ליברליזם וזנות.

ליברליזם וזנות.

שלום.
קודם כל, חשוב לי לציין שהפורום מרתק. תודה על הדיונים המעניינים.
אני מתעניינת בפמיניזם מהפן האקדמי, הפילוסופי-משפטי, וקיוויתי שאוכל להיעזר במשתתפי הפורום (מקווה שזה בסדר).

אני מעוניינת להיחשף להוגים פילוסופים מודרניים שמוגדרים או מגדירים עצמם כמשתייכים לזרם הליברלי, ומחזיקים בדעות מגוונות ומוגדרות לגבי זנות (בעד או נגד זנות, מציעים מודלים שונים להסדרה וכו')
הם לא חייבים להיות פמיניסטים, ואף יכולים לבטא דעות שאנו מסתייגות ומסתייגים מהם.

אשמח מאוד לכל הפנייה,
תודה מראש.
 

מעמקים39

New member
שום הסדרה!
לקוחות הזנות הם פושעים! את הזונות יש להציל!

 
מה?

אני לא אמרתי שום דבר בעד הסדרה, ולמען האמת - אני גם נגדה, אבל מה לעשות שיש אנשים שבעדה; אני מעוניינת לחקור את הטיעונים שלהם, בין השאר, וגם של מתנגדים להסדרה (כי זה מה שעושים באקדמיה...).

שוב, אשמח לכל מידע באשר הוא.
 

aaa123

Member
לפי החוק הקיים לקוחות הזנות לא פושעים

והמושג פושעים הוא מושג שקשור לחוק.

חוץ מזה לקוח לפי הגדרה הוא גבר שמשלם גם אם הוא לא שכב איתה(וקראתי בעבר בעיתון שזונה אחת סיפרה שכ10 אחוז מהלקוחות בכלל רוצים רק לדבר.איתה).
 

מעמקים39

New member
החוק אינו תמיד מוסרי. לי יש חוקים משלי ובעיניי הם פושעים

כל צרכני הזנות הם פושעים ארורים והייתי גוזרת עליהם גזר דין מוות אחרי עינויים אם רק יכולתי...״ רוצים רק לדבר איתה...״ פחחחחחחחח עשה לי טובה עם השטויות שלך
 

sho0kata

New member
זה לא חדש אצלו.

בעת דיון על הטרדות פעם העלה רעיון שגבר יציע לאישה סכום כסף רק בשביל לשאול האם תסכים שיבהה לה בישבן. נשבעת לך.
 

aaa123

Member
אני בטוח שיש הרבה נשים שהיו שמחות לקבל הצעה כזאת

והן אפילו לא צריכות להסכים שהגבר יבהה להן בישבן כי התשלום הוא רק על עצם הנכונות לענות על השאלה כך שהן יכולות לענות לא.

אני באופן אישי לא מתענין בבהיה בישבן של נשים אבל אם גבר רוצה לבדוק אם זה מפריע לנשים במציאות ולא בפורום הזה(וזה היה נושא הדיון אז) אז זאת הדרך היחידה שאני רואה לבדוק(ואם נניח שעצם השאלה גורמת נזק לא פחות מבהיה בישבן אז הגבר מוכן לפצות על הנזק).

הביקורת הרלבנטית.היא החשש שיקרה לפחות אחד משני הדברים הבאים:
1)יש נשים שיכולות להתלונן על עצם השאלה,ולטעון שהפיצוי שהוצע להן לא מספיק.
2)נשים לא ישיבו תשובה כנה לשאלה.
 

מעמקים39

New member
תגיד יפריע לך אם אני אבהה לך בזין?

אני מוכנה לשלם לך על זה. אני מקווה שלא תיפגע ואני גם מקווה שהוא מספיק גדול אחרת אתה תהיה בעיניי עלוב. לא גבר.
 

aaa123

Member
אני אשמח לענות לך על זה תמורת תשלום

אחרת לא תדעי אם מפריע לי או לא.
 

מעמקים39

New member
תוך כדי שרשמתי לך היה ברור לי

שיש סיכוי שלא יפריע לך לנפנף בזין שלך מול אנשים. ובכן למה שתחשוב שלנשים זה יפריע?
 

מעמקים39

New member
אנסח את שאלתי מחדש

אני סקרנית לדעת איך אמא שלך והבת שלך ירגישו כשגבר זר ישלם להן בכדי לבהות להן בתחת?
 

aaa123

Member
את יכולה להמשיך להיות סקרנית

אמא שלי כבר מתה לפני כמה שנים,ואין לי בת.
אני כמובן יכול לשאול קרובת משפחה אחרת אבל זה לא מספיק חשוב לי לדעת.

אגב מה שהצעתי אז היה לא שהגבר ישלם בשביל לבהות בתחת של אישה זרה ,אלא שהגבר ישלם בשביל לדעת אם האישה מרשה לו לבהות בתחת שלה(כלומר יכול להיות שהוא ישלם רק בשביל לדעת שהאישה לא מרשה לו לבהות בתחת).
 

מעמקים39

New member
אני לא באמת סקרנית

עצוב לראות כמה אטום אתה. איך קיימים אנשים כמוך שבאמת לא מבינים כמה הם חצופים ופוגעניים? איך זה שממרום גילך אינך מביןשכל התעסקות שלך ושל גברים אחרים בתחת של נשים זו הטרדה מינית? וכל ההתחכמויות הדביליות שלך שהגבר ישלם בשביל לדעת.... איך אתה לא מתבייש לכתוב את זה? לחשוב על זה? מי נתן לך רשות בכלל לחשוב על תחת של מישהי?ואתה בטח נחשב אדם נורמטיבי רגיל... איך? איך יש לכם את החוצפה להתעסק עם הגוף שלנו?
 

aaa123

Member
אני לא מתעסק בתחת של נשים

הגבתי לגבר אחר ששאל אם זה פוגעני כלפי נשים.
אני לא מתענין בתחת של נשים.
 
למעלה