ליברמן מרחם על גנץ

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ליברמן האשים את גנץ בכך שהוא "תופס טרמפ על הנושאים הכי חשובים: חטופים ונושא הגיוס". הוא הוסיף כי אין לו צורך "לחזור על הציוצים של גנץ עצמו על קבינט המלחמה".

מה דעתכם על הצהרת גנץ?

Harrington

Well-known member
מנהל
ליברמן האשים את גנץ בכך שהוא "תופס טרמפ על הנושאים הכי חשובים: חטופים ונושא הגיוס". הוא הוסיף כי אין לו צורך "לחזור על הציוצים של גנץ עצמו על קבינט המלחמה".

מה דעתכם על הצהרת גנץ?
עם כל הכבוד לליברמן (ואין הרבה כיום) ועל אף שאני לא סובל מעודף הערכה לגנץ, בכל זאת טוב יעשה ליברמן אם יצטנע מעט כשהוא מדבר עליו. אמנם צרכים פוליטיים וקמפיינים והכל, אבל בכל זאת.

משתפרת1

Well-known member

מה דעתכם על הצהרת גנץ?
פרפורי גסיסה.
האיש מנסה לתפוס משבצת כלשהי במפה הפוליטית הנוכחית, אחרי שהפך ללא רלוונטי. המהלך הנוכחי (נסיון לחבור שוב לנתניהו שכבר פעמיים ירק עליו והשתין עליו בקשת, תוך הצגת הצעד הזה כמהלך פטריוטי- עאלק) רק ימחק את אחרוני תומכיו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
פרפורי גסיסה.
האיש מנסה לתפוס משבצת כלשהי במפה הפוליטית הנוכחית, אחרי שהפך ללא רלוונטי. המהלך הנוכחי (נסיון לחבור שוב לנתניהו שכבר פעמיים ירק עליו והשתין עליו בקשת, תוך הצגת הצעד הזה כמהלך פטריוטי- עאלק) רק ימחק את אחרוני תומכיו.
ירק עליו, השתין עליו בקשת, בושה לנתניהו על בגידה באחד שעזר בימים קשים.

יצעקו שאני שמאל שיצעקו.

ריקי זו אני

Well-known member
נראה לי שיועצי הסתרים שלוחשים באוזנו של גנץ... מנסים בכוחות אחרונים להציל לעצמם את הג'ובים המפנקים, כי אם גנץ יפרוש למדבר שמחוץ לפוליטיקה, כדרישת הבוחר ביום הבוחר..., אזי הם יאלצו לחפש עבודה... ומי ערב להם שימצאו אוזן ללחוש בה???
כי בסך הכל אנחנו מבינים שבשמאל הישראלי צפוף... צפוף מאוד אפילו.

דורי 1981

Well-known member
שונאים אותו בשמאל, במרכז ובימין. מה המסקנה? שהוא מיותר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נכון, לנתניהו. סיוע לנתניהו משמעו בגידה במדינה.
כל אחד ודעתו.

בפייס בוק נשאלה שאלה,( כותבת מזכרון)
למה הנכים לא יוצאים להפגין כדי לעלות את קצבת הנכים לגובה משכורות מינימום.

מישהו ענה.
הנכים תומכים בנתניהו ולא רוצים להפיל אותו :-(

ריקי זו אני

Well-known member
כמ
כל אחד ודעתו.

בפייס בוק נשאלה שאלה,( כותבת מזכרון)
למה הנכים לא יוצאים להפגין כדי לעלות את קצבת הנכים לגובה משכורות מינימום.

מישהו ענה.
הנכים תומכים בנתניהו ולא רוצים להפיל אותו
כמובן שזו תשובה גזענית... כי אולי משהו יספר שבכלל רב הנכים הם מזרחיים?
אז...
כשבני גנץ יגיע לגיל 67 (בני גנץ כמשל) יפתחו לו כל קרנות הפנסיה שנפתחו לו במרוצת השנים.
פנסיה תקציבית שמנה מהצבא...
פנסיה מהיותו ח"כ
ופנסיה מהיותו שר.
מאוד מאוד מכובד כי אם הפריש לעצמו פנסיה מה"מימד החמישי' אזי עוד סך...
אלה שלפי חוק בני גנץ ורעייתו זכאים ל - -.4,800 ₪ מביטוח לאומי... ואני שואלת למה???
למה שגברות כמו שרי אריסון, שהיתה בעלת בנק... משולמת בכל חודש -.2,800 ₪ מביטוח לאומי למה???
מה זה השיווין המצחין הז???
אז כך לגבי הנכים...
ישנם נכים מ'בית טוב' וישנם נכים שזקוקים נואשות...
אולי משהו יתפוס את הקומוניזם בקרניו... הרי לא כולנו קיבוצניקים... אם כל הכבוד...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נראה לי שיועצי הסתרים שלוחשים באוזנו של גנץ... מנסים בכוחות אחרונים להציל לעצמם את הג'ובים המפנקים, כי אם גנץ יפרוש למדבר שמחוץ לפוליטיקה, כדרישת הבוחר ביום הבוחר..., אזי הם יאלצו לחפש עבודה... ומי ערב להם שימצאו אוזן ללחוש בה???
כי בסך הכל אנחנו מבינים שבשמאל הישראלי צפוף... צפוף מאוד אפילו.
נראה שאת צודקת!

למעלה