ליאן...

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך

G.O.D

New member
ליאן...

שלום שוב, אני גילי מה"טור של גילי" אם כבר שכחת. עדיין לא ענית לי על התגובה הארוכה והמפורטת ששלחתי לך, אחרי הביקורת שכתבת לי על הטור. אני תוהה אם התגובה בכלל הגיעה אלייך, ואם כן מה דעתך? כיוון שאני שוקל להקדיש את הטור הבא שלי לנושא ההוא ביתר פרוט (המלצה שלי הולך להיות אחלה טור שבעולם). אקיצר את יכולה לענות, עדיף דרך מערכת המסרים, ולכל מי שיש תהיות, לא אני לא מתחיל איתה... G.O.D

ליאן.

New member
בכוונה לא הגבתי כי לא רציתי להתחיל

בסימפוזיון. מודה שאפילו לא קראתי את כל המגילה ששלחת, כי לא אהבתי את ההתחלה ולא נראה לי שיש טעם להכנס לזה בכלל. הגבתי לטור וזהו. התגובה שלי זו הדעה שלי ושם זה לא פורום ואנחנו לא נתחיל לדון בדעה שלי ששונה משלך, נכון ?

G.O.D

New member
חבל...

חבל שלא קראת עד הסוף, חבל שאת חושבת שאין טעם להיכנס לדיון, חבל שאת נוקטת באסטרטגיית "פגע וברח", וחבל שאת לא עומדת מאחורי כל מילה ומילה שלך. הרי כל מה שאמרת בתגובה שלך ומה שעניתי לך, זה בעצם תמצית ה"בינו לבינה" ואת מתיימרת לנהל את הפורום הזה... לא שאני מטיל ספק ביכולות האדמיניסטרטיביות שלך אבל אני מטיל ספק ביכולת שלך להתמודד מול שאלות קשות, וגם מול שאלות פשוטות יותר. עצתי לך, חכי לשבוע הבא לטור מס´ 3 ותביני ה-כ-ל, אני רק מקווה שיהיה לך סבלנות לקרא "מגילות"...
אם את רוצה אין לי שום בעיה להעביר את הדיון לכאן לפורום שלך לעיני כל, אולי אפילו כדאי לך זה יוסיף הרבה רייטינג, כי בסה"כ זה נושא די חם. אז אם את מרימה את הכפפה, תעתיקי לכאן (קופי ופאסט זה לא מלאכה קשה) את הקישור לטור המדובר, את התגובה שלך ואת "המגילה" ששלחתי לך (לצערי לא שמרתי עותק ממנה), וניתן לקהל הרחב לראות במה דברים אמורים, כמו"כ יוכלו אנשים אחרים להשתתף. את מרימה את הכפפה? G.O.D

ליאן.

New member
חבל על מי שמת.

אתה מורח יותר מדי. יכלת מלכתחילה להעלות את הטור שלך גם בפורום וכולם היו מביעים דעתם ואז כמובן, היה אפשר להתדיין על כך, כי זהו פורום. לו ידעתי שהתגובה אצלך תגרור תכתובת במסרים + שני הפורומים תחת ניהולי, הייתי מוותרת. זכור כי ´בינו לבינה´ זה לא ה´טור של גילי´ ולהיפך.. מה גם שאיתגור נוסח כיתה ג´, לא עובד עליי.

G.O.D

New member
בוז לך, בוז.

"איתגור נוסח כיתה ג´" שאני אבין, את מנסה להעליב אותי? יעני מה העינין? לא מתאים לך להתפלסף סבבה, הבהרת את זה טוב מאד, הסיומת מיותרת, ואת יודעת בדיוק למה רשמת את זה... מה גם שעדיין לא ענית על השאלה ששאלתי ומבחינתי זה אומר הכל. תמחקי את השרשור הזה הוא מיותר לחלוטין, חג שמח, G.O.D

babe10

New member
אלוהים היקר...

