ליאיר......

ליאיר......

אני מקווה שתקרא את המכתב שכתבתי לאדי ואולי תוכל לעזור לי...או לספק לי כמה תשובות על הנושא למרות שהדבר לא ממש מתקשר לתחום התמחותך... האם אפשר לדכא כוחות אלו? האם אפשר לפתחם? האם אפשר להשתמש בהם רק למטרות חיוביות? המכתב נמצא תחת הכותרת:``לאדי גם לי זה קורה`` משהו כזה אני לא ממש זוכרת . בכול אופן מקווה שתוכל לעזור..ותודה מראש: לי-רז.

EddyBear

New member
לי- רז

לי-רז, שתינו צריכות לפתח את עצמנו פנימית ורק כשנוכל לקבל את היכולות שלנו איך שהם, נוכל לנצל אותם. האמת היא שאחרי הרבה מחשבה, אני לא בטוחה שהייתי רוצה לוותר על הדברים הרעים שאני רואה. יש בזה הרבה כוח ואפשר לפתח את זה כך שנוכל לעזור לאנשים...

תגובה יפה, אדי

אכן, צריך קודם כל לפתח בסיס רגשי חזק לאישיות שלך, לפני שאתה מתחיל לעסוק בעולם הרגשי והרוחי הזה, על כל השלכותיו. אז.. סבלנות.

EddyBear

New member
פגישה

יאיר, אפשר לקבוע פגישה? האמת היא שעוד לא גיבשתי דעה על כל הקטע של אסטרולוגיה. אולי זה בגלל שאני רגילה לקרוא על המזל שלי בעיתון לאשה... להסתכל במפה שלי יעזור, אתה חושב? אתה חושב שיש קשר בין כוחות לבין תאריך וזמן לידה? מעניין עם יש גם קשר בנוגע למי רואה דברים טובים ומי רואה דברים רעים. בקיצור, אתה יכול להסביר לי מה הפרוצדורה כדי שאוכל להחליט אם אני מוכנה? יכול ליהיות שאני באמת לא מוכנה נפשית ואז לא יצא מזה כלום...בגיל 17 ניסיתי אבל עדיין לא הייתי מוכנה (להיכנס לתוכי בעזרת עוד מדיום). נראה לי שעכשיו אני יותר מוכנה להתפתח. אדי

אלדר

New member
טוב סליחו לי אדי ולי-רז......

אני מתערב כאן אחרי כמעט חודש ויותר שלא דיברתי בפורום הזה (בגלל בעיות אם המנהל והקוראים בפורום) אני יותר מזה מבין את הבעיות שיש לכן בקשר לחלומות האלה העתידניים בתידו לי משהו יש לכן במקרה מספר 17 באחד מהמספרים שלכן? כאילו כמעט לכולם יש שלושה מספרים נורמולוגים אז באחד מהם יש 17?? למי שיש 17 כתוב שיכול להיות שיהיו לו יותר סיכויים לחלימת העתיד !! או יותר נכון יש סיכוי שיזכה במתנת החלימה הזו... אני כמוחך זכיתי כמתנה זו ולמרות שאצלי זה קצת שונה שאצלכם זה ממש אותו הדבר!! אני חולם כבר מגיל 5 או 6 וזה סוג מסויים של חלום לרוב אצלי זה חלום למרות שכמה פעמיים זה היה בזמן שאני האיתי ער ממש!! אני יכול לגרום לזה לעשות הרבה דברים וגם לכוון את זה... וזה מזעיר אותי כמה זמן לפני שזה קורה (יום ויותר) ואני יכול לשנות את מה שאני רואה זה בעצם מה ש 17 נותן במתנה הזו יכולת לראות את העתיד ומה שלא טוב לשנות או להחליף!! זה נושא מאוד כייפי ולמרות שגם לי היו חלומות מאוד תורדניים ו``רעים`` שממש שאנתי אותם זו ברכה של ממש! למשל את יכולת להודיע על פיגוע שהיה יום מחרת אבל פחדת אז לא עשית את זה... ועוד ועוד ומשל בקשר לתאונה גם יכולת להזעיר שהיא תקרה! ומה שיגידו על זה כמו זה לא יקרה כבר לא באחריותך!! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

