ליגה מס' 1

Bartov Alon

New member
חגי

יכול להיות שבמהלך הריצה תשתנה זוית האף? כי אם לא -אפשר לרשום על זה פאטנט! וכאן נכנס גלעד HPAT145 ויתן את דעתו. והפעם זה אילרם בתמונה

חגי זיו

New member
לא הבנתי את הציניות! מה המסר שלך?

בתמונה שצילמת את עמוס אין שום דבר המראה כי ההמראה לא טובה יתכן שבפועל הוא המריא לא טוב אבל התמונה שפרסמת היא תמונה שלא מעידה על כך.

Bartov Alon

New member
כתבתי קודם שזוית האף בצילום

טובה, רק שזה לא וידאו. כצופה מן הצד עמוס ניתק מוקדם זה הכל. איך אתה יכול לומר "לא יכול להיות ניתוק מוקדם בזוית אף נמוכה." כשאתה לא יודע מה היה בהמשך הריצה? יש לעמוס עוד 9 מ' ריצה!

חגי זיו

New member
כי אין אפשרות כזאת בעולם הפיזיקה

שאנו מכירים. מה לא הבנת? בזוית אף נמוכה אי אפשר לנתק מוקדם- זה מעולם לא הצליח היו אלפי גולשים שניסו זאת וכולם נכשלו בכך לא יתכן שדווקא עמוס הצליח לנתק מוקדם בזוית אף נמוכה...

גלעד HPAT

New member
חגי, חגי, מה יהיה? אין קץ לויכוח?

מה שברטוב מנסה לומר הוא שעמוס התחיל בזוית אף נמוכה וניתק מוקדם. מסקנה, תלמידים: זוית האף השתנתה ועלתה, כנראה לאור האבחנה של מיקום לא מוצלח ביותר של המשולש. לאור החום המיתמר בדיונים שכגון דא, אבקש לציין כי איני מכיר את עמוס ואיני מחווה בכל דרך/צורה, משתמעת ו/או שאינה משתמעת דעת על דרך/שיטה/רמת גלישתו ו/או של חגי ו/או של הבנתו ו/או של ההסבר של ברטוב. אני מקווה שכך אהיה מכוסה מפני תביעת דיבה אפשרית. ותודה על הדגים, גלעד

גלעד HPAT

New member
אני כשקוראים לי - בא!

אז מה היה לניו שם? זונת אף אחת. נטילת משולש גבוהה מדי. התבוננות למטה. חבר'ה, אתם גם רואים את המגמה שאני רואה? או שרק לי נדמה שהאתר מתחיל להידמות לשיחה אירוטית? ולעניין: ברטוב, ידידי, אכן אצלי, בד"כ, לא משתנה זוית האף - והיא נמוכה מדי. דבר שגורם לעיתים לניתוק מאוחר מדי, שאמנם עלול לגרור בעיה, אבל לפחות פחותה מכזו של זוית גבוהה מדי. אתה יודע - כל אחד והמחלה שלו. אני עדיין בטיפול אינטנסיבי. גלעד

למעלה