בדיוק באתי לשאול איך כל זה קשור לפורום... לא מסכימה אתך לגבי טענותיך לליאן, לדעתי היא מנהלת פורום נהדרת. וגם אם הדעות שלה שונות משל כולנו היא נותנת לכולם לבטא את שלהם בחופשיות (למרות שאני דווקא מאוד מסכימה עם רוב דעותיה, אבל ניחא) בכל מקרה - מה דעתך, אם באמת חשובה לך דעה של אנשים, ונושא הטור שלך קשור למהות הפורום, מה דעתך להביא לפה את משנתך ולתת לנו להנות, לבקר, לשבח או ווטאבר? חג שמח!

G.O.D

New member
למה לא בעצם?

היישר מהבלוג "האוניברסיטה של אבשי" אני מביא את הטור של גילי: המאמר הראשון: היי לכולם! הטור של גילי... נישמע מפוצץ קצת לא? לא... מה בעצם יש לי לחדש ולומר? הרבה, אולי אפילו הרבה מאד. יש לי המון תאוריות לכל דבר ולכל נושא, אין משהו בו אין לי איזושהי דעה או אנקדוטה או סתם הערה מעצבנת. לפני הכל אין במאמר הזה מישום פגיעה במישהו או משהו, ויש המון הכללות גסות וברוטליות, אימרות שוביניסטיות ופמניסטיות, אז לא לקחת ללב, ולהנות מזה. כנושא פתיחה ניבחר את הדבר האהוב עלי ביותר, בחורות שמשחקות אותה קשות להשגה. אני אתאר סיטואציה קצרה שבוודאי כל אחד מיכם נתקל בה לפחות פעם אחת (אם לא יותר...) אתה פוגש בחורה חמודה, לא משנה כרגע איפה, זה יכל להיות או בתחנת רכבת, בתור לדוכן סיגריות, בדרך לעבודה או בחדר מורים (כן כן אני מורה ויש לי את הלוקסוס להתחיל עם מורות, הפנטסיה של כל תלמיד) בכל אופן לאחר שהקשר הראשוני הצליח ואתה נמצא אחרי הפגישה הראשונה מגיע השלב המעצבן ביותר בכל מערכת יחסים, שלב "הקשה להשגה". מה זה בעצם? כאן צריך להיזהר כי אחרי הפגישה הראשונה יש את פיצול המזלג או שהיא רוצה או לא, יש כאלו שהן לא רוצות הן גם אומרות אבל יש כאלו שלא ואז צריך לזהות את זה ולא לחשוב שהן לא רוצות ליפגוש אותך בגלל שהן משחקות אותה קשות להשגה... זה יכל להיות מאד מביך! (מניסיון) אז נניח והיא מעוניינת מה קורה הלאה? גברים חושבים בצורה פשוטה: אני מעונין? כן היא מעוניינת? כן אז יאללה מתי ניפגשים שוב? בחורות חושבות בצורה מורכבת: הוא מעונין? כן אני מעוניינת? כן אז בוא נראה לו שלא וניראה עד כמה הוא יתאמץ בשבילי וכמה הוא ינסה וכמה הוא ישקיע ואולי הוא בעצם רוצה רק זיון? (לא משנה שגם לי יתאים זיון או שאני חמה עליו רצח אבל חס וחלילה שלא יחשוב את זה) אז איך הן עושות את זה? זה מתחיל בתשובות מעצבנות כמו למשל: אתה מדברים בטלפון לקראת הפגישה הבאה וכל תאריך שאתה תציע היא תענה לך שהיא לא יכולה, שתבקש ממנה אלטרנטיבה היא תאמר לך שאין לה זמן. האמת? היא מתה ליפגוש אותך היא לא יכולה לחכות שתבא ותפתיע אותה בבית שלה עם זר פרחים ובושם ריחני שתחבק אותה בזרועותיך החסונות ותגיד לה שהיא האחת והיחידה. האבסורד הוא שאם היא תאמר לך שאין לה זמן וכו´ ואתה בסוף לא תגיע ותפתיע אותה, אתה תחטוף אחרי זה בראש! למרות שבעצם עשית מה שליכאורה ציפו ממך. אז למה בעצם הן עושות את זה? הן לא רוצות להרגיש שרמוטות! פשוט כך השעון הפנימי שלהן אומר להן שאם הן חס וחלילה יתלהבו מבחור ויראו לו את זה הן נחשבות לזולות. זו כמובן מחשבה שטותית ישנה וממש לא נכונה, המדד השרמוטי מגיע מכיוונים אחרים לגמרי ובזה נדון במאמר אחר "מיהי או אולי מהי השרמוטה..." אז בנות, אם אתן מתלהבות מהדייט שלכן, תראו לו את זה, זה יתן לו הרבה יותר מוטיבציה! בדוק! המישחק של הקשה להשגה יעבוד רק אם הדייט שלכן מכיר אותו וממש דלוק עליכן כי אם הוא לא מכיר את המישחק או לא מאוהב בכן, הוא יפרוש מוקדם, ולפעמים זה יכל להיות בחור ממש טוב שהפסדתן בגלל מחשק מטופש... להתראות עד לפעם הבאה, G.O.D (גילי)

G.O.D

New member
והמאמר השני:

היי לכולם! הפעם נעסוק בסוגיית התאורים, איך אנחנו רואים את עצמינו? ואיך אנחנו מתארים את עצמינו. שוב נביא דוגמא פופולרית ביותר, בליינד-דייט. פרר...פרר... הטלפון שלה מצלצל, היא עונה, אחרי סמול טוק קטן כמו: היא: שלום, מה שלומך? אתה: בסדר, אצלך? היא: בסדר (מענין איך הוא נראה) אתה: סבבה (היא כוסית?) היא: אאאם... מה אתה אוהב לעשות? (הוא חכם?) אתה: כל מיני דברים, את? (היא כוסית?) היא: לא יודעת, מאיפה להתחיל? (הוא רגיש?) אתה: תתחילי מההתחלה... (היא כוסית?) וכו´ וכו´ כמו שראיתם הנשים הרבה יותר מעמיקות מאיתנו, ושאף אחד לא יתפלצן לי כאן, גברים כל שמענין אותם זה מראה חיצוני, כי גבר יסכים לצאת עם בחורה כוסית וטיפשה, אמנם לא לנצח (אחרי לפחות כמה ביקורים בחדר השינה\מושב האחורי\סוויטה מפוארת\כל התשובות נכונות) אבל בחורה לא תסכים לצאת עם מישהו חתיך ודביל, בחורות מחפשות מעמד חברתי, אינטיליגנציה טוב לב ורגישות. אם לסכם את זה בפשטות: גבר יסכים לצאת עם מלצרית אהבלה אבל עם אחלה ציצים ובחורה תסכים לצאת עם עו"ד חכם עשיר ומכוער. בחזרה לעניננו, מגיע שלב התאורים בטלפון, אל תיכנע לסחטנות! יש כמה מדרגות יופי, נצמצם אותן ל-4: רזה, חטוב\ה, מלא\ה, שמן\ה. נפרט כל אחת ואחת פעם מכיוון הגבר ופעם מכיוון האישה. ליידיס פירסט: אם בחורה אומרת לך בטלפון שהיא - רזה - צפה פגיעה לבחורה כוסית, כי בחורה לא תאמר על עצמה, לפחות לא בטלפון לפני הפגישה הראשונה, שהיא חטובה וסקסית, אם בחורה אומרת על עצמה שהיא רזה זה אומר שהביטחון העצמי שלה נמצא בדיוק במקום המתאים והדימוי העצמי שלה הוא מספק. היא לא תתבכיין לך כל 5 דקות על כמה שהיא שמנה ושום דבר לא עולה עליה, תוך ציפיה שתאמר לה "את?? שמנה?? מה פיתאום..." אלא היא תיהיה עסוקה בלדבר איתך על דברים חשובים באמת. נ.ב לא מחייב שהפנים יהיו מושלמות אבל הגוף פיצוץ... חטובה - אין כזה דבר... כמעט ולא יהיה מצב שבחורה תאמר על עצמה בטלפון לפני פגישה ראשונה שהיא חטובה, ואם היא אמרה, תצפה לבחורה עם גוף לא משהו אבל עם ביטחון עצמי שופע. בחורה כזו תתן לך כל הזמן את ההרגשה שאתה על זמן שאול... אחי, בחורה כזו צריכים לייבש ויפה שעה אחת קודם. אחרי שהיא תקבל פרופורציות על עצמה ועל הביטחון המוגזם שלה, צפויה לכם ידידות מופלאה. מלאה - אח... מכרה זהב... בחורה שמגדירה את עצמה כמלאה, זו בחורה עם דימוי עצמי ירוד וביטחון עצמי מוטל בספק (כמובן שזה בד"כ ויש יוצאות דופן) זו בחורה שאם תדע ללחוץ על הכפתורים הנכונים, תוכל להשיג זיון מהר. בחורות כאלו גם בד"כ יתמסרו אליך (אם תלחץ בכפתורים כאמור לעיל) ואז הכל יהיה כיף שבעתיים. הגוף שלהן יהיה בד"כ חטוב מינוס, כלומר יהיו עודפים פה ושם אבל לא בצורה נוראית ובהחלט מתקבל על הדעת. לטעמי אלו הבחורות הכי שוות, כי יש בהן צניעות וביישנות כלפי חוץ, אבל שמקלפים את הקליפה (הקליפה הריגשית סוטים!) אז מוצאים אש!! כן רבותי אש של תשוקה, לא תצטערו לרגע, זו האישה המומלצת לחברות. שמנה - כאן יש מזלג או שהיא בעלת ביטחון עצמי אדיר או שהיא חסרת ביטחון עצמי לחלוטין, אם האופציה הראשונה נכונה, יש לכם דיווה מול העיניים זו בחורה אמנם שמנה אבל עם אישיות בערך בגודל זהה, הן