ליאז'-באסטון-ליאז'

שים ../images/Emo23.gif

למען האמת זה מתחיל להפחיד אותי
קישור ראשון: הודעה ישנה שלי (שים לב למה שכתבתי על יובה ובופון). קישור שני: ידיעה מוואלה קישור שלישי: ידיעה מוואלה, הידיעה על בופון

Mont Ventoux

New member
בן אדם,

אתה כמעט נשמע כועס. עלה בדעתך שאולי הכותבים אינם יודעים אם כן או לא? מה אנחנו כספומט שמכניסים פלסטיק ויוצא נייר? אז מה, שאני אחפש בשבילך? את הכ-סף!!!

C L

New member
../images/Emo131.gif

מה פתעום כועס, חשבתי אולי מישהו מכיר... אני בסך הכל רוצה לראות את המירוץ ואיני מצליח למצוא אתר שמשדר הכל ברוח טובה.

Mont Ventoux

New member
הלכתי לפשפש קצת ו-

יש שידור בסייקלינג.טיוי - שידור בתשלום.(עסקה שנתית עם עוד הרבה מירוצים) אז אם תיתן להם את הפלסטיק, תקבל שידור חי ברשת. http://www.cycling.tv שווה לך לבדוק.

Mont Ventoux

New member
אני אלך על בוכארט

לא בגלל שזה הימור הנראה כדאי במיוחד (כי ממתי בוכארט תופס את המדרגה העליונה של הפודיום, או חוסך מעצמו טעויות טקטיות), אלא משום ש: 1. מדובר ב"מבוגרת" (La Doyenne), אז מדוע שלא סוף סוף מישהו מהמבוגרים ישבור את ההגמוניה של הדור הצעיר. 2. הוא לא הולך לג'ירו - אז שכל הג'ירואיסטים יתנו בראש בג'ירו.

בטיני וקוויקסטפ, הסוף?

קודם כל חשוב להבהיר שלא מדובר על משהו מבוסס, זו סתם מחשבה שעלתה בראשי בעקבות השבוע בארדנים. קשה להתעלם מכך שהשנה ראינו 2 סוגים של קוויקסטפ: 1) קוויקסטפ שהיא הקבוצה החזקה בעולם, אשר מעמידה מאחורי תום בונן, שורה ארוכה של רוכבים מוכשרים, שתומכים בו ומובילים אותו לניצחונות. 2) קוויקסטפ קצת חלשה מאחורי בטיני בארדנים, קבוצה ללא יכולת לתת תשובה אמיתית לבלוקים החזקים של CSC וטי מובייל. בטיני לאט לאט צריך להתרגל לעובדה, שהוא לא מספר אחד של הקבוצה. תום בונן הוא הרוכב המוביל העיקרי שלה, הוא הרוכב שיקבל את כל העזרה הנחוצה (כולל עזרה מבטיני ברונדה). השאלות הן: 1) האם באמת בטיני איבד חלק מההשפעה שלו לטובת בונן? 2) האם הדבר באמת מפריע לו? (בעבר בטיני לא אהב להיות מספר 2) 3) האם זה מספיק מפריע לו על מנת לעזוב ולסיים את הקריירה בקבוצה איטלקית? אני לא אופתע, אם בשלב מסוים בטיני יפוצץ את העסק ויחליט לסיים את הרומן הארוך שלו עם קוויקסטפ (אני בטוח שבארטולי ישמח לראות את זה).

natibergman

New member
לא חושב כך

בטיני שונה לגמרי מבונן באופי ובסגנון הרכיבה ודירקטור ספורטיף טוב צריך לדעת לתת גם לזה וגם לזה את הבמה בלי שמישהו ירגיש מקופח. הרי ברור שבונן לא יכול לזכות בתחרות עם עליות קיצוניות ואילו בטיני שהוא רבע עוף לא מסוגל להתמודד על ספרינט המוני... הכל עניין של לווסת את האגואים ומצד שני להשליט מרות שאחד מהם לא יפרק את הקבוצה ויעשה כרצונו, בעיקר שיש מספיק תחרויות. הרי בטיני, בניגוד לבונן יכול לצאת לסולו 50 ק"מ לסיום ולנצח ובונן? אני לא רואה אותו מנצח תחרות בסולו שלא כל הקבוצה מסביבו.

ציטוט של בטיני מתוך סייקלינגניוז

Paolo Bettini was not impressed with what happened at La Flèche Wallonne this week. The Tuscan QuickStep rider is not making a big deal about it, but admits that he was without support on the finale of Amstel Gold and the Flèche Wallonne. "You have seen what happened, haven't you?" Bettini is quoted saying in HNB. "It's easy to say that I wasn't riding well and wasted my energy. But I had to battle against the solid blocks of T-Mobile and CSC. בטיני ובונן שונים, אבל כשבטיני צריך לסגור בריחות לבד, זה קצת פוגע בו לקראת הקטעים הסופיים של המרוץ.

אבל, בועז...

אולי אני טועה אבל על בסיס זכרוני- פלאש וולון הייתה תמיד תחרות שבה בטיני לא הצליח לבצע את אשר ביצע בתחרויות האביב האחרות. השנה הוא סיים 12. לא משהו לכתוב עליו הביתה אבל בכל זאת המיקום הטוב ביותר שלו בוולון. שביעי ברונדה. שמיני באמסטל. 12 בפלאש... בעונה שעברה הוא סיים רביעי בליאז לאחר ששב ממפציעה ולא עשה מאום באותן תחרויות. בטיני הוא, כנראה,הרוכב מ המסומן ביותר בקלאסיקותשל האביב. מעבר לקסדה הזהובה ישלו רזומה של מנצח שלושת סבבי גביע העולם אחרונים. לנצח מעמדת סימון כזו... באמת צריך קבוצה חזקה בטירוף ובעיקר תומכת כראוי. לדעתי זו לא הקבוצה. CSC הייתה הקבוצה הכי חזקה בבפלאש וולון וזה הספיק למקומות 3-4. בטיני כל כך מסומן שהוא צריך לעבוד כפליים בכל מהלך (על מנת שיצליח). הוא מפרגן יותר מבעבר אבל זה החל עםויראנק בטור (לפני כמה מהדורות).

זה עדיין לא סותר את העובדה

שהקבוצה שעמדה מאחורי בטיני בארדנים, חלשה יותר מהקבוצה שעמדה מאחורי בונן. בטיני של היום זה לא הבטיני של פעם (בארטולי יודע על מה מדובר), אבל עדיין בטיני לא אוהב להיות מספר 2 באף קבוצה. מה יקרה בעתיד? כנראה שנצטרך לחכות עד לסיום העונה, על מנת לראות כיצד זה ישפיע על בטיני. ד"א בטיני בדק שבוע שעבר את הקטעים הבלגיים של הג'ירו, הוא מאוד רוצה לנצח שם.

אוקי,בכל זאת,הימור מטורף -

קרלוס ססטרה. חגג אתמול יומולדת. שלק עשה את זה אז אולי זו השיטה החדשה של בחורי ריס.

למעלה