייה

כבר הפסקתי לספור את כל הפעמים ששחקנים החליקו תוך כדי התקפה. וזה עוד מבלי להרחיב על שערוריית התאורה(כן מסתבר שגם ב-2014 זה עוד קיים). המנהלת צריכה לפסול את המגרש הזה

pgprince

New member
עדיין קשה לתפוס שמכבי הפסידה 4 נק' מול קבוצה עלובה זו

רוסב

New member
לא הפסידה כלום

המשחק פוצץ במצב של 1-1 ורוב הסיכוי שמכבי היתה מנצחת

למעלה