לרוב בחורות אסרטיביות, עצמאיות, חזקות מאד ופרטנריות מעולות לדו-שיח. הן כבר השלימו עם המראה החיצוני שלהן ומפיקות ממנו את המיטב, ותסמכו עלי המיטב הזה הוא איכותי מאד, מומלץ לירכוש כמה ידידות כאלו, תאמיו לי שעם הזמן הן יראו לכן הכי יפות בעולם, בדוק מניסיון אישי(!). הטיפוס השני (אלו בלי הביטחון העצמי) אלו לרוב בחורות שהגורל התאכזר עליהן והן ממש לא שלימות עם עצמן. אלו "בחורות פרוייקט" אם אתה לוקח אחת כזו תחת חסותך, משקיע לה בביטחון, עוזר לה בבניית האישיות ויוצא איתה לג´וגינג כל ערב, יש סיכוי שתישא פירות לא רעים בכלל, אבל המלאכה לא פשוטה בכלל, אני אישית לא ניסיתי. מהצד הגברי: רזה - בד"כ סטייל זוהר ארגוב... סתם... צפי לבחור מקלוני שניתן ללמוד על גופו שיעור באנטומיה, כל השלד שלו בולט ואם מתרכזים טוב ניתן לזהות את הטחול והכליות. הוא היה בד"כ מהילדים בגן ובבית ספר שתמיד היו רזים תמיד אכלו ולא השמינו או שלא אכלו בכלל, היו רצים ומשחקים כדורסל כל היום... אח... רואים שאני שונא אותם... חטוב - בניגוד לבחורה (ככתוב לעיל) גבר מסוגל להעיד על עצמו שהוא חטוב בלי להניד עפעף. כאן יש שלש אפשרויות (פיצול מזלג...) או שהוא שייך לקטגוריית הרזה (מוזכר לעיל) או שהוא באמת חטוב, וניתן ללמד על הגוף שלו שיעור בגיאומטריה, הוא מלא במשולשים, ריבועים וטרפזים, מתאמן בחדר כושר, רץ כל ערב, יוצא יחידה קרבית או סתם פריק של כושר גופני. האפשרות השלישית (מזלג עם שלש שיניים...) בחור מלא (יוזכר בהמשך) שפעם היה חטוב ונישאר עם הקונספציה שהוא חטוב, הוא משוכנע שהוא קצת פחות מושלם מאלוהים אבל הוא מוכן לחיות עם העובדה הזו. כל השלשה המוזכרים לעיל הם בעלי ביטחון עצמי רב, לפחות למראית עין, אם תעשי עליהם קצת רוח סביר מאד להניח שהם יתכופפו ואז תראי מה קורה אח"כ: מי שיש לו ביטחון עצמי אמיתי יקום אחרי שתפסיקי לעשות רוח ומי שלא ישאר למטה (את הנימשל תשלימו לבד בראש, אני צריך לעשות כאן הכל?). מלא - זהו הגבר האידאלי, ביטחון עצמי בינוני ואישיות מעניינת ואם אתם מתעקשים אז אפשר ללמד על גופו שיעור בטופוגרפיה של הדיונות בחוף ניצנים. למה הוא מעיד על עצמו כבן אדם מלא? כיוון שהוא רוצה לשים עצמו בצד הבטוח, כלומר להנמיך ציפיות מהצד השני לגבי המראה שלו ככה שיתרכזו במה שיש לו לומר, ובנות תאמינו לי שיש לו מה לומר. כמו הבנות גם הבנים, מי שאין לו בחיצוני, משקיע בפנימי והרי זה מה שחשוב, לא? שמן - אאוץ´... כאן הבעיה, גבר לא יעיד על עצמו כשמן כי הוא מפחד לבטל לעצמו כל דייט אפשרי, אפילו השמנה (מהתאורים לעיל) תעדיף לצאת עם מלא, לכן אם כבר נתקלת בגבר שאומר על עצמו שהוא שמן יש סיכוי מאד מאד מאד סביר שהוא אחד מאלו החטובים. מה המשחק החולני הזה? הגבר מחכה שהבחורה תשאל "כמה אתה שמן?" ואז הוא "יאלץ בעל כורחו" לספר על הגיזרה שלו שכמובן תיקצור תגובות חיוביות ומחמאות רבות (החטובים מתים על זה...). אם באמת ניתקלת בגבר שממשיך לומר על עצמו שהוא שמן, אז תדעי שהוא בד"כ בן אדם הומוריסטי מאד, וחכם (ולא חובב חדרי כושר ובריכות), או לחילופין אם הוא ממשיך להתעקש על הגיזרה הלא מחמיאה שלו, הוא פשוט מתחמק מהדייט... טייק איט איזי, איט איז נוט יו איט איז הים. בהצלחה, G.O.D (גילי)...

