ליאור 30

ליאור 30

היי ליאורי שלי ..... אתה צודק ,אבל היום קשה לי להאמין לאנשים שכל כך אהבתי לדבר והחשבתי אותם לחברים שלי והם בגדו באמון שלי ..... ולא משנה מה הסיבה. אני כלכך נפגעתי אתמול מאחד שבאמת כיבדתי ואהבתי והוא מעל באמון שלי אני אסלח לו אבל אני לא אשכח את זה לעