צבי ישראלי
New member
ליברמן יפותר
ליברמן יפותר
בס"ד ליברמן קיבל מכתב פיתורים
ליברמן יפותר
כן, מעניין מי יהיה השר החדש.....ליברמן יפותר
למה ?כן, מעניין מי יהיה השר החדש.....
ואיך זה ישפיע על פרוייקטים שונים.......אם ישפיע מבחינה פוליטית אני די שמח....הצחיק אותי איך שהוא ברח בבוקר לשרון
ליברמן פוטר ב- "ט". נקווה שיורשולמה ?
למה הוא קיבל מכתב פיתורים ? הוא מפותר מהממשלה בכלל ? או שרק מהתפקיד ?
אל תצפו מפוליטיקאים יותר מדיליברמן פוטר ב- "ט". נקווה שיורשו
יפעל יותר טוב למען התחבורה ופחות יצהיר הצהרות מתלהמות. הגיע הזמן ששר התחבורה יתחיל ללמוד את בעיות התחבורה ו- "תרבות" הנהיגה ששוררות פה.
רב (אם לא כל) שרי התחבורה האחרוניםליברמן פוטר ב- "ט". נקווה שיורשו
יפעל יותר טוב למען התחבורה ופחות יצהיר הצהרות מתלהמות. הגיע הזמן ששר התחבורה יתחיל ללמוד את בעיות התחבורה ו- "תרבות" הנהיגה ששוררות פה.
גם את התיק וגם את הכסא.....למה ?
למה הוא קיבל מכתב פיתורים ? הוא מפותר מהממשלה בכלל ? או שרק מהתפקיד ?
נתונים של שר התחבורה המפוטרגם את התיק וגם את הכסא.....
עשיתי עכשיו טיול קטן בין תחנות הרכבת בכפר סבא הכוונה לתוואי שבבניה רוב האיזור מגודר אז אין גישה לכל מקום אלא אם כן אתה הולך לכל אורך התוואי וגם היום עשיתי את זה זריז צילמתי כמה תמונות ואני אעלה אותם בהמשך....... של תחנת סוקולוב העתידית ושל תחנת כפר סבא הוד השרון הקיימתהנה אחת מהן ...... החזית של תחנת סוקולוב נראה שלא נשאר להם עוד הרבה רק להזיז את כל הפיגומים השונים והברזלים והם עוברים לשלב הבא....![]()
אוהד, אתה לא יודע שישראל לא חזקהנתונים של שר התחבורה המפוטר
במספר הודעות של דובר משרד התחבורה, שבהן הוא מצטט את ליברמן, חוזר האחרון על הנתון שמאגד הוציאו 16% מנפח הפעילות של החברה. הנתון הזה חוזר ונשנה עם כל הוצאת קבוצת קווים מאגד. האם ליברמן אינו יודע, שככל שמוציאים קווים מאגד נפח הפעילות של חברה זו יורד, ולפיכך יש צורך לעדכן את הנתון ?!
אורי, ידידי, נער הייתי וגם זקנתיאוהד, אתה לא יודע שישראל לא חזקה
במתמטיקה שלה...? ועוד "סגולה" של השרהוא מודיע על הקדמת פתיחת קווי רכבת, כאשר בהודעות קודם הודיעו על תאריך מוקדם יותר מה"מעודכן"...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.