אלדד26

New member
אתה יודע מה?

על המאמר הזה אני בכלל לא אטרח להגיב. יש לי רק דבר אחד לומר בכל זאת. נראה לי שאתה כל כך מתלהב מהמאמרים המובחרים של "ביפ", שהחלטת שגם אתה כותב יפה מספיק, ועכשיו נשאר לך רק להמציא נושאים ולנסות לכתוב עליהם. המאמר הזה שלך הוא גיבוב שטויות. יכולת הכתיבה שלך, הייתי מעניק לה 5 מתוך 10 וגם זה בנדיבות. אתה לא שנון, אתה לא מצחיק, גאל אותנו מהייסורים האלו ותעצור את הפרסומים. חבל.

G.O.D

New member
אהם... אהם...

מכה מתחת לחגורה, אני רואה שאתה מאד נהנה מזה גם אני... מדברים עליך משמע אתה קיים, יורדים עליך משמע אתה קולע, אחי, לא מתאים לך? לא מצחיק אותך? אל תיקרא... G.O.D נ.ב ניסיתי להתאפק אבל לא הצלחתי לעצור את עצמי מלשאול איפה היצירות של כבודו? או שמה כבודו מחביא את יצירותיו מחשש שפובליציסטים יחזרו על דלתו עם הצעות לפוליצר? או למישרה בכירה?

