ליבי שבור.....

ליבי שבור.....

היי חברים אני דיי חדשה בכל הסיפור של הפורומים, אני רוצה לשתף אתכם אנשים זרים לי בחווית אהבה שלי פרטית, הינני גרושה עם ילדים בת 33 , לפני כשנה הכרתי במועדון שבו אני רוקדת בחור נחמד בן 28, ניסה את מזלו - אני לא סירבתי רק ציינתי את העובדה כי אני לא בגילו, אני גרושה וכן אני גם אמא. דבר לא הרתיע אותו "את מה שאני מחפש" כך אמר. שנה עברה בחיזורים אין סופיים , בחור מדהים , הקשר היה מקסים לא מחוייב, מן יזיז חבר טוב - מלא בכבוד בהערכה ביושר בכנות, הוא יצא עם בחורות אחרות אני הכרתי פה ושם אנשים אחרים , הכל היה על השולחן מבלי להסתיר או לחשוש - שהרי ברור היה לנו כי עתיד משותף לא יבנה עקב סטטוסים שונים מה עוד שאין ברצוני ללדת עוד ילדים בעתיד, שלא נדבר על חתונה שלא באה בחשבון . הוא היה מאוהב שנה - כאמור, חיזר אהב השקיע , הגיע רק שרציתי , חיבק נישק - רומאו שלי. לפני חודשיים התאהבתי בו והתאהבתי בו קשות, על שנה נדחסה ברגע- לאחר שבועיים התוודתי, וסיפרתי לו על האהבתי... הוא היה מאושר ולחוץ גם יחד. לאחר שבוע של אושר הדדי, הוא התחיל להתרחק, לא היה אותו בחור שהכרתי , אמרתילו שאת אהבתי הוא הרוויח ביושר ובכבוד, אני יאוהב אותך על מעד לראש, הבטחתי.... והוא התרחק... הוא אמר לי שאין לנו עתיד ביחד... שאין בכוונתו "להתקע" בקשר שלא יוביל לשום מקום... שאין באפשרותו (לא כלכלית), לחיות עם שלושה ילדים שלא שלו בידיעה שהסיכוי שאני אלד לו ילד היא קלושה... שהוא רוצה חיים משלו - חתונה ילדים בית... "מה שאני עוד לא התחלתי את כבר סיימת..." כך אמר לי. נכון הוא צודק- ונכון שבזה הרעלתי אותו במשך כל השנה ... ונכון שהגנתי על עצמי בעצם העובדה שלא נתתי לעצמי להתאהב בו במשך השנה.. אבל הוא פרץ את המחסום שלי של הלב שלי, והיום אני שבורה... בתקופה האחרונה אנחנו מדברים לעיתים... הוא מבטיח להיות לצידי (רק טלפונית) הוא לא מוכן להפגש אחד על אחד, "אני לא רוצה לחזור אחורה.. אני עדין מרגיש המון... את משבר שכמעט עברתי.... אני בשלבי החלמה ממך....." כך הוא נוהג לומר לי... ואני נגמרת מזה... אני אוחזת בנייד ורוצה לחייג ... ולא... וכן... ולעיתים אני כן מחייגת והוא עונה והואנחמד אבל אל הוא... זה לא אותו בחור... הוא רגיל כזה... לא רוצה... חשוב לציין שגם הוא מתקשר כמעט כל יום שואל מה שלומי ואם הכל בסדר.. ואם יש משהו שאני רוצה שהוא יעשה "בטח- אני רוצה אותך כאן " אני עונה והוא " לבוא אני לא בא- לדבר כל היום אני מוכן..." אופ.... השבוע פגשתי אותו כהרגלי באותו מועדון שהכרנו.. כל הערב רק הבטנו ,וכל כך רצינו .. אבל הוא רחוק ממני הוא לא מתקרב... בסוף הערב הוא בא אלי נישק אותי ב לחי ואמר "אני מת עליך... שזה יפסיק.. אני אהיה איתך...." מאז אני סהרורית... אני רוצה אותו רוצה אותו קשות - וחלילה לא פיזית , אני רוצה אותו כמו פעם ...לדבר 7 פעמים ביום .. לשצחוק , להתווכח לאכול ... איפוא הוא... למה הוא כזה חזק פתאום... אנירוצה אותו חלש .. כזה שלא יכול לעמוד בפרידה המזעזעת הזאת. למה יש שני אנשים שאוהבים לא יכולים להיות ביחד? נכון הכל מורה על פעולה נכונה מצידו ... איןלו מה לעשות עם גרושה+3 , הוא רווק רוצה חיים שלמים משלו... ליצור אותם ביחד עם מישהי... אבל הלב לא מבין הגיון... איך לומדים להיות חזקים באהבה... למרות שההגיון ברור והכל נכון ו...ו... אני רוצה אותו... חבר'ה מה אני עושה? איך נגמלים מלב שובר לאיש לא מתאים לי? דניאל

