ליגת העל מחזור 10

רוסב

New member
קצת נרגעתי במחצית ה-2

כנראה שזה שריד לימים שהם שלטו בליגה

כמו רוב הקבוצות בליגה השיוויונית הזאת

חיפה בהחלט יכולה לצאת מכאן לדרך חדשה וחוץ מאליפות שום דבר לא מאוחר.

DRORIKO8

New member
לא היא לא

רוב הקבוצות שהיא תשחק נגדן יבואו אליה מעמדה של אנדרדוג,כלומר יסגרו טוב את הרחבה. במקרה כזה מתפרצות מולן זה לא רלבנטי,חיפה תצתרך לשחק משחק עומד והיא לא יודעת לשחק משחק כזה. גם אתמול בפעמים שהיא ניסתה לנהל משחק מהחצי ראית שזה לא נראה כמו שום דבר, הדחלילים האלה לא יודעים לשחרר יותר משתי מסירות מדוייקות

DRORIKO8

New member
עמיחי שפיגלר הוא כזה קפטן אובייס שבא להקיא

אני מתחיל אפילו להתגעגע ליורם ארבל

DRORIKO8

New member
וייץ ואיינשטיין טובים בהרבה

אפילו את נדב יעקבי אני מעדיף עליו. הוא ואיווניר במונדיאל היו ציוות הרבה יותר טוב משפיגלר ואיווניר דהיום. יכולת לשמוע שני אנשים כדורגל שמעבירים שידור, היום זה איש כדורגל ועוד ילד נלהב שהדביקו לו.

איינשטיין הוא אידיוט, וייץ די מאס במקצוע הזה

אתם לא מבינים שהשדרים הכי טובים עובדים בערוצים המסחריים, ערוץ אגרה צריך לקחת אנשים אחרים בפחות כסף ואולי רמחנא לצלן- אפילו לבנות שדר חדש, 30 שנה אותם 3 שדרים שולטים כאן על השוק ומבחינתך שזה יימשך. ומספיק לחשוב ששידור משחק מרכזי בישראל זאת פסגת השאיפות, זאת לא, מעמד השדר תואם את יוקרת העבודה.
&nbsp
זה נכון שהפלוס העיקרי של שפיגלר זאת ההבנה הענקית בכדורגל אירופי אבל הוא שדר טוב. איינשטיין סתם צרחן מתלהם שאין לו מושג בכדורגל, רמי וייץ מרגיש שמיצה את עצמו, אז מה אם הם יותר טובים מיורם ארבל? מעל הכל הסיבה הכי טובה לא לקחת אותם זה בגלל שהם כבר היו בתפקיד הזה (מילא שנטשו את ערוץ 1 לטובת הכסף שבחוץ), יאללה לעוף, לפנות את הבמה גם לאחרים.

DRORIKO8

New member
אני באמת מסמפט את שפיגלר יותר כשהוא משדר כדורגל אירופי

גם בגלל שכשהמשחקים הם פחות חשובים(בשביל הצופה הישראלי,לא בכלל כמובן) אז הוא פחות אובר-נלהב ויותר ענייני
&nbsp
אם אנחנו מדברים על דור העתיד אז למה לא יונתן כהן למשל? הוא הרבה יותר ציני ובעל פאסון משפיגלר. אגב גם ניב רסקין זה משהו שאפשר לנסות,למרות שאין לי מושג איך הוא בשידור משחק כדורגל,בשידור כדורסל הוא מצויין אבל זה כמובן סוג אחר של שידור.

טל8511

New member

למעלה