אלדד26

New member
כבודי...

לא מפרסם "יצירות". אני כותב בפורום הזה ובעוד כמה כבר כמה זמן. קיבלתי מחמאות פה ושם על הכתיבה שלי, אבל בניגוד אליך - כנראה - השתן לא עלה לי לראש. אם יהיה לי פעם רעיון באמת מבריק, אשתף את כל העולם בכתיבה. עד אז, אני לא אכתוב בכוח שטויות. וחוץ מזה, יורדים עליך משמע אתה קולע? נו שוין. אתה מגוחך במקרה הטוב. היה לי חשוב להציג עמדה של גבר אחר, כדי שלא יטעו העלמות הקוראות ויחשבו שאולי אתה מייצג אותנו (למרות שאני אתן להן יותר קרדיט מזה). (שמא, לא שמה, אגב, ותקרא, לא תיקרא)

ליאן.

New member
הו G.O.D

כל הודעה בפורום היא מעיין יצירה. כתיבת דעות ותכנים. כל שעלייך לעשות זה חיפוש על שמו של אלדד. ובסה"כ קיבלת דעה.. בעצם עוד דעה.. כתבת לאלדד: ´לא מצחיק אותך? אל תקרא´. המשפט הזה מעורר בי תמיהה מסוימת. זכותם של אנשים לקרוא ולהגיב לטובה ולרעה. כך זה כאן בכל אופן.. הייתי מניחה שעצם הפירסום הכתיבה של אותה ´יצירה´ שלך נועד לקבל תגובות ולא רק תשואות. זכור כי לא כולם חושבים כמוך.

G.O.D

New member
אין לי בעיה לקבל ביקורת

להפך, מי שנותן לי מחמאות אין לי הרבה מה לומר לו. אבל על הביקורת להיות בונה, מנומקת ואובייקטיבית. ועם ביקורת קטלנית כמו שלו הייתי מצפה ממנו להיות מינימום יהונתן גפן, ומקריאת מדגם מייצג של הודעותיו, הוא לא, ממש לא... G.O.D

ליאן.

New member
אתה סותר עצמך

שכן מצד אחד אתה אומר "אין לי בעיה לקבל ביקורת" ומצד שני "על הביקורת להיות בונה, מנומקת ואובייקטיבית". מצטערת, take it or leave it אתה לא יכול לבחור מה תקבל. פשוט תתמודד. אנשים לא צריכים להיות יהונתן גפן או יאיר לפיד, כדי להגיב לך בכל צורה שהיא. מה גם שאלדד אכן נימק את דעותיו וכתב ארוכות. ובתור היותו גבר, הייתי אומרת, כי דעתו היא אכן אובייקטיבית.

אלדד26

New member
אל תגיד לי איך לבקר אותך.

יש לי המון ביקורת כלפי מה שכתבת, אבל בחרתי להתמקד באספקט אחד בלבד, האספקט החשוב מבחינתי - וזה האספקט שמוציא את כל הגברים כמין יצורים כאלו מוזרים שחושבים כמוך. וזה פשוט לא נכון, ואני העובדה החיה לכך. בונה? לא רוצה לבנות אותך, לא נראה לי שיש הרבה סיכוי; מנומקת? קרא שוב את התגובה הראשונה שלי. מנומקת לדעתי, וגם עוד אנשים אמרו לך את זה כאן; אובייקטיבית? נו, מה יכול להיות יותר אובייקטיבי מגבר שמביט מהצד על גבר אחר שמנופף בדעות מגוחכות? לא התיימרתי מעולם להיות יהונתן גפן. או יאיר לפיד. או כותב התסריט של "סקס והעיר הגדולה". אתה כן. אני לא. שאני אסביר יותר לאט? אבל עם זאת, אני בהחלט יכול להרשות לעצמי לבקר "יצירות" מעין אלו. ישנם אנשים פה בפורום, שכותבים בצורה נפלאה. אנה דוט קום היא דוגמה חיה מהימים האחרונים, וכמוה גם greywolf שהבליח בפורום ונעלם, וגם הטמבל כותב מפעם לפעם יצירות יפות. אפילו קופרניקוס שמביע מפעם לפעם דעות שממש לא מקובלות עליי, הוא אחד הכותבים המוכשרים של הפורום. אתה כותב שלל שטויות - ועוד באיכות ירודה. אני חושב שאתה צריך לשנות כיוון.