spivak12

New member
הזמן , הזמן , הזמן

דניאל יקרה, את מטיבה לתאר את הבעיה וניכר הכאב הרב השרוי בתוכך. נראה שאת נמצאת במאבק גדול מאד בין הראש שמבין ויודע את הרציונל מדוע הוא מתרחק ממך לבין הלב שרוצה ורוצה מאד. אך טבעי הוא תחושת הכאב שאת מרגישה ולדעתי, אל לך להילחם בה. תני לראש לפעול אך ללב להרגיש. כלומר: הראש יודע כי אל לך להתקשר. הראש מבין כי אין מקום לקשר מסוג זה וכי עלייך להרפות. וזה לדעתי מה שעלייך לעשות מהראש. בלב זה בסדר להרגיש עצוב, זה בסדר גם לבכות, אך לא לתת לעצב להשתלט עלייך לאורך זמן. דרכי שלי, כאשר אני נמצאת במצוקה רגשית זו או אחרת, אני נוהגת להגדיר לעצמי פרק זמן קצוב בו "אני מרחמת על עצמי ומרגישה מסכנה" פרק זמן זה יכול להיות שעה , יום או שבוע הכל לפי העניין. אבל משתם פרק הזמן אותו הקצבתי לעצמי אני מרימה שוב את הראש ויוצאת לחיים. חשבי על זה כמעין תהליך אבל על משהו שאבד ולא יהיה עוד. תני לראש להבין כי עלייך לשחרר אותו לדרכו. מי יודע אולי דווקא כאשר תרפי ותשחררי לחלוטין, אולי דווקא אז ירצה בך. ואולי לא. תני לזמן לעשות את שלו הוא הרופא הטוב ביותר. מחבקת ותומכת חני

s h o o s h a

New member
לרצות את הבלתי אפשרי

לבכות להתאבל (כמאמר קודמתי) להתרסק, להתנפץ לכל עבר לתת לגוף ולנפש לבָכוֹת את האובדן בכל דרך שתמצאי לנכון ועם הזמן להניח לעצמך לצמוח מתוך ההריסות שלך לבנות אותך מחדש לאסוף את השברים ו"ליצור" אותך מחדש - חזקה ומחוזקת הרבה יותר משהיית בעבר עם הזמן הכאב יתפוגג ויוותר רק זיכרון ואם תצליחי להצמיח מתוך הכאב חיוך לזכר הימים הללו, תמצאי שכל הכאב היה "שווה" הכל תלוי בך או שתבחרי לשקוע בכאב או שתבחרי לצמוח מתוכו את ורק את אחראית לאושרך ולחייך ובכל החלטה אשר תקבלי, מאחלת לך את כל האושר שיש

ס י ו ן1

New member
שלום דנדוש

מאוד כואב לקרא אותך והכי כואב לדעת לפעמים שאנו יודעים את הטעות וממשיכים בה, וחבל. אני חושבת שידעת שזה יקרה, ידעת מהתחלה שהקשר לא ימשיך כפי שהוא ידע, לא הסתרתם את מטרת הקשר, לפי איך שקראתי היה כיף ונהדר, הפסיק להיות ככה כי את הפסקת לרצות את מה שאת מקבלת או לא מקבלת ממנו. עכשו מה שיש לך לעשות בבגרות והבנה, להניח לקשר הזה, לשמור אותו כזיכרון נהדר מהעבר, ולהמשיך הלאה לקשר יציב יותר, ובפעם הבאה לא לתת לעצמך להיכנס למקום שממנו קשה לצאת, הזמן הוא אכן המרפא מקוה שיעבור לך מהר.

עוף כנף

New member
לפני שקוראת

את תגובות האחרים: כל זמן שלא הבעת מילות אהבה, "הוא" הרגיש בקשר סתמי, קולח, חסר מחוייבויות. ואולי זה בדיוק מה שהוא חיפש. ופתאום, ה"סטטוס קוו" הופר. אמרת שאת אוהבת. נגמרה תקופת הסתמיות הסתיימה תקופת הכיף ונכנסים לעידן של (אמא'לה) רצינות, מחוייבות! (אני, ברגע של "פסיכולוגיה בגרוש
) אז, קחי לך (גם כן) את הזמן תני לעצמך פסק זמן ואם קשה לך,- אפילו אל תגיעי לאותו מועדון.

