ליאם63

ליאם63

New member
לכוכבית המתענינת

את בסדר אם תהיה שאלה חודרנית מדי אומר לכן. וכן אני טרנסג'נדר FTM , נולדתי כבת, בגיל15-16 (חגגתי 40 לפני 3 ימים ) ידעתי על הרצון להיות גבר, אך חיים שלמים הודחקו.חייתי כאישה לכל דבר על כל המשתמע מכך. אבל כמוני כמוכן - אי אפשר להדחיק לנצח. יחסית אני די בתחילת התהליך, אבל הגעתי לשלב ההורמונים ואני מאושר! ואני לא נושך ,
רק שורט

פאמקי

New member
ליאם63

ליאם, מזה זמן אתה מבקר בפורום. קורא, מגיב... אך מעט מאוד משתף. אנחנו מכירים מעט מגלגולו הקודם של הפורום ובזמנים ש... הכל היה שונה. רוב הנשים כאן לא מכירות אותך. למען הסר ספק ועל מנת ליצור אמון, רואה כי סיפור חייך (ברמת החשיפה שנכונה לך) עשוי להיות מועיל. חושבת שסיפורך מאוד קשור אלינו (על אף שאתה לא עונה על הגדרת הפורום). וזה בסדר מבחינתך אם יעלו שאלות מהחברות?

ליאם63

New member
פאמקי והחברות

נכון, נכנסתי לפורום, ל
שלכן, הגבתי אך שיתפתי בקמצנות. יש מעט בנות שמכירות אותי אישית וברצוני לומר
לכן חברות יקרות ששמרתן עלי !! שמי באמת ליאם (רשמי בת"ז) אך זהו שם חדש יחד עם עוד מס' שינויים. עברתי -ועדיין עובר - שנה לא קלה בלשון המעטה, אך כל יום שעובר אני הולך ומתחזק. אני לא טוב בסיפור ארוכים, אך מי שרוצה מוזמנת לשאול שאלות ומבטיח לענות ככל יכולתי. יצא לי ארוך

oshkoshi

New member
אמרתי בעבר

ואומר כבר עכשיו הדרך שעברת ועדיין עובר מדהימה בעיניי אין ספק שדרוש כל כך הרבה אומץ והשלמה פנימית בשביל לבצע שינויים במגוון חזיתות (!!!) כל הכבוד לך... נפגשים השבוע כן?

למעלה