ליגת העל מחזור 11

רוסב

New member
נצחון ודאגה בצידו

לא יתכן שסכנין תשלוט לחלוטין אחרי שער היתרון של עב"ב
נגד קב' יותר רציניות זה לא יספיק
&nbsp
כמובן שריינג'רס הצליחה להרוס לי את כל השבוע עם הפסד מזעזע באלואה אחרי יתרון 0-2 בחצי גמר גביע האתגר. תואר שאם תעלה חזרה לפרמיירשיפ,לא תזכה לעוד הזדמנות ללקטו מכיוון שמדובר בגביע לליגות נמוכות(פרט לפרמייר)וזה בעצם התואר המקומי היחיד שהלייט בלוז מעולם לא זכו ועל כן הבאסה
&nbsp
מזמן לא הייתי כה מבואס מהפסד שלנו כמו מהזוועתון הערב

DRORIKO8

New member
אגב לולא ריינשרייבר

מכבי היתה היום מקום ראשון בטבלה

DRORIKO8

New member
מה שבטוח שמזרחי לא צריך לחשוש מפיטורים

פשוט אין אף אחד כרגע שיכול לפטר אותו

רז 1978

New member
ואגב אם הוא ירצה להתפטר מיוזמתו

למי הוא פונה בהיעדר בעל בית?

DRORIKO8

New member
גם לי

יש לי פינה חמה למועדון הזה, כל המשפחה שלי אוהדת נתניה(אבא שלי נתנייתי במקור). אני גר ביחידה משלי אצל ההורים. במחצית הראשונה צרחתי מהחדר אחרי כל גול, מה שגרם בהפסקה לריב עם אבי ואחי שכמעט הביא לפירוק המשפחה

כפי שאמרנו כאן פעמים רבות- תקציב המינימום הארור

הוא הרעל של הכדורגל הישראלי כשקבוצות לא מסוגלות לעמוד בו ולכן תולות את עצמן על כל מי שיהיה מוכן לשים את הכסף הזה. זאת כמובן גם הסיבה שאף קבוצת אוהדים לא תגיע לליגה ראשונה שלא לדבר על לשרוד בה.

DRORIKO8

New member
וזה לא רק פוגע באוהדים

זה פוגע בספורטיביות של הכדורגל. אני לא יודע כמה ה-0:4 היום היה בזכות יכולת נפלאה של הירוקים כמו שהוא היה בגלל שחקנים שזורקים זין על מועדון שלא משלם להם כסף.

somone1411

New member
הוא מאמן גרוע שלראשונה

מתמודד עם קהל טובעני, מה שלא היה לו באשדוד ובכל הקריירה, והוא לא מבין את ההמולה.
די שיפרוש עשה את שלו.

DRORIKO8

New member
הוא אימן פעמיים בבית"ר

ששם זה לא קהל טובעני אלא כבר בוץ טובעני, אז נראה לי שהוא מבין מה זה לחץ

somone1411

New member
ידוע

לא מפתיע שהוא נזרק מבית"ר פעמיים תוך פרק זמן קצר. הוא ייזרק גם מנתניה די מהר. בקבוצות עם קהלים כאלה אין לו סיכוי לשרוד יותר מעונה. באשדוד עם קהל מנומנם ובעלים שאין לו עניין בקבוצה מעבר למכירת שחקנים, הוא יכל להחזיק פה עוד עשור למרות שלא יוביל אותה לכלום.
&nbsp
מאמן פקה פקה, חסר מושג.

פעם אחת גאידמק זרק אותו- לא נחשב, בפעם הראשונה

הוא אימן כשהקבוצה הייתה תחת פירוק עם חצי שחקני נוער, הוא אכן היה בתחתית אבל היו לו אחוזים יותר טובים מהשריף שהחליף אותו.
&nbsp
למרות שהוא לא נכשל בבית"ר הוא אכן מאמן די בינוני.

DRORIKO8

New member
יש גם את הקנדציה ב-95

היתה לו אחלה קבוצה שבעולם עם אוחנה,חרזי,שאלוי,טרטיאק ועוד. הוא סיים במקום החמישי. להגנתו יאמר שהוא היה אז מאמן חדש.

רז 1978

New member
מכבי פ"ת - מ.ס. אשדוד

יום:חמישי
שעה: 19:00
אצטדיון: המושבה
שופט: אורן סימניאן

מפגשי עבר בליגת העל: 49

21 ניצונות למכבי פ"ת
11 ניצחונות למ.ס אשדוד
17 תיקו

הפרש שערים 60-82 למכבי פ"ת.

רז 1978

New member
בית"ר ירושלים - הפועל פ"ת

יום:חמישי
שעה: 20:00
אצטדיון:טדי
שופט: צביקה לוי

מפגשי עבר בליגת העל:88

36 ניצחונות לבית"ר ירושלים
22 ניצונות להפועל פ"ת
30 תיקו

somone1411

New member
יציע העיתונות עם מודי פשוט מביך

פעם התכנית הזאת הייתה בוסרית, רעה, מעניינת. היום ליצנית עם דמויות שכל קשר בינם לבין התכנית ההיא הינה מקרית ביותר. חסר רק שימלאו אותה בחברי כנסת וסגרנו תבסטה. ליפשיץ? אבי מלר? גור שלף? פחחחחחחחחחח העברתי ערוץ.
&nbsp
&nbsp

DRORIKO8

New member
תגידו

האהבל הזה שכותב לארץ נהדרת,ליפשיץ משהו, הוא אימן פעם קבוצת כדורגל? הוא שיחק בקבוצת כדורגל? מה בדיוק הקשר שלו לענף שהוא זכה לכיסא ביציע העיתונות. ולמה אני צריך לשמוע את גור שלף,כדורסלן, מנתח את הליגה בכדורגל? הנה אחת מהפנינים שלו "אני חושב שהדברים שזהבי עושה פשוט הולכים לו, אם יביאו במקומו מישהו אחר הוא יעשה את אותו הדבר" כן כן "דברים פשוט הולכים לו" איזה ניתוח מעמיק

ואגב האם לדבר בפאנל 5 דקות על כמה שביבי הוא חרא ושצריך להחזיר את השמאל קשור בצורה כלשהיא לספורט? האם ערוץ הספורט לא חורג מהזיכיון שלו לעסוק רק בספורט? כי לי זכור שבעלי הערוץ פעלו לאסור על ערוץ 20 לשדר משחקים של הפועל ירושלים "כי הערוץ מחוייב לשדר רק מסורת"

למעלה