דנדושששש

חייבת לצאת וכשאחזור ודאי יהיה לי מה לומר בינתיים רק ברוכה הבאה

ophra

New member
כואב לקרוא.... ../images/Emo10.gif

לחוש בין המילים והשורות את הכאב שלך ויחד עם זה את ההבנה המלאה שלך את המצב אותו מאבק תמידי בין ראש לרגש מתחולל עכשיו אצלך בשיא העצמה. ניסיתי הרבה לחשוב מה להגיד שאולי יעזור ולא כל כך מצאתי...
ואז, כשקראתי שוב את שכתבת, "קפצה" לי שורה מול העיניים: "הוא היה מאוהב שנה - כאמור, חיזר אהב השקיע , הגיע רק שרציתי , חיבק נישק - רומאו שלי" את זה כתבת מיד אחרי שתיארת את הקשר שהיה לכם כקשר לא מחייב, לא בלעדי, שמוכתב בעיקר על פי הרצונות שלך ולוח הזמנים שלך. אז במה הוא היה מאוהב דנדוש יקרה?? אני מקווה שאני לא נכנסת פה למחוזות קשים מדי, אבל לי נראה שיכול להיות שהאהבה הגדולה שלו היתה לחיזור עצמו (לא שחלילה אני רוצה להמעיט מערך רגשותיו אלייך) נתקלתי(נו) לא אחת בתופעה הזו של אנשים שה"דלק" שלהם הוא החיזור, הרדיפה אחרי הלא-מושג וברגע שהיעד "נכבש" - הדלק נגמר והאש נחלשת וכובה..... אני מקווה בכל ליבי שמילים אלו אינן קשות לך מדי ואני מבינה ומאמינה שגם לבחור יש רגשות כלפייך, חמים ואיכפתיים אבל ייתכן שהמרדף והכיבוש חשובים לו אפילו יותר...
אין לי מילים טובות לנחם או להקל על הכאב במקרים שבהם נתקלתי אישית בגברים ה"רודפים" שמאבדים עניין ברגע שהשיגו את מבוקשם (והכוונה לא רק לסקס, כמובן) היה זה לאחר תקופה קצרה יותר של הכרות (אני בחורה "קלה"... מה לעשות...
) תמיד שמחתי בליבי שזה קרה מהר, ולא אחרי תקופה ארוכה שאז ההתנתקות מהקשר קשה יותר וכואבת יותר אצלך המקרה הוא הפוך....
הלוואי והיה לי משהו להגיד שגם היה עוזר לפצע להגליד....
עפ
(פשוט עצובה)

michaly44

New member
מסכימה....

מילים אמיתיות..אולי קשות, אך פותחות את העיניים למה שלא רוצים לראות. לי מפריע הקטע: שאהב כל השנה..עד רגע הגילוי שגם היא אוהבת. ופתאום זה לא משחק. פתאום אולי יש התחייביות הדדית אחד לשני. (עוד לא מדובר בעתיד). הוא תפס רגליים קרות. כל קשר אפשרי כאשר בן זוג רוצה. רווק? אז מה? ברגע שהבין שעכשיו זמן רצינות..ניגמר לו. דוגמת רווק: אבי התחתן עם אימי שהיתה גרושה עם שלושה ילדים...הוא רווק , ועשה עוד שני ילדים מאוחר יותר..עיניין של אהבה.... קשה לקרא את את מה שכתבה דנדוש..כואב הלב.. יכולה לאחל לך בהצלחה..להתגבר על המשבר הזה.

דנדוש ליבי ליבי איתך......./images/Emo24.gif

מכירה את ההרגשה כל כך מקרוב פרודה שנתיים וחצי +4 .... לידיעתך גם גרושים עם ילדים מתקשים בקטע הזה....הזמן הוא המרפא היחידי.... לידיעתך יבוא יום בוא תמצאי מישהו שיהיה מתאים...........

