ליגה 3

shlomi toples

New member
ליגה 3

יום משוגע של טרמיקות עד +7.5 וסינקים בהתאם גובה מקסימלי של 1660 מטר ליד בית חולים פוריה הביא אותי רק כ2 קמ מהגול . מה שלצערי התברר כלא נחשב בעקבות תפעול לא נכון של הגיפיאס חסרו לי קצת יותר מקמ בשביל הנקודה הראשונה צומת פוריה למרות שהיתי ב1500 מטר באותו אזור . פיספוססססס

חגי

New member
חבל שלא הסתכלת למטה - היית רואה

שאתה עדין לא בנקודה

shlomi toples

New member
לא

ידעתישהנקודה היא צומת פוריה היה רשום פוריה לי זאת התחרות הראשונה בכיוון הזה היתי צריך לודא למה מתכונים בדיוק שרשום פוריה

חגי

New member
בתדריך צריכה להיות מפה עם הנקודות

גולש שמסתמך על ה GPS שלו בלבד "מגיע" לו שיפסיד ניקוד בגלל טעות מהסוג הזה. אגב - אתה לא הראשון ובטוח לא האחרון שמסתמך על הGPS בלבד ומגלה שלפעמים זה לא מספיק טוב.

shlomi toples

New member
צודק

טעות של מתחרה טירון וגם אי הגעה בזמן הכל בלחץ . הקיצר הכל תרוצים ....

טועה.

GPS ורק GPS !!! התוכנה לא יודעת לקרוא מפה רק טרק מ-GPS
הנקודות נקבעו וירטואלית ולא פיזית על ידי עמידה בצומת זאת או אחרת, ועל כן יש לטוס ולודא שה-GPS מקליט נקודה ברדיוס שנקבע לנקודה בזמן התדריך. אני מכיר הרבה טייסים שעברו לטענתם בצומת (במבט למטה) וה-GPS הראה אחרת. והניקוד....בהתאם. בהצלחה בהמשך איתי

shlomi toples

New member
אם

יש לך עצה בקשר לוידוא הריגה של נקודה אשמח לשמוע 0507201921 אושתשאיר לי פלא שלך

David Gerby

New member
שלומי, פשוט תכוון את ה GPS לזמן

בין דגימת נקודה (נניח 7 שניות) ותוודא שאתה נמצא ברדיוס הנקודה לפחות 7 שניות. כדי לדעת שאתה נמצא ברדיוס אפשר לעשות GOTO ולראות כמה מרחק נשאר לנקודה.

שלומי אם זה תלוי בי אני מחשיב לך

את הנקודה...לא חושב שעשית את המשימה פחות טוב מאחרים(600 מטר זה לא כל כך נורא). אבל כמובן צריך לברר אם מנהל הליגה.

למעלה