ליברמן יפותר

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
כן, מעניין מי יהיה השר החדש.....

ליברמן יפותר
בס"ד ליברמן קיבל מכתב פיתורים
ואיך זה ישפיע על פרוייקטים שונים.......אם ישפיע מבחינה פוליטית אני די שמח....הצחיק אותי איך שהוא ברח בבוקר לשרון

evgeniy2

New member
למה ?

ואיך זה ישפיע על פרוייקטים שונים.......אם ישפיע מבחינה פוליטית אני די שמח....הצחיק אותי איך שהוא ברח בבוקר לשרון
למה ?
למה הוא קיבל מכתב פיתורים ? הוא מפותר מהממשלה בכלל ? או שרק מהתפקיד ?

אוהד11

New member
ליברמן פוטר ב- "ט". נקווה שיורשו

למה ?
יפעל יותר טוב למען התחבורה ופחות יצהיר הצהרות מתלהמות. הגיע הזמן ששר התחבורה יתחיל ללמוד את בעיות התחבורה ו- "תרבות" הנהיגה ששוררות פה.

אל תצפו מפוליטיקאים יותר מדי

יפעל יותר טוב למען התחבורה ופחות יצהיר הצהרות מתלהמות. הגיע הזמן ששר התחבורה יתחיל ללמוד את בעיות התחבורה ו- "תרבות" הנהיגה ששוררות פה.
אל תצפו מפוליטיקאים יותר מדי
זה מרגיז כל פעם מחדש ששומעים יותר הצהרות על המצב המדיני משר הממונה על משרד מקצועי, מאשר התייחסויות לנושא שבאחראיותו - אבל כנראה שזה חלק מהנוף כאן. לכן כ"כ חשוב שיהיו פורומים כמו שלנו, למשיכת תשומת לב לעניינים החשובים באמת...

אורי404

New member
רב (אם לא כל) שרי התחבורה האחרונים

רב (אם לא כל) שרי התחבורה האחרונים
לא היו משהו. תיק התחבורה הוא "תחנה בדרך" לתיקים בכירים יותר (בעיניהם); הביטחון, החוץ או האוצר.

omer landau

New member
גם את התיק וגם את הכסא.....

למה ?
עשיתי עכשיו טיול קטן בין תחנות הרכבת בכפר סבא הכוונה לתוואי שבבניה רוב האיזור מגודר אז אין גישה לכל מקום אלא אם כן אתה הולך לכל אורך התוואי וגם היום עשיתי את זה זריז צילמתי כמה תמונות ואני אעלה אותם בהמשך....... של תחנת סוקולוב העתידית ושל תחנת כפר סבא הוד השרון הקיימת
הנה אחת מהן ...... החזית של תחנת סוקולוב נראה שלא נשאר להם עוד הרבה רק להזיז את כל הפיגומים השונים והברזלים והם עוברים לשלב הבא....

אוהד11

New member
נתונים של שר התחבורה המפוטר

עשיתי עכשיו טיול קטן בין תחנות הרכבת בכפר סבא הכוונה לתוואי שבבניה רוב האיזור מגודר אז אין גישה לכל מקום אלא אם כן אתה הולך לכל אורך התוואי וגם היום עשיתי את זה זריז צילמתי כמה תמונות ואני אעלה אותם בהמשך....... של תחנת סוקולוב העתידית ושל תחנת כפר סבא הוד השרון הקיימת
הנה אחת מהן ...... החזית של תחנת סוקולוב נראה שלא נשאר להם עוד הרבה רק להזיז את כל הפיגומים השונים והברזלים והם עוברים לשלב הבא....
במספר הודעות של דובר משרד התחבורה, שבהן הוא מצטט את ליברמן, חוזר האחרון על הנתון שמאגד הוציאו 16% מנפח הפעילות של החברה. הנתון הזה חוזר ונשנה עם כל הוצאת קבוצת קווים מאגד. האם ליברמן אינו יודע, שככל שמוציאים קווים מאגד נפח הפעילות של חברה זו יורד, ולפיכך יש צורך לעדכן את הנתון ?!

אורי404

New member
אוהד, אתה לא יודע שישראל לא חזקה

במספר הודעות של דובר משרד התחבורה, שבהן הוא מצטט את ליברמן, חוזר האחרון על הנתון שמאגד הוציאו 16% מנפח הפעילות של החברה. הנתון הזה חוזר ונשנה עם כל הוצאת קבוצת קווים מאגד. האם ליברמן אינו יודע, שככל שמוציאים קווים מאגד נפח הפעילות של חברה זו יורד, ולפיכך יש צורך לעדכן את הנתון ?!
במתמטיקה שלה...? ועוד "סגולה" של השרהוא מודיע על הקדמת פתיחת קווי רכבת, כאשר בהודעות קודם הודיעו על תאריך מוקדם יותר מה"מעודכן"...

אוהד11

New member
אורי, ידידי, נער הייתי וגם זקנתי

במתמטיקה שלה...? ועוד "סגולה" של השרהוא מודיע על הקדמת פתיחת קווי רכבת, כאשר בהודעות קודם הודיעו על תאריך מוקדם יותר מה"מעודכן"...
אורי, ידידי, נער הייתי וגם זקנתי
וראיתי הרבה דברים. ליד השר פועל גם דובר, שמתפקידו לשמש חומת מגן כלפי השר. אבל כבר עסקנו במסגרת הזו גם בפנינים של דובר משרד התחבורה. ובכל זאת, ניתן לצפות משר, גם כאשר הוא עסוק בענייני דיומא ואינו מתפנה לעסוק בזוטות של משרדו, שהוא ידייק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה