ליגה מס' 1

Bartov Alon

New member
ליגה מס' 1

כצופה מן הצד נראה שחלק מן הגולשים צריכים לשפר את טכניקת ההמראה. טעות שחזרה על עצמה :ריצה של הגולש ומיד איך שהגלשן מקבל קצת עילוי או ליפני, הגולש מנתק מן הקרקע,וכאן מתחילה הבעיה חלק יוצאים עם מהירות נמוכה מאוד, חלק קופצים לתוך המשולש בקיצור כמעט ו... כדאי ללמוד מגולשים שההמראה שלהם טובה מאוד כמו ירון (אתמול המראה מושלמת). גיא חגי אמיר וכו'.. בהצלחה בליגה מס' 2 בתמונה גיא מטרמל בפינה הצפון מערבית

Bartov Alon

New member
בתמונה הזו אפשר לראות

המראה יפה של גיא ,ממש משיכה עד סוף המסלול. בבקשה!

Bartov Alon

New member
כבר סיפרנו לכם על ירון

אפשר לראות את הגוף הצנום של ירון ממש בתוך הגלשן-מאפשר שליטה טובה וריסון הגלשן. בתמונה הבאה נראה את עמוס שהיתה לו המראה חלשה יותר וגופו החסון לא ממש בתוך הגלשן (מצא את ההבדלים)

חגי זיו

New member
לפי התמונה זה נראה דווקא התחלה

מבטיחה. בכל אופן - בתנאים שהיו, של רוח קלה משבית עם רכיב של עד 90 מעלות מימין רצוי להמתין למצב בו הרוח חלשה ועם רכיב צד קטן ככל האפשר. מעקב אחרי הסייקלים במשך 10 דקות נותן פרופרציה טובה מתי הזמן הנח ביותר בתנאים הנתונים ,להמראה. רצוי להתחיל את הריצה מספיק גבוה במדרון , דבר שלא נעשה לדעתי ע"י מספר גולשים, חלקם מהמנוסים ביותר, ולא פלא שהם הופתעו לגלות שהם מגיעים לסוף המדרון בלי מספיק אנרגיה.

amoska

New member
על מה אתה מדבר???

שים לב לזווית של האף , כמו כן התמונה של ירון היא בתחילת הריצה , ואילו שלי היא כבר במהלך הריצה

סוף סוף משהו גורם לך להשאיר הודעה..

מעכשיו חכה רק בוץ...

Bartov Alon

New member
אני לא מדבר על

זוית האף של הגלשן שלך -הזוית מצוינת!!! אני מדבר על ניתוק מוקדם מהקרקע להבדיל מירון וגיא שמשכו עד הסוף ויצאו עם מהירות מספיק טובה שתאפשר תיקון במקרה הצורך. עמוס בלי העלבויות

amoska

New member
בר-טוב !!!

העלבויות , חס וחלילה , הכול מאהבה !!!! אני רק מקווה שירון ( הופססס... נפל לי הסבון ) לא יקנא.

SENTINEL 1

New member
עזוב סבון הנה שקל...../images/Emo24.gif-דובשן

וחגי לא הבנתי האם אני צריך להעביר לך עוד כסף על הליגה????-שילמתי לך ביטוח מלא!!! ולעמוס אתה לא אשם-תמיד דופקים ת'שחורים...

חגי זיו

New member
ואללה צודק ...שכחתי לעדכן אותך!

לגבי עמוס - בתמונה לא רואים שום דבר לא בסדר, לא יכול להיות ניתוק מוקדם בזוית אף נמוכה.

לגביי ההמראה של עמוס

אמנם זונת האף בתחילת הריצה(וזה מה שרואים בתמונה) היא נמוכה אפילו 0 , אבל הוא מחזיק את המשולש גבוהה מידי כמעט באמצא ולא בשליש התחתון כפי שרצויי (לראיה הגלשן כמעט נוגע לו בראש) מה שגורם אח"כ בהצשך הריצה יחולת פחותה לשליטה ב PICH כלומר הורדת אף כשהוא רוצה לעלות. 1 כי המנוף קטן יותר 2 כי הידיים גבוהות יחסית לגוף. אגב ההמראה שלי בתמונה ממש לא משהו אגב מהסתכלות וזיכרון גיא וירון המריאו ממש יפה חגיי גם אבל הוא צרח חלש מדיי (חוסר ביטחון)והסתכל למטה ולא לאופק גם אלכס הסתכל למטה , עמירם המריא זוועה (לא היתה לא מהירות והוא פשוט דחף להזדקרות בקצה ואז שוב צלל לאסוף מהירות-חזור לגיבעה) גם דן שוחט שקפץ אל גלשנו בטרם עת.

חגי זיו

New member
אני הסתכלתי למטה כדי לא לדרוך על

הנמלים... נדמה לי שאני בכלל לא מסתכל מרב פחד...

למעלה