ליאור נכון שיהודה לוי הוא שחקן ענק? האם הוא ואלונה יהיו יחד בסוף?
י יפי שמיפי New member 5/11/03 #1 ליאור ../images/Emo23.gif נכון שיהודה לוי הוא שחקן ענק? האם הוא ואלונה יהיו יחד בסוף?
ב ב ו ק ס ר י ת New member 5/11/03 #2 תשובה לשאלתך../images/Emo39.gif יהודה לוי הוא חתיך עולמי והוא שחקן מ-ע-ו-ל-ה נראה לי שהוא ואלונה יהייו ביחד
תשובה לשאלתך../images/Emo39.gif יהודה לוי הוא חתיך עולמי והוא שחקן מ-ע-ו-ל-ה נראה לי שהוא ואלונה יהייו ביחד
י יפי שמיפי New member 5/11/03 #3 שלום לך בוקסרית ../images/Emo107.gif מאיפה כל המידע הזה שיש בפורום? האם הדברים שרשומים פה הם אמינים? תודה על תשובתך
שלום לך בוקסרית ../images/Emo107.gif מאיפה כל המידע הזה שיש בפורום? האם הדברים שרשומים פה הם אמינים? תודה על תשובתך
ב ב ו ק ס ר י ת New member 5/11/03 #4 אני לא יודעת../images/Emo4.gif גם אני שאלתי מאיפה כל הידע הזה על פרק 100, אם תסתכלי קצת יותר למטה תראי ששאלתי את אותה השאלה
אני לא יודעת../images/Emo4.gif גם אני שאלתי מאיפה כל הידע הזה על פרק 100, אם תסתכלי קצת יותר למטה תראי ששאלתי את אותה השאלה
ע עד הסוף הטוב New member 5/11/03 #6 שלוםם.. כן כל הידע הוא אמין.. כי נידב לנו אותו האדם שעושה את הכתוביות...
ר רעותי המתוקה New member 5/11/03 #8 בסוף הסידרה.... הם לא יהיו ביחד.. יהיה להם איזה ריב.. והם יפרדו.....