אלדד26

New member
תגובה ראשונה

אני בדרך למאמר השני, נראה כמה הוא יצליח לעצבן אותי. מדי פעם קופץ פה איזה מישהו (או מישהי) עם קביעה מהתחת לגבי כל האנשים שמשתייכים בטעות למין השני, ודואג שכולנו נדע ונבין. שהרי אנחנו, הבלתי מנוסים, לא מבינים בכלל עם מי יש לנו עסק. אנחנו, אלו שכנראה לא היה להם מספיק מהצד השני, לא יודעים בדיוק מה קורה... מיהן אותן בחורות, ולמה הן מסוגלות. אני שונא הכללות. מכל סוג. אין הכללה אחת בעולם שהיא נכונה. אין. במקרה של ההכללה הזו שלך, זה בכלל מטופש. כי לא רק שזה לא נכון בתור הכללה, זה גם לא נכון לגבי הרוב. יש בחורות שמשחקות משחקים. יש בחורים שמשחקים משחקים. יש בחורות שלא משחקות משחקים. יש בחורים שלא משחקים משחקים. אבל אתה יודע, גילי חמוד, ככל שאתה מתנסה ביותר מצבים של "להתחיל עם בחורות", אתה מבין משהו... קודם כל, אתה מבין שבחורה שמשחקת קל מאוד לגלות. מאוד פשוט לראות שבחורה משחקת עם זה שמולה. ואז אפשר לבחור לשחק את המשחק, או להעיף אותה לקיבינימאט (ואני בוחר באופציה השניה, אישית). אתה שייך לזן הגברים המתוסכלים שלא מבינים למה בחורות עושות את זה. סליחה - בעצם באת בעוד קביעה והחלטת שהן עושות את זה כדי לא לצאת שרמוטות. תקשיב... יש בחורות שאוהבות לשחק (... ובחורים שאוהבים לשחק) כי ככה העניין הרבה יותר גדול. כי ככה הן יותר נהנות מכל הקטע. כי הן אוהבות שמחזרים אחריהן, והן אוהבות את ההרגשה של השליטה במצב, והן אוהבות את הקטע הזה שהבחור מתפתל עם עצמו. יש כאלו. ויש גם המון בחורים כאלו. יושבת מולי בחורה, ומספרת לי בזעם איך היא לא מצליחה להבין אותו. יום אחד הוא מתקשר אליה 10 פעמים ומרעיף עליה מחמאות, ולמחרת - אף מילה. לטלפונים שלה הוא לא עונה, וזה אחרי שהוא גרם לה לרצות אותו בטירוף. ואז הוא שוב מופיע, ומשחק איתה, וכו´ וכו´. חארות. זה מה שיש לי לומר. גם הבחורות שמשחקות, וגם הבחורים שמשחקים. אבל זו ההעדפה האישית שלי. יש אנשים שנהנים מזה, גילי. אבל לבוא בהצהרה המטופשת והמכלילה הזו של "כל הבנות משחקות אותה קשות להשגה", וגם "כי הן לא רוצות לצאת שרמוטות".... נו, תהיה בריא. אני לא יודע מה איתך, אבל לי יצא להיתקל בבחורות שכמעט אנסו אותי בפגישה הראשונה, או לכל הפחות הפגינו התלהבות כבר בפגישה הראשונה. בחורות שלא הייתה להן בעיה להתקשר אליי בלי לחשוב 50 פעמים על "הכבוד" שלהן, ובלי לחשוב שאני אחשוב שהן שרמוטות. אולי הבעיה נעוצה בך. אולי אתה גורם להן לחשוב שאם הן יתמסרו אליך - אתה תזלזל בהן. תחשוב על זה. ועכשיו אעבור למאמרך השני...