יקירה../images/Emo7.gif , ומצאי אוהב חדש../images/Emo140.gif

חומד שלי אני רווקה הייתי בשק לא מחיב שבקתי לעשות האותו מחייב אמר תרגעי , לא מתאים אמרתי טוב ועברנו הלאה ככה זה נשמך 10 שנים טוב שזה רק שנה, קשר לא מחייב לא יכול להגיע למחייב אולי בחור נהנה ממך אך לא מוכן להתחייב עובדה במקביל אליך היו נשים נספות בחייו, במקרה שלי היתה בלעדיות , או לפחות לא ידעתי על אחרות צאי חשפי את עצמך וחתכי כל קשר איתו לחלוטין בואי תתקשרי דברי איתי במקום עד שתחלימי תנתקי מגע וצאי לקשרים אחרים אפילו תחליפי מועדון סיימי את הפרק הזה בחייך דלת נסגרת הבורא פותח שתייפ במקום את מוזמנת ליצור קשר דרך המסרים אשתדל תלתמוך בך בעת המעבר הייתי שם ותאמיני לי זה שחרור , חיים חדשים מעבר לדלת הנעולה פתחי אותה אבל את צריכה לסגור לגמרי לא להשאיר פתח מילוט הוא מנצל אותך , יזיזה קבוע בכייף , לא חברות אמת סליחה שאומרת דברים כואבים , הכתף שלי פה אם את צריכה אותה נסיכונת

רומיאו שלי, האומנם???

היי דנדוש " הוא היה מאוהב שנה, חיזר אהב , השקיע, חיבק ונישק רומיאו שלי" ובין חיבוק לנשיקה זיין רומיאו המאוהב שלי נשים מהצד, אכן הרומיאו הזה היה מאוהב, השאלה במה?? או במי?? לא ממש שוכנעתי(אולי אני טועה , אבל אין לי אלה מה שכתבת) שרומיאו היה ממש מאוהב, הסיפור נראה לי כסוג של קשר שכל אחד לוקח את מה שמתאים לו, ושני הצדדים בקשר נמצאים בשליטה, הוא היה אוזן קשבת, חבר יזיז טוב ש " הגיע רק שרציתי" והוא מלכתיחלה לא ראה בקשר עתיד לזוגיות. כל זמן שזה היה קשר לא מחייב אז רומיאו היה שם, כשהגיע סיפור האהבה זה כבר סיפור אחר, המלצתי לך לנתק כל קשר עם רומיאו וזאת למה? את מתייסרת באהבתיך לו, הניתוק והזמן ירפאו את פצע האהבה, דבר נוסף , באם יש סיכוי שהוא יקבל את אהבתיך וירצה לכונן יחד איתך זוגיות, זה רק דרך הניתוק שלך ממנו, אולי זה נשמע פרדוכסלי, אבל כך זה עובד, ידוע , כשמתקרבים לאהבה היא בורחת, בהצלחה

איתיה

New member
לב שבור

דנושי המתוקה, מנסיוני אני יכולה לומר לך שהזמן ירפא וכל שכן היכולת שלך להכיר בכך שהוא לעולם לא יהיה שלך. ואם את אוהבת אותו אז תרפי תני לו ללכת עם כל כאב הלב שלך, שחררי. נסי יקירה עם כל הקושי לשנות חברה מקום בילוי תנסי כמה שפחות לחזור למקום בהם חוויתם שמחה, צחוק וקלילות. כי עכשיו אין קלילות יש כבדות גם שלך וגם שלו. נסי להתרחק מצאי לך איזה חוג: התעמלות, יוגה, ריקודים כל דבר שישחרר לך את הגוף ויגרום לך להנאה ויותר מכך יפתח בפניך אפשרויות להכרויות חדשות, לאו דווקא עם גברים, אלא בכלל הכרת חברה חדשה. הקדישי זמן לעצמך למשפחתך, נישמי עמוק והמשיכי הלאה... בהצלחה.

סיון b

New member
רוצה לשאול שאלה...

ראיתי את ההודעה בעמוד הראשי, ונכנסתי... עכשיו, לאחר שקראתי את ההודעה שלך ואת מרבית התגובות, שרובן ככולן ממליצות לך להתנתק, להתאבל ולהמשיך הלאה... אני רוצה לשאול שאלה... אם את כל כך אוהבת אותו, ואת בטוחה שהוא אוהב אותך, למה שלא תשקלי כן למסד קשר? בטוחה שלא תרצי עוד ילדים? עם גבר שאת אוהבת? קשה לי להסתכל על זה מנקודת מבט שלך כי אני רווקה. כי אני לא יודעת איך זה להיות גרושה עם ילדים. אבל לאורך כל ההודעה שלך, זו השאלה היחידה שניקרה לי בראש...

למעלה