EddyBear

New member
זה לא עובד ככה, בדיוק

אלדר, לזכות לי-רז ולזכותי, אני לא חושבת שכ``כ ידענו מה לעשות עם הידע שלנו כדי למנוע דברים. לא כל אחד חולם חלום רע וישר מבין שהוא בעצם עומד להתגשם. בגלל זה אנחנו פנינו ליאיר. אנחנו רוצות להבין את מה שאנחנו רואות כדי למנוע אותם או לפחות כדי ללמוד להפריד בין חלום שהוא נבואה וחלום שהוא פשוט חלום. אני חושבת שזה יהיה טעות פשוט לבוא ולדבר כל פעם שאנחנו חולמות משהו. אם אנחנו לא נלמד קודם לכוון את ה``כוחות`` שלנו, אנחנו יכולות לגרום נזק אדיר לנו, לאחרים, וכו`. חוץ מזה אני כן סיפרתי על החלום שלי על הפיגוע, אבל מה זה עזר? עד שהיה את הפיגוע אני פשוט חשבתי שזה חלום נוראי וזהו, לא יותר מזה. בכל אופן, ממש אין לי 17 למרות שאני לא יודעת למה אתה בדיוק מתכוון. יש לי 7 אבל לא 17. התאריך לידה שלי הוא 13.3.1980 והשם המלא הוא אדית.

אלדר

New member
שניה.....

אדית זה לא הכל!! יש לך 4 ו3 בתאריך אבל חסר גם שם משפחה כדי לדעת את המספרים האחרים... ועוד דבר את לא שמה לב למשהו חשוב קצת?? כשאת חולמת חלום על חופשה למשל את מרגישה רגוע או רגש אחר בחלום אבל את יודעת בתוכך שזה רק חלום... אבל כשאת חולמת את המציאות את ממש מרגישה שזה קורה את שומעת רואה או לא רואה את חשה בהם את יודעת מה עובר שם ומה קורה שם את ממש מרגישה שזה ``חלום`` חיי שיש לו חיים משל עצמו! או לפחות זו התחושה שאמורה להיות! סתכלי שניה אם את חולמת וממש מרגישה שזה יקרה או שהחלום נראה לך מאוד מאוד מציאותי שזה כנראה יקרה אחרי זה... אז זה סימן לחלום כזה... מי שיש לו יכולת כזו יש לו גם יכולת להפריד בין חלום לחלימת עתיד!! יש לך את זה מגיל צעיר אדית ומאז היו לך מספיק חלומות ככה שאת עדיין לאסמת לב למשהו שחוזר רק בחלימת העתיד ולא בכל חלום רגיל??? כאילו את ממש חייה את אותו חלום!! את יכולה לעשות מה שאת רוצה באותו חלום כשזה קורה! אבל בחלום רגיל יש נורא מעט שמסוגלים לעשות מה שבא להם בחלום עצמו כמו לזוז ללכת ושזה לא החלום אלה עצמך!! אם את מבינה אותי זה טוב.... ותאמיני לי שזה די מאוד קשה לכוון את הכוחות אלה למשהו מוגדר שעוזר לרוב כדי להשאיר אותך איך שהם ומה שיקרה יקרה אבל אם את לא רוצה אותך אני ימליץ לך משהו שטליה המליצה לי... כל יום בערב תחזרי על המשפט שאומר שאת לא רוצה לחלום חלומות כאלה אחד לעצמך אחד לתת מודע שלך ואחד לנשמה שלך ואז לא חולמים (או כמעט אצלי זה פשוט לא עבד אני חולם את כל מה שאני צריך לחלום ולא נותנים לי להחליט חוץ מאיזה מקום זה יהיה) מה שטוב אם חושבים על משהו הרבה זמן לפני השינה יש סיכוי גדול שתחלמי עליו בלילה ........ אור ואהבה לכולם... נ.ב. יש פורום חלומות באתר הזה את יכולה גם להכנס אליו אם זה יכול לעזור לך.... (לי זה לא ואני כבר יודע איך להסתדר אם זה ואני עוד יותר ``קטן`` ממך שזה יהיה לך ברור!!!!!!!!! גיל לא חשוב פה!!!) אז בה ביי

למעלה