ליאיר,

ליאיר,

יאיר שלום. עקבתי כעת אחר הודעותיך הרבות ו... במקום לענות להן אחת אחת, אני כותבת לך ``מכתב`` אחד... הבנתי שאתה כותב מהפלפון בלבד, ובכל זאת, שורותיך הקצרות אינן מותירות מקום לספק: הגישה שלך אינה בדיוק חיובית למה שאנשים עוברים כאן, בפורום הזה. ו.. בתוכי עלתה תהייה: למה אתה נמשך לכאן בכל זאת?!. זמנים יגידו. אמשיך לעקוב... יש לי תחושת בטן שהודעותיך ציניות משום מה, תקן אותי אם אני טועה. אתה יודע מה?! לכל אדם יש זכות לגיטימית לעבור את מה שהוא עובר, לחשוב את מה שהוא חושב ולהרגיש את מה שהוא מרגיש. ואם אני צודקת בתחושת הבטן שלי - אז - הערות ציניות אף פעם לא מובילות לשום תובנה ולשום התפתחות. רק להתכווצות של משהו בבטן. לנסיגה. וזה מה שחשתי כשקראתי אותן, גם אם זה לא היה מכוון אלי. אם אדם רוצה שהאחר יקשיב לו, הוא צריך קודם כל לצאת מתוך אמפתיה. או לפחות מתוך מקום של ``נתינת מקום`` לשונה שבו. מתוך נקודת מוצא שלכל אחד יש זכות להרגיש שונה ממני. אתה מרגיש שונה ממני, אבל איני מצליחה ``לרדת לסוף דעתך`` בהודעותיך. נשארת תמוה לי. אשמח לקרוא הודעות ארוכות ממך, להכנס יותר לתוך המודעות הפנימית שלך, אם תאות להחשף... ואז אולי נוכל גם לתקשר ברמה אחרת, אולי נתרום יותר אחד לשני ולכולם... זה כל העניין כאן, על פי טעמי... (אבל, מה אני יודעת...)

heaven1

New member
קלעת בדיוק להרגשה שהיתה לי אתמול

ממנו אי נוחות מההודעות הקצרות חסרות התוכן... גם אם זה מפלאפון

מישל 27

New member
היי בנות

אני מסכימה איתכן, היתה הרגשה של אי נוחות בהודעות של יאיר. אני השתתפתי בדיון איתו אתמול, ניסיתי להעביר לו כמה דברים. אני מבינה את התחושה שלכן. לפנים, כשהוצע לי להצטרף ע``י אחותי לקורס מודעות עצמית, חשבתי שזה מיותר. אחותי בהמשך הקורס סיפרה לי על מה שהיא לומדת, אני לא התחברתי לדברים. בדיוק נפרדתי מהחבר שלי ורציתי אותי ואת העצוב שלי, ולא לשמוע ולא לקבל את הנושא שהציגה לפניי. נכון, הדברים של יאיר נשמעים צינים וגורמים לאי נוחות מסויימת,נכון. אולי הוא סתם עובר ביננו בדרכו, אולי דרכנו הוא יגלה ....

מישל 27

New member
לגעת במהויות

נכון, אולי הוא בתחילת דרכו, נכון, השאלות שלו לא תואמות את קו המחשבה שלנו. אבל הן המחשבות שלו, עלינו לכבד זאת, הבחירה נתונה בידנו לענות עליהן או להתעלם. אם הוא יפיק מאיתנו דבר מה, זה יכול להיות תפנית עצומה בחיים שלו. אני יודעת שכך זה היה אצלי. גם אני בתחילה לא הבנתי, מה זה אמונה שלילית, יצירת מציאות? הם השתגעו ואו...אני לא יפת נפש, לא הגעתי למצב בו אני מצהירה את אהבתי כלפי האנושות ... אבל אם אנחנו נראה לו או לכל אחד אחר שיכנס לפורום את השביל...הוא אולי ילך בו ביום מהימים

heaven1

New member
ראיתי מזמן סרט שהיה בו מוסר השכל

מאוד חביב היה היה פעם אריה שחי לבדו ביער יום אחד טיילה לה ביער ילדה קטנה וחיפשה לה חברים לשחק איתם היא פגשה באריה והתחילה לשחק איתו ולהרעיף עליו את אהבתה למרות שהוא היה אריה גדול ומפחיד עם הזמן האריה למד לקבל את האהבה של הילדה הקטן ואפילו היה מסוגל להחזיר אהבה לאותה ילדה קטנה ולהעביר את הזמן לאותה ילדה בודדה ככה שאני מקבלת כל אחד בחיוך עם הזמן האנשים לומדים להפתח ולהבין שאין מה להפגע

heaven1

New member
האמת שזה היה קטע מהסרט (-:

מסופר על ילדה בעצם שיש לה בעיות קשב והמורה שלה נקשרת אליה ומרהיפה עליה אהבה והילדה נקשרת אליה ונלחמת בשביל הילדה בסוף יצא שהילדה לימדה את המורה לאהוב ללא גבולות ופחדים והילדה למדה לבטוח באנשים ולאהוב אותם גם (-: אכן סרט נוגע

ושוב ליאיר..

מתנצלת על כל ההתנהלות האומללה שהודעתי זו יצרה. רק ניסיתי להביע תחושות בטן. לא מבריק במיוחד מצידי. סליחה.

למעלה