ליגת האלופות חוזרת..

sok777

New member
ליגת האלופות חוזרת..

מצפים לנו משחקים מעולים.. לדעתי המשחקים הכי טובים הולכים להיות- יובנטוס-ורדר ברמן וזה פחות אבל גם [סתם צוחק זה הכי..
]- בארסה-צ'לסי לדעתי ולצערי ליברפול תעוף ואני מאוד מקווה שלא אבל יש לי הרגשה שיגמר 0-0 באנפילד.. ורדר ברמן משחקת יפה.. ובארסה אין מילים פשוט.. בכל אופן המשחק בבארסה נהיה רק יותר ויותר חם משעה לשעה.. שמוריניו קיבל יריקות, רונאלדיניו אמר שהוא בחיים לא יחתום בצ'לסי.. צ'לסי טענו שמסי שחקן תאטרון ועוד כל מיני.. ובנוסף חדש.. מסי אמר "אני רוצה לסתום למוריניו את הפה"... בכל אופן אני מקווה שיהיה משחק טוב.. שבארסה תעלה כמובן.. ושצ'לסי לא תרמה כמו שהיא עושה תמיד וכמו שנה שעברה בגול בדקה ה-82 של טרי שתפסו את ואלדז.. והוא כזה שוער נשמה שהוא השתחרר בכוח וניסה לקפוץ.. אם הוא היה נשאר מוחזק אז היו שורקים לעבירה לדעתי.. בכל אופן הפחד הכי גדול שלי הוא שצ'לסי תעלה.. או תוביל 2-0 או 3-1.. אני מקווה שלא:) אגב אם מדברים על בארסה.. עוד שבועיים אני אהיה במשחק של בארסה נגד חטאפה בקאמפ-נואו.. יהיה מגניב אני מקווה.. יש לי אחלה מקום.. מקווה שיהיה הרכב מלא ושלא יהרגו את רונאלדיניו ואת מסי בקרב נגד צ'לסי.. אז תנו תגובות מי יעלה ומה לדעתכם יהיו התוצאות בכל המשחקים... סער

דווקא בארסה?

המשחק הכי מעניין לדעתי [ואני ממש, ממש, ממש לא אובייקטיבי - ארסנל
] הוא ארסנל-ריאל מדריד. מצד אחד, ריאל מדריד באה עם 2-1 בדרבי המקומי על אתלטיקו ועם מצב-רוח טוב, ו1-0, אמנם בבית, הוא פיגור שניתן לשחזרו. מצד שני, ארסנל באה עם יתרון גדול ובכושר מצוין - 4-0 בשבת האחרונה על פולהאם בהייבורי, שיארח מחרתיים את אותו משחק מדובר. מצד שלישי, ריאל מדריד חייבת לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי לתואר העונה - את גביע המלך היא כבר איבדה, כזכור, לסראגוסה, ולזכות באליפות הסיכוי שלה קלוש ביותר. מצד רביעי גם ארסנל, אותו דבר - את הגביע האנגלי היא כבר הפסידה, והסיכוי שלה לזכות באליפות קטן כפליים. מצד חמישי ריאל מדריד באה אחרי משבר בהנהלת הקבוצה עם התפטרותו של פלורנטינו פרז ומינויו של פרננדו מרטין לנשיא "זמני" עד הבחירות הבאות - 2008. מצד שישי [ואחרון
] לארסנל יש תכונה של לוזריות בשלבים המכריעים של ליגת האלופות, למרות שאותו מזל רע התרחש בעיקר לפני כמה שנים - כשארסנל עוד שיחקה את משחקיה האירופיים בוומבלי. לדעתי יהיה מעניין.

sok777

New member
צודק.. שכחתי את זה.. יהיה משחק מעול

ה
מי ייתן וארסנל ינצחו! הנרי החלוץ הטוב בעולם אבל שאר הקבוצה שלו לא מבריקים במיוחד.. ריאל יכולה ומסוגלת לנצח אפילו 3-0.. נקווה שארסנל תעלה ל1-0 מהיר ותשמור על התוצאה ואז המדרידים יצטרכו 2 שערים..

sok777

New member
זה לא קשור אבל כל אוהדי בארסה לכאן!

כל אוהדי הכדורגל ואוהדי בארסה בפרט שיש להם YES נא להתייצב בערוץ YES דוקו [ערוץ 8, לא סליחה, אפיק 8
] בשעה 22:00 יש סרט תעודי על בארסה:) על לאפורטה ועל כל הקבוצה בכלל.. זה היום [שני ה-6.3] ויש שידור חוזר בעוד כמה ימים ב-22:00.

sok777

New member
אם אני לא טועה..

בעיקר על תקופת לאפורטה [ואיי זה היה מזמן..
סתם..] ואם אני לא טועה אז בעיקר על עונת 03-04.. אגב תגידו.. מתי מוריניו היה עוזר מאמן? יש מצב שב03-04? כי יש לי סרטון של גול של רונאלדיניו בבארסה ורואים את הספסל קופץ משמחה וגם מוריניו שם.. 99% שזה הוא..

sok777

New member
הוא היה.. ואפילו הוא התחיל את

הקריירה שלו שם.. בתור עוזר מאמן של מישהו.. נראה לי רייקארד.. ורייקארד בא ב2003-2004 אז כנראה שאז..[אם אני לא טועה וזה גם היה כתוב בONE לאחרונה..]

sok777

New member
אגב, תסתכל במנג'ר על מוריניו..

הקבוצות המועדפות עליו- פורטו ובארסה

LevL

New member
מוריניו היה עוזר מאמן בברצלונה

בתקופת ואן-חאל בכלל בסוף שנות ה90 ואולי תחילת האלפיים רייקארד ומוריניו אף פעם לא עבדו יחד!

אז ככה ../images/Emo3.gif:

מוריניו, כשהגיע לספורטינג ליסבון, עבד עם סיר בובי רובסון, מאמנה דאז, בתור מתורגמן. אח"כ הוא עבר, ביחד עם רובסון, לפורטו. אחרי פורטו, רובסון ומריניו עברו, שוב - ביחד, לברצלונה, ב96'. לאחר מכן סיר בובי רובסון עזב לפ.ס.וו איינדהובן ומוריניו קיבל את עמדת עוזר-המאמן תחת לואיס ואן חאל. בסופו של דבר, עזב מוריניו בשנת 2000 לבנפיקה. בסה"כ מוריניו היה 4 עונות בברצלונה, מעונת 96/97 עד 99/00. הוא אף פעם לא עבד עם רייקארד

sok777

New member
אני בעד ורוצה שליברפול יעלו אבל

יש לי הרגשה שייגמר 0-0 מאכזב וליברפול..[ההמשך ידוע]

יובנטוס - ורדר ברמן

יהיה חם. ורדר עם יתרון שביר של 3-2. מצד אחד, יובנטוס עם איברהימוביץ' וטרזגה בחוד, ודל פיירו האס מהספסל. מצד שני, ורדר ברמן בתקופה נהדרת, עם איבן קלאסניץ' ובכלל - כובשת לכל רשת באיזור

sok777

New member
בארסה, בארסה באאאאאאאאארסה!

איזה עליה מתוקה ונקמה מתוקה לצ'לסי שעלתה שנה שעברה על חשבון בארסה שלא בכשרות אחרי שתפסו את ואלדז.. בכל אופן בארסה שיחקה פשוט מעולה.. עמדה יפה עשתה לחץ יפה ולצ'לסי היו אולי 3 איומים ובקושי בעיטות למסגרת.. רוב המשחק [לפחות 60%] התרחש בחצי של צ'לסי ובארסה הייתה גאונית והגיע לה לנצח ולא לעשות תיקו.. מה גם שלדעתי לא היה פנדל.. ואם כן היה, הוא היה בנבדל לדעתי.. בכל אופן צריך לזכור שגם לבארסה לא שרקו ל-2 פנדלים שקרבאליו עשה עבירות ברחבה.. רונאלדיניו ענק ואין מה לדבר עליו.. כל בארסה הייתה מעולה אבל מי שבאמת הבריק הפעם [ולדעתי גם במשחק הקודם הוא היה המצטטין של בארסה אחרי מסי] הוא רפא מארקז.. הוא פשוט היה תותח במשחק הזה וניקה הכל וגם בקודם וגם הוא בישל וגם הוא הפעיל לחץ על טרי בגול העצמי שלו.. גם פויול הציג משחק מצוין והוא היה ממש מעולה.. גם אולגר הפתיע אותי לטובה והוא חיסל את דאף לחלוטין. כמובן שדקו ורונאלדיניו ואט'ו היו מעולים.. במיוחד דקו ו...זהו. ורדר ברמן-יובה.. איזה באסה.. רציתי שורדר יעלו.. ואיזה טעות של ויסה ש-2 דק' לסיום נתן לכדור לחמוק מידיו ואמרסון שיחרר בעיטה פנימה.. ויאריאל עלתה והייתי בעדם.. אני אוהב את ריקאלמה.. אינטר-אייאקס היו אמורים לשחק אבל הם שיחקו? כי אין תוצאות שלהם..

למעלה