G.O.D

New member
תראה... תשמע...

העליתה מספר נקודות: ציינתי שהמאמר מכליל ועם קצת ציניות בריאה, הוא לא מתיימר לייצג את כל הנשים, אבל עם יד על הלב... נשים משחקות יותר, זה לא פגם זו עובדה. לגבי ההערות האישיות נגדי... אני לא מתייחס כי זה ממש לא רלוונטי, אתה מנסה לנתח אותי מתוך מאמר אחד שכתבתי... קצת יומרני מצדך, לא? G.O.D take it easy

אלדד26

New member
יומרנות

היא שמי השני. לא מתאים לך, אחי? אל תגיב. (העלית, לא העליתה) את היד על הלב תשאיר לעצמך. לא, אני לא חושב ש-"נשים משחקות יותר". ראיתי מספיק גברים ששיחקו בנשים, ולא ראיתי יותר מדי בחורות ששיחקו עם גברים. תשמע, אתה חייב להחליט. או שאתה חושב כמו שאתה חושב - ואתה מכליל כמו שאתה מכליל - ואז עליך להגן על דעותיך או לחזור בך מהן, או שאתה לא חושב כמו שאתה חושב ואז באמת כדאי שתפסיק לכתוב דברים שאתה לא ממש מאמין בהם. ציניות בריאה? מישהו צריך לעשות לך הגדרה חדשה למושג. אגב, סליחה על האגרסיביות. אני פשוט לא אוהב אנשים שמתיימרים לייצג את כל המין הגברי (או הנשי, לצורך העניין), ובשם כל אותו מין מכלילים הכללות מגוחכות.

טל קר

New member
אוי זה טיפשי.

קודם כל, ממש לא קרה לי שרציתי לצאת עם בחורה, או שהתחלתי איתה, או שנפגשתי איתה על רקע רומנטי. כלומר מלכתחילה המאמר שלך אמור להיות מופנה רק לקוראים גברים. המקום היחיד שיש בו בעיקר קוראים גברים זה מקומות לגברים בלבד, אבל אז הם היו רוצים לצאת עם בחורים, לא עם בחורות. שנית כל, "אתה מדברים בטלפון לקראת הפגישה הבאה וכל תאריך שאתה תציע היא תענה לך שהיא לא יכולה, שתבקש ממנה אלטרנטיבה היא תאמר לך שאין לה זמן. האמת? היא מתה ליפגוש אותך היא לא יכולה לחכות שתבא ותפתיע אותה בבית שלה עם זר פרחים ובושם ריחני שתחבק אותה בזרועותיך החסונות ותגיד לה שהיא האחת והיחידה." ?? הנסיון שלי אומר, שאם אתה מציע למישהי לצאת, וכל תאריך שאתה מציע היא לא יכולה, וכשאתה מבקש שהיא תקבע, היא עדין אומרת שאין לה זמן, אז זה הדרך העדינה לנפנף אותך. או במילים אחרות, כשאתה שואל מישהי אם היא רוצה לצאת אותך מחר, והיא אומרת לא, אז אתה שואל לגבי מחרתים והיא אומרת לא, וכך גם לגבי אחרי מחרתיים ואחרי אחרי מחרתים, וכשאתה שואל מתי כן, היא אומרת שהיא לא יכולה, אז הכוונה לדחות אותך. זו אחת הדרכים לנפנף מישהו (ולא ממש המומלצת בהן אבל זה ענין אחר) - לא להיות זמין אליו. או במילים אחרות - היא לא רוצה שתגיע אליה עם זרועותיך החסונות, היא רוצה שיגיע אליה מישהו אחר.

אלדד26

New member
אבל למה, טל,

למה התמקדת רק בזה? לא מצאתי דבר אחד מהותי ו/או אמיתי במאמרים שלו. אחד.

למעלה