ליב מזמרת ב-אלפית!

AeroTom

New member
ליב מזמרת ב-אלפית!

ובכן,אחרי שקיבלנו מדגם אחד קצר ביותר מליב הלא היא Arwen האלפית החיננית,בסוף של Avant Garden,יש עכשיו הזדמנות לשמוע את ליב מזמרת אלפית דקה וחצי מתוך השיר של ארוון שמופיע בגרסת הבמאי של שובו של המלך שיוצאת ב-14 לחודש. ללא ספק יש עוד כישרון קולי במשפחת טיילר. אפשר לשמוע את השיר בקישור הזה.רדו למטה לחדשות של ה-3 בדצמבר (Arwens Song) הדבר הבא: ליב בתור Arwen משתפת פעולה עם צמד אורקים מ-Mordor לחידוש נוסף ל-Walk This Way שיוקלט בלב Middle Earth!

AeroSlash

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gif

מה התרגום של The Polar Express?

AeroTom

New member
זה השם של הרכבת...

"פולאר אקספרס" השם Polar אני משער נכתב ע"י הסופר מלשון Pole,כי הרכבת הזאת מובילה ל-North Pole (הקוטב הצפוני)

AeroSlash

New member
אהא ../images/Emo70.gif

ראיתי פרסומת ב"יסבבה" (ולא, אני לא באמת רואה את זה על בסיס קבוע, עברתי על הערוצים פשוט) ודיברו שם על איזה סרט מצוייר בשם "הרכבת לקוטב הצפוני" (או משהו בסגנון) ואמרו שבקרוב ב"יסבבה".. אז לי אישית זה נראה קצת הזוי כי הסרט בקושי יצא לפי מה שהבנתי :))

AeroTom

New member
הסרט יצא בסוף השבוע האחרון

אם אני לא טועה. ואולי זו הייתה פרסומת של מבצע או משהו שמחלקים כרטיסים לסרט או אולי באמת סרט אחר עם שם מעט דומה...בכל אופן זה לא ישודר בטלויזיה כמובן כרגע כי רק עכשיו זה עלה לקולנוע...

n o a k

New member
בט״ ״ױׁ

׃גך ײװ בט״ י י ״ױׁ װױ׀ ״הװ ױךט ׃ טױ׳ י ׳ׂ ױ׃ ױ׀א ׀ױטך י׀ װך ׀טח׀ך ױׁך 4 ײװ װװ אױט׀ חב ׀ױך ׀ׁ ׀א׳אױ ׀ ױ ט׀ױך װ״אױױׂװ זױאך װח״ג יגיױ גױי ׀ך װ׃ױױך ג ׀אי ׀ך ױ׳יא ײװ י ׂאׁ

AeroSlash

New member
עכשיו שמעתי את השיר :))))))))

לדעתי לליב יש קול מקסים
ממש אהבתי את השירה שלה, למרות שזה לא כזה ארוך :]

AeroTom

New member
אכן קול מקסים.

והיא תמיד שמחה לדבר ב-אלפית גם כמו בכל ראיון בערך שהיה איתה מאז שיצא הסרט הראשון בטרילוגיה... אם את רוצה לשמוע עוד טעימה של ליב בשפת ה-אלפים תשימי את Just Push Play ובסוף שם של Face אחרי הקטע החוזר של Under My Skin אפשר לשמוע את ליב אומרת מילה ב-אלפית. משהו כמו-Mellonee שהפירוש של זה ב-אלפית זה Friends...

AeroSlash

New member
עוד נצל"ש ../images/Emo70.gif

שמתם
שלפורום שלנו סוף סוף יש רקע נורמלי ולא צבעים בוהקים ללא כל התאמה שמתחלפים בכל כניסה

AeroTom

New member
עוד נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלכתי לעבודה...
יום טוב,אנשים.

AeroTom

New member
לא כל יום אני שם,וחוץ מזה-

גם משם אני כותב פה...זמן איכות באמצע העבודה... במקום ללכת לעבודה התקלחתי דווקא,אבל עכשיו אני באמת יצאתי לעבודה! Another day,another shekel... Good day catch you later

AeroTom

New member
השגת=הורדת? ../images/Emo4.gif

השיר של סטיבן חמוד אבל לפי דעתי ממש לא שווה את הקניה של הפסקול.גם זה לא שיר של כל הלהקה ולכן בסופו של דבר הוא לא התווסף לרשימת הפסקולים פה עם שירי הלהקה... למרות שבהתחלה עוד התלבטתי אם אכן לקנות.אבל לפי דעתי אפשר לוותר על זה.

Hangman Jury 87

New member
את זה הורדתי

משהו קטן- אם אני אומר השגתי אז זה הורדתי אם קניתי אני יאמר קניתי ואכן שיר חמוד אבל רק בגלל שסטיבן שר בו הורדתי, לא ממש שווה לקנות את כל הפסקול

Bad Girl 15

New member
וואי איזה קול מהמם.שרה מאוד יפה../images/Emo13.gif

ליב המוכשרת... וקשר לשיר של סטיבן ב"פולר אקספרס" אז שיר נחמד אבל לא נראה לי ששווה לקנות א תהפסקול בשביל כך..

Xboy123

New member
../images/Emo12.gif גאאד השומר מסך של Seasons

!!!! סוף סוף יש דבר כזהההההה אחד השירים הכי אהובים עליי. אינ מוריד את זה עכשיו.. אני מת לראות את זההההההה

למעלה