ליאיר.....

• פותח הנושא yor24
  • פורסם בתאריך

yor24

New member
ליאיר.....

למה אתה לא ממליץ על msi? האמת המחיר שלו די אטרקטיבי 3.2k ומפרט לא רע בכלל, אז מה הבעייה?

ali052

New member
כנראה שהבעייה בייבואן שלו

שלא רוצים להזכיר את שמו... ייתכן ויש עוד ייבואנים אחרים ....אבל הייבואן הזה יש עליו דברים לא טובים...ולא צריך להזכיר שמות....

kobi 23

New member
דווקא אפשר ורצוי להזכיר

הם היבואנים הבלעדיים של המוצר הזה בארץ. בזמנו היו לי הרבה דעות קדומות על המוצר אבל לאט לאט אני חושב אחרת , אבל גם אם האיכות שלו הייתה הטובה בעולם לא הייתי מתקרב אליו , אך ורק בגלל אייבורי ה"נהדרים " האלה

ali052

New member
אני לא אוהב להזכיר שמות...

לך תדע מה ייעשו ל... כמו שעשו לאותו אחד ש''ליכלך'' על KSP ולבסוף הבחור קיבל תביעה מישפטית בסך מאות שקלים....

kobi 23

New member
שמעתי על זה

אייבורי יכולים להיכנס לי לתחת , אין להם עילה בשיט ,קשה לי להאמין שKSP ניצחו בתביעה הזו מפני שזה אידיוטי לחלוטין בכל זאת מדובר במדינה דמוקרטית וזכותי להתבטא בכל צורה שהיא , כל עוד לא מדובר בשקרים ובעלילות שווא.במיוחד במדיום כמו האינטרנט. פה זה לא קובה ובטח לא ברה"מ ואף אחד ,בטח לא חברה מחורבנת ישתיקו אותנו במקום שיתעסקו עם תביעות שיתעסקו בשיפור השירות ללקוחות שלהם.

RoyBO

New member
למחיר הזול יש מחיר

לא כל מה שהמחיר שלו זול יוצא בסוף באמת זול תחשוב על זה.

y2k30

New member
הבעיה היא שאין ארוחות חינם(או חצי חינם).

בלי קשר לאייבורי הנוראיים (זה שהפסיד ל-KSP יצא נגדם במסע הכפשות אובססיבי וכניראה לא מדוייק ולכן נתבע והפסיד),MSI אינה יצרן מחשבים וגם אינה מהייצרנים המעולים בתחומה. אם המחשב כל כך טוב למה הוא נמכר בזול?

יאיר B

New member
יש סיפור במיתולוגיה היוונית על נסיכה בשם הלנה

היא הייתה נסיכה יוונייה שנחטפה לטרויה. היתה מלחמה עליה ואחרי 10 שנים היוונים החליטו לעשות תרגיל לטרויאנים: הם בני סוס גדול מעץ, הלוחמים הטובים ביותר שלהם נכנסו פנימה וכל הצבא עזב. את הסוס השאירו בפתח העיר טרויה כמתנה לטרויאנים. הלנה שהייתה מאוד חכמה (וגם האישה היפה בעולם אגב) אמרה לזה שחטף אותה (פאריס קוראים לו) שיזהר מהמתנה כי אף אחד לא נותן מתנות בחינם. אבל פריס היה טיפש ולא הקשיב לה. את הסוף כולנו יודעים. אני חושב שהמשפט של הלנה הוא אחד החשובים ביותר בחיים. מאז שלמדתי את הסיפור הזה, כל פעם שרוצים לתת לי מתנה (והנחה או מחיר זול מדי זו מתנה עבורי) אני שואל למה? מה הסיבה שנתנו לי מתנה כזאת? וזה גם מה שאתה צריך לשאול את עצמך: למה המחשבים הללו זולים משמעותית מהחברות האחרות? אם התשובה שתקבל תניח את דעתך - תקנה אותם. יותר מזה אין לי מה להגיד על הנושא.

למעלה