ליבי ליבי אל אלי.....

shahar16

New member
ליבי ליבי אל אלי.....

לא אלי....אל תלכי!!!!!! אתם מכירים את הדובי הישן והמרופט??,הדובי שפעם היה כ"כ יפה וחדש עם פרווה מבריקה שאף פעם לא זורקים??? בכל זאת....עברתם כ"כ הרבה ביחד...זה יהיה סופו של עידן!!! מפחיד ככל שזה נשמע, אלי מקביל היא הדובי שלי. מאז אותו לילה מוזר, בו שודר הפרק הראשון, ידעתי שאני מאוהב. לא היה מישהו שיותר הזכיר לי את עצמי ממנה. למרות שוני המינים ביננו. הקפיצות במעלית, השאננות, האדישות.... חיפשתי איתה ביחד אהבה ונדבקתי בכל שתיק שהסדרה נדבקה בה. חיינו את החיים הטובים והמצחיקים (העונות הראשונות) היינו ביחד ברגעים הקשים (עונה 3) ואנחנו ממשיכים לאהוב.... אתמול הודיע דיוויד אי קלי כי הסדרה תסתיים לאחר העונה הנוכחית, עונה 5. "כמה עצוב להפסיק לעשות דברים שאוהבים" אמר. סופו של עידן??

A.L (boy)

New member
מה..? מתי..? איפה..? איך..?

למען האמת, אם היית אומר לי את זה בשנה שעברה, ליבי היה נשבר לרסיסי מרגמה... אז ככה, קודם כל: א. איפה שמעת? ב. העונות הראשונות אכן היו המוצלחות שבסדרה, ודווקא את העונה השלישית מאוד אהבתי ואף יותר מאת זו הנוכחית, שכפי שטענתי בעבר נהיית משעממת, חוזרת על עצמה, כשהיא בדרך לאבד קאסט מוכשר של שחקנים ולהחליפו במעצבנים כמו אן הייש הקרצייה, שלא לדבר על ת´ורן סמית´ שכה אהבתי. ג. הגיע הזמן, כבר התחילו להגמר לי הקלטות... סתם, לא צריך להגזים, עדיין יש לי את האהדה לסדרה פורצת הדרך הזו של רווקות בעיר הגדולה שמחפשות את עצמן וגם אהבה בדרך... ד. הצער הכי גדול שלי זה שלא יצאו עוד הרבה דיסקים עם שירים מהסדרה בביצועה של וונדה אהובתי. נקווה שהיא תמשיך להוציא תקליטי סולו לפחות. ה. אני מאוד רוצה לראות את העונה הרביעית כי לפי יניב, היא אמורה להיות יותר טובה מזו הנוכחית, ואולי תחזיר לי את ההערכה העצומה שהייתה לי לסדרה, ואז אני אצטער כמו שצריך. נקווה לטוב! ושרוברט דאוני לא יעזוב... אופה!

שלמונזה

New member
אוי אלי אלי...

אני יודעת שאני קראתי ב- YNET על ירידתה של אלי מקביל, למי שרוצה לקרוא... ואני חושבת שזו החלטה מצויינת! העונות הראשונות היו טובות, אבל משם הסדרה רק נפלה והעונות האחרונות היו מזעזעות, משעממות, ונמרחות! הרומן של אלי ולארי ממש לא מעניין, וממזמן כבר גיליתי שהכוכבים של הסדרה הם בעצם ריצ´ארד ולינג וכמובן המיובש!!! אלי היתה משעממת כהרגלה, אפילו הנפילות שלה כבר לא מצחיקות, והמשפטים בכלל בכלל לא מעניינים! ובקיצור: ברוך שפטרנו

למעלה