ליברמן האשים את גנץ בכך שהוא "תופס טרמפ על הנושאים הכי חשובים: חטופים ונושא הגיוס". הוא הוסיף כי אין לו צורך "לחזור על הציוצים של גנץ עצמו על קבינט המלחמה".
מה דעתכם על הצהרת גנץ?
מה דעתכם על הצהרת גנץ?
עם כל הכבוד לליברמן (ואין הרבה כיום) ועל אף שאני לא סובל מעודף הערכה לגנץ, בכל זאת טוב יעשה ליברמן אם יצטנע מעט כשהוא מדבר עליו. אמנם צרכים פוליטיים וקמפיינים והכל, אבל בכל זאת.ליברמן האשים את גנץ בכך שהוא "תופס טרמפ על הנושאים הכי חשובים: חטופים ונושא הגיוס". הוא הוסיף כי אין לו צורך "לחזור על הציוצים של גנץ עצמו על קבינט המלחמה".
מה דעתכם על הצהרת גנץ?
פרפורי גסיסה.ליברמן האשים את גנץ בכך שהוא "תופס טרמפ על הנושאים הכי חשובים: חטופים ונושא הגיוס". הוא הוסיף כי אין לו צורך "לחזור על הציוצים של גנץ עצמו על קבינט המלחמה".
מה דעתכם על הצהרת גנץ?
ירק עליו, השתין עליו בקשת, בושה לנתניהו על בגידה באחד שעזר בימים קשים.פרפורי גסיסה.
האיש מנסה לתפוס משבצת כלשהי במפה הפוליטית הנוכחית, אחרי שהפך ללא רלוונטי. המהלך הנוכחי (נסיון לחבור שוב לנתניהו שכבר פעמיים ירק עליו והשתין עליו בקשת, תוך הצגת הצעד הזה כמהלך פטריוטי- עאלק) רק ימחק את אחרוני תומכיו.
למרות היותו מיותר, הוא סייע לא מעט בזמנים חשובים למדינה.שונאים אותו בשמאל, במרכז ובימין. מה המסקנה? שהוא מיותר.
נכון, לנתניהו. סיוע לנתניהו משמעו בגידה במדינה.למרות היותו מיותר, הוא סייע לא מעט בזמנים חשובים למדינה.
כל אחד ודעתו.נכון, לנתניהו. סיוע לנתניהו משמעו בגידה במדינה.
כמובן שזו תשובה גזענית... כי אולי משהו יספר שבכלל רב הנכים הם מזרחיים?כל אחד ודעתו.
בפייס בוק נשאלה שאלה,( כותבת מזכרון)
למה הנכים לא יוצאים להפגין כדי לעלות את קצבת הנכים לגובה משכורות מינימום.
מישהו ענה.
הנכים תומכים בנתניהו ולא רוצים להפיל אותו
לא חושבת ששונאים, נראה לי שבזים לו. איש שבא "להציל את המולדת" ומתבחבש בלהציל את עצמו.שונאים אותו בשמאל, במרכז ובימין. מה המסקנה? שהוא מיותר.
אאמץ את המשפט "אם שניים אומרים לך שאתה שיכור- לך לישון".לא חושבת ששונאים, נראה לי שבזים לו. איש שבא "להציל את המולדת" ומתבחבש בלהציל את עצמו.
נראה שאת צודקת!נראה לי שיועצי הסתרים שלוחשים באוזנו של גנץ... מנסים בכוחות אחרונים להציל לעצמם את הג'ובים המפנקים, כי אם גנץ יפרוש למדבר שמחוץ לפוליטיקה, כדרישת הבוחר ביום הבוחר..., אזי הם יאלצו לחפש עבודה... ומי ערב להם שימצאו אוזן ללחוש בה???
כי בסך הכל אנחנו מבינים שבשמאל הישראלי צפוף... צפוף מאוד אפילו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.