ליאז'-באסטון-ליאז'

Tour the Lance

New member
ליאז'-באסטון-ליאז'

מישהו באתר של cyclingnews היה שיכור כשפירסם את רשימת המשתתפים במירוץ. להלן מספר דוגמאות: סמואל סאנצ'ס מופיע בדיסקוברי, יאנס ווייט בטי-מובייל, סול רייזין (להזכירכם מחלים מפציעה קשה מאד- עד לפני כשבוע עוד היה בקומה)בקרדי אגריקול. מה יהיה איתם?

nirism

New member
רשימה זמנית - סופית היום בשעה 18:00

http://www.letour.fr/2006/LBL/RIDERS/us/engages.html

עפ"י האתר le tour.fr כל תותחי עולם

אמורים להשתתף מחר-ואם זה אכן נכון, והרשימה קרובה למציאות, אזי תהיה לנו אחת החגיגות הגדולות של קלאסיקות האביב.

יחס הימורים ל.ב.ל:

יחס ההימורים מהאתר של יוניבט: פאולו בטיני 1:5.5 אלחנדרו ואלוורדה 1:7.5 איבן באסו 1:8.5 מיכאל בוכארט 1:12 דאמיינו קונאגו 1:14 סאמואל סאנצ'ז 1:14 דנילו די לוקה 1:14 פרנק שלק 1:17 אלכסנדר וינוקורוב 1:17 קרסטן קרון 1:22 דוידה רבלין 1:22

הימורים שלי:

אני אלך סינדרלות: איבן מאיו (מקום שני ב-2003) יחס של 1:80 פיליפ ג'ילבר המקומי (גר בוולון, המסלול של הל.ב.ל הוא "המשולש" שלו) יחס 1:80 אקסל מרקס 1:150 (ב-2003 היה בבריחה חזקה עם לאנס שנתפסה ממש בתחילת העלייה האחרונה).

תוספת אתגר

אם "הנסיך" ינצח מחר (וזה לא הימור), אני אזמין לעצמי חליפה של לאמפרה (למרות המחיר האסטרונומי שלה).

manoach

New member
לדעתי די לוקה או בטיני

יש לי תחושה של מנצח איטלקי

הימור: קונטאדור, סינקביץ', אסטרלואה

אלה השלישיה שלי. שלושתם כבר הרבה זמן "ליד"...אז הגיע הזמן!

קשה מאוד לנחש את המירוץ הזה

כי באופן קבוע זהו המירוץ הראשון שבו כל רוכבי הגרנד-טורים מוציאים את האף החוצה ואומרים קחו גם אותנו בחשבון וככה מוכפל בערך מספר המועמדים. וינוקורוב, סימוני, קונגו, מנצבו ובאסו לא רכבו עד עכשיו בקלאסיקות וכולם באים למירוץ בשביל לנצח אותו. אני חושב שלספרדים, אם בתור קבוצות ואם בתור רוכבים, תהיה השפעה חזקה על המירוץ ואני מוכן להמר ששני מקומות בפודיום יבואו מספרד (קבוצה או רוכב). למרות שאני אוהב אותו, לבטיני יהיה קשה מאוד לנצח מחר את המירוץ. הוא מגיע עם קבוצה חלשה יחסית ולכן הוא צריך להצמד לגלגלים של אחרים כי אין מי שיעזור לו, אבל זה לא באופי שלו. רק אם הוא יצא לבריחה עם רוכבים כמו די-לוקה או קונגו, שלא מפחדים מהספרינט שלו, אז יש לו סיכוי. הקבוצות החזקות הן לדעתי, ליברטי סגורוס ו-CSC. שתיהן באות עם עומק בלתי רגיל ועם רוכבים מגוונים. אני הולך על איוון באסו כמנצח, ואלוורדה שני, קרלוס גרסיה מקבוצת יוניבט-שלישי.

קרלוס גרסיה קווסאדה, רציתי לבחור אך

לבסוף הלכתי על אסטרלואה. אני חושב שקווסאדה אחד הרוכבים החזקים והמעניינים תמיד, שען בחסד ומטפס מעולה.

marsala

New member
ובעניין ההימורים,מקווה לנסיך על

הפודיום,בועז למה החליפות יקרות? באותו מחיר כמו כל הפרו טור,לא? מוש

forester404

New member
הפרשי שעות מול יורוספורט

15:00 לפי שעון יורוספורט = 16:00 שעון ישראל ? או במילים אחרות, מתי מתחיל השידור בזמן מקומי ?

nirism

New member
הפרשי שעות

יש הפרש של שעה בלבד בין ישראל לבין אירופה. באירופה הכוונה ל ( CET (Centeral European Time בקיצור השידור ביורוספורט החל משעה 15:00 שעון ישראל, בדיוק מתי שמתחיל מירוץ f1 באימולה.

