ליאת ביין-לוי

KiShKooSh

New member
אפרת אביב? היא סיימה

היא ממחזור מ' היא בציפורלה לא באלטרנתיב

רק הלן

New member
../images/Emo12.gif

את יודעת מה , אני אפילו לא שואלת

ליאת שירה ויום השואה..

איזה יום היה לי..
רק עכשיו חזרתי הביתה מטקס יום השואה.. הייתי בבית ספר סיימתי ב-3.30 [וזה לא בגלל שאני לא לומדת יום שישי,פשוט היה לי תאטרון..] אחר כך הלכתי לרופא משם ישר לחזרות,אחרי החזרות היה את הטקס ועכשיו סיימנו...וכמובן ישר באתי לפורום
אני לא מאמינה ש12 שעות לא הייתי בבית..
וזה עוד כלום יש לי ללכת להכין שיעורים,להתקלח להכין דברים למחר.. אני מניחה שאגמור ב-11 וחצי,ולא אחזור לכאן..
אההה ואם כבר מדברים על ליאת אז היום גיליתי שליאת הייתה המורה של המורה שלי לתארטון-המורה שלי לתאטרון זאת ההיא מהפרסומת ל-BIG BOX אם מישהו מכיר..זאת פרסומת למוצרים חשמליים נרא לי,אז יש גבר ואישה שרצים בתוך טלויזיות..אז האישה הזאת היא המורה שלי.. ואם כבר מדברים על המורה שלי אז היא הלכה לאודישנים של סדרה בשם: "עד החתונה" והיא אמרה שנרא לה שמישהי מהשמינייה עם שיער מתותל קצת[והיא אמרה שזאת אל דון!!] קיבלה את התפקיד וכנראה שזאת הייתה שירה..עדי ודון זה בטוח לא.. טוב אחרי שסיימתי את הנאום אני הולכת לשיעורים ..ביי ביי

גםם אני אלייך יפה שלוו !!

מצטערת שאני לא מתחברת למסןן אני עצלנית מידיי.. סוריי.. בשבילך אני אתחבר מאוחר יותר

נעמקה19

New member
יש מצב שזו אדית? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

j u l i a 1 3

New member
דווקא אולי זאת כן עדי

כי בחיים יש לה שיער מתולתל ואולי זאת בכלל לימור?

למעלה