ליאת ? :(

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

leeloo

New member
מה קרה? אל תהיה עצוב...

אתה מצפה שאהיה בפורום ב-7 בבוקר, כשיש לי שעת אפס?! יש פה אנשים שקמים ב-5:30, אז אני מבקשת... חוץ מזה, אחי, בעיקרון, זה קצת נוגד את חוקי הפורומים בע"מ, שאין לפרסם הודעות אישיות, אלא אם כן הן נמצאות בתוך הודעה רגילה... למשל: ראיתי את הסרט בלה בלה (סרט נורא יפה) ודרך אגב, ליאת,.... וכן הלאה... להבא, יקירי.. לילו

IC4

New member
RUN לילו RUN

אני רושם הודעות אישיות ? חס וכרפס.... אני רושם הערה כמשתמש שיכור בפורום למנהלת הנחמדה של הפורום :) אני באמצע ראן-לולה-ראן LOLA RENNY אם אתם גרמנים זה סרט יפה ומהנה וניסיתי לחשוב אם זה כל מה שהוא בלי כל מסר אבל זה כעיקרון סיפור אהבה חמוד, זה שיש בו יותר מרק סיפור אהבה רק מוסיף, גם אם זה בולע את עיקרון הLOVE

leeloo

New member
סרט יפה ומהנה?!

NO WAY HOZE! ראיתי את הסרט הזה לפני שנה או שנתיים, ניראה לי, בטלוויזיה, והאמת שהיו כמה שהתלהבו מהסרט הזה, אבל אחרי שהסרט נגמר חשבתי- "מה?! זה נגמר?!". הסרט ניראה יותר כמו קליפ לאיזו להקה רוקיסטית או משהו כזה, ולא סרט. הרעיון אולי נחמד, אבל משהו נפל עמוק עמוק ביישום... גם הגישה של האבא נורא עיצבנה אותי- "את לא הבת שלי, ואני לא סובל אותך ואת אמא שלך".. מאוד לא נהנתי.

IC4

New member
way way hoze

שוב אולי זה סתם סרט שטוב לראות כשאתה שיכור -כי הוא קליפ ארוך- וכי אני נהנה בו עכשיו יותר מפעם ראשונה שראיתי אותו אבל סרט לא רע יש בו רעיונות טובים הקטע שהאנשים שהיא נתקלת בהם במהלך הריצה (אישה עם תינוק ואיש על אופניים) ממש נחמד, שמראים מה קורה להם בעתיד בחיי הדמות הכל כך אפילו לא משנית הזאת ויש את החבר של האבא של לולה שכל הזמן נתקע במכונית של הבריונים :) סרט מבדר <לא ידעת שזה ברור שזה סרט קליפי טראנסיטית ?>

חזיר בר

New member
ראן לולה ראן

גם אני די חיבבתי אותו,סרט מהנה והכל,אבל למען האמת הוא די מעייף,בדרך כלל זאת מעלה להגיד על סרטים של זזים מהר,אבל למען האמת זה זז מהר מידי. וגרמנית שפה חביבה כמו מחבל מתאבד,מה שבאמת לא עוזר. ודרך אגב,איתי.... עידכון בקשר לאזרחותי הצרפתית,קיבלתי הודעה מהקונסיליה שבבחירות הבאות בצרפת אני אוכל לבחור לנשיאות. אני אסלק את שיראק האנטישמי הבור הזה, אבל איך אמרו לי,בצרפת זה,אנטישמי יוצא,אנטישמי נכנס (על משקל,"בן זונה יוצא,ובן זונה נכנס" במשחקי הספורט השונים).

IC4

New member
LOLZEN

גרמנית וצרפתית שפות מצחיקות וזה סרט גרמגניב :) ובאמת משנה מי נשיא צרפת ? זה התפקיד הנשיאותי הכי עלוב בעולם, הפעם היחידה ששמעתי על התפקיד הזה היה בהפלישה ממאדים כשהוא מתקשר לג´ק ניקולסון ואומר שהחייזרים רוצים לעשות שלום ואז הם הורגים את כולם. אבל עצם זה שקיבלת הודעה מהקונסוליה נשמע מכובד שכזה הדבר הטוב היחיד שיוצא מצרפת זה בורסן

חזיר בר

New member
אוי,חברי לפיסגת כותבי ההודעות

אוהבים היטלראית? האא...גרמנית? אבל אני לא שופט. על אהבה של שפה אין להתווכח. אבל איתי, נשיא צרפת לא משנה? נשיא צרפת לא משנה??? רוב הצרפתים מאמינים שהם האימפריה הכי חזקה בעולם,שכל העולם צריך לדבר צרפתית,ושהם בכלל לא הפסידו במלחמת העולם השניה. אז לשאלתך,להיות נשיא של המדינה שלקחה את אליפות העולם בכדורגל, זה חשוב.

Chot

New member
שייזה!

גרמנית זאת שפה נהדרת!!! אשלוח! לולה לולה זה סרט מגניב למרות שהסבב נמאס אחרי פעמיים. אני מאוד נהניתי כשהיא צרחה. היא קולית אעעההאאעעה היא הייתה ב"שאיפות" כייןן כן! לוצי אחותי לוצי! (לכל מאזיני היפות והאמיצות)

למעלה