ליברמן האיש החזק?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הוא הסיבה ל6 מערכות בחירות האחרונות.
וגם לקראת הבחירות הקרובות מסתמן שהוא זה יהיה שיקבע.
ליברמן אמר בראיון לעודד בן עמי בחדשות 12: "לא אלך לממשלה שנתמכת בהימנעות המפלגות הערביות", ובכך, כאמור, סתם את הגולל על האפשרות להקמת ממשלת שמאל-מרכז.

lemner40

Well-known member
ליברמן אמר בראיון לעודד בן עמי בחדשות 12: "לא אלך לממשלה שנתמכת בהימנעות המפלגות הערביות", ובכך, כאמור, סתם את הגולל על האפשרות להקמת ממשלת שמאל-מרכז.
לסוכן הקטארי מקיסריה אין בעיה לעבוד עבור ערבים

משתפרת1

Well-known member
אז הוא אמר...
תזכירי לי מי אמר שהיה מחסל את הנייה תוך 48 שעות אילו היה שר הביטחון, ו"ממש" עשה זאת כשהתמנה לשר הבטחון...
ליברמן עושה שרירים והרבה רוח. לי זה נראה שבא לו לעשות את תרגיל בנט: להיות זה שהופך לראש ממשלה למרות שלא זכה במרבית המנדטים בגוש. אם זה יקרה הוא יסמוך על המנעות הערבים, ועוד איך יסמוך. איכשהו לא ממש נראה לי שהמציאות תבחן אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל מה שיש לאיש הזה להציע בשנים האחרונות (ואולי בעשורים האחרונים) זה דיבורים, אז בזה הוא מתמחה :cool:. אני אגב לא חושב שהוא האחראי הבלעדי ל6 מערכות הבחירות האחרונות. אולי לראשונה או לשניה שבהן (אחת מהשתיים, לא שתיהן), אך לכל השאר היו סיבות רבות (כל הפוליטיקאים המחרימים ביחד, הגם שבמידה פחותה לטעמי, עם המוחרם)ץ

ריקי זו אני

Well-known member
הייתי אומרת לאנשי השמאל שלא להתרגש ממר ליברמן.
ליברמן קבע שמקומו בשמאל והוא בהחלט חלק אינטגרלי בדיוק כמו לפיד או הרמטכ"לים הכושלים לשעבר. הוא הוכיח את עצמו כשר האוצר שנכנע מהר מאוד לאחים המוסלמים, העביר להם מאות מיליונים חלק במזומן וחלק באשראי...

למעלה