ליגת האלופות חוזרת..
מצפים לנו משחקים מעולים.. לדעתי המשחקים הכי טובים הולכים להיות- יובנטוס-ורדר ברמן וזה פחות אבל גם [סתם צוחק זה הכי..
]- בארסה-צ'לסי לדעתי ולצערי ליברפול תעוף ואני מאוד מקווה שלא אבל יש לי הרגשה שיגמר 0-0 באנפילד.. ורדר ברמן משחקת יפה.. ובארסה אין מילים פשוט.. בכל אופן המשחק בבארסה נהיה רק יותר ויותר חם משעה לשעה.. שמוריניו קיבל יריקות, רונאלדיניו אמר שהוא בחיים לא יחתום בצ'לסי.. צ'לסי טענו שמסי שחקן תאטרון ועוד כל מיני.. ובנוסף חדש.. מסי אמר "אני רוצה לסתום למוריניו את הפה"... בכל אופן אני מקווה שיהיה משחק טוב.. שבארסה תעלה כמובן.. ושצ'לסי לא תרמה כמו שהיא עושה תמיד וכמו שנה שעברה בגול בדקה ה-82 של טרי שתפסו את ואלדז.. והוא כזה שוער נשמה שהוא השתחרר בכוח וניסה לקפוץ.. אם הוא היה נשאר מוחזק אז היו שורקים לעבירה לדעתי.. בכל אופן הפחד הכי גדול שלי הוא שצ'לסי תעלה.. או תוביל 2-0 או 3-1.. אני מקווה שלא
אגב אם מדברים על בארסה.. עוד שבועיים אני אהיה במשחק של בארסה נגד חטאפה בקאמפ-נואו.. יהיה מגניב אני מקווה.. יש לי אחלה מקום.. מקווה שיהיה הרכב מלא ושלא יהרגו את רונאלדיניו ואת מסי בקרב נגד צ'לסי.. אז תנו תגובות מי יעלה ומה לדעתכם יהיו התוצאות בכל המשחקים... סער
מצפים לנו משחקים מעולים.. לדעתי המשחקים הכי טובים הולכים להיות- יובנטוס-ורדר ברמן וזה פחות אבל גם [סתם צוחק זה הכי..