שעת שידור בא"ז= 16:00 ובקשר להימור

משעשע להמר על מרוצים חד יומיים. למעשה כל ניחוש (שזה הימור) על מנצח במרוץ אופניים, בין אם הוא חד יומי, מרוץ קטעים או גראנד טור, משעשע ולא יותר. אפשר ליצור מערכת הערכות. זו המבוססת על מצבם של הרוכבים, שגילו את יכולתיהם במרוצים האחרונים. אפשר להעריך את מצבם של רוכבים שיגיעו למרוץ לאחר דיווחים על ביצועים באימונים (מאוד לא אמין). להמר זה נחמד אבל לא כפרשנות. מייקל בכארט קרסטן קרון. מנואל סאנצ'ז. פאולו בטיני. אלחנדרו ולוורדה. פרנק שלק. דנילו די לוקה. פטריק סנקוויץ. דמיאנו קונאגו. קאדל אוונס. אלכסנדר וינוקורוב. איוואן באסו. מטיאס קסלר. אלברטו קונטאדור. דוידה רבלין. תומאס דקר. אלסנדרו בלאן. פיליפ גילברט. ג'ילברטו סימוני. ומראש בגבלתי את הרשימה ל 19 רוכבים. כולם יכולים לנצח ולכולם יש עוד רוכבים, בקבוצה, שיכולים לנצח. לפני הרבה שנים הייתה סלקציה של הרוכבים בגבעות המוקמות עשרות ק"מ לסיום. Côtes Stockeu - כ 80 ק"מ לסיום. Côtes La Redoute - כ 30 ק"מ לסיום. cotes de Sart-Tilman - כ 10 ק"מ לסיום. בשנים האחרונות הסלקציה האחרונה הייתה, כמעט מדי שנה, כחמשה ק"מ לסיום. בגבעה הנקראת סנט ניקולאס. כל קלאסיקה, בשנים האחרונות, נראית כמו אליפות עולם- אפשר לחלק את הדבוקה לשני סוגים של רוכבים (אשר יכולים לנצח). 1. המאוד מסומנים- אשר מאוד מוגבלים ביכולת לבצע מהלך משמעותי. בטיני במרוצים האחרונים או בוכראט. 2. רוכבים ברמת המאוד מסומנים אשר הרזומה שלהם לא מאיים על הדבוקה- אלו יכולים לנצח לאחר בריחה שלא זכתה לתגובה ראויה מצד הדבוקה. פרנק שלק היה דוגמא מעולה לכך באמסטל. ויש מקרים שהרגליים הגי טובות מנצחות פשוטו... ולוורדה בפלאש? לא בטוח שהוא היה הרוכב הכי חזק באותו היום אבל הוא היה הכי חד. חדות היא שילוב פיזי ומנטאלי. מה כל זאת אומר על המרוץ היום? שאחרי כל ההימורים אפשר לקחת רק דבר אחד כחוק ברזל- בועז שחר (סתאאאאאםםםםם - היו כמה רוכבים שהיו חזקים מהנאחס שלו). מרוץ קלאסי אינו כגראנד טור. ארמסטרונג יכול היה לשלוט בטור כמעט עשור משום יכולותיו הפנומנאליות אך לא פחות בזכות יכולתו לתקן את הנזקים (המעטים מדיי) שיצרו רוכבים. במרוץ כמו ליאז בסטון ליאז אי אפשר לתקן נזק. כשהוא נוצר צריך לשבור את הרגליים בעלייה הבאה או לבצע בודת צוותמושלמת שלא תמיד יכולה להתקיים בשלב הנזק. אז מי ינצח היום? חייבים להמר? לא על מנצח - CSC יהיו על הפודיום זה ההימור הכי בנאלי.

מעט מאוד רוכבים היו יותר חזקים

מהנאחס שלי. לפני שנתיים בקטע של הוואלטה הימרתי על פליקס קרדנס והוא ניצח, וינו במון ונטו שנה שעברה ופוזאטו בסאנרמו השנה. כל שנה אני פוגע רק פעם אחת, השנה פוזאטו זכה כבר בתהילה לשבור את הנאחס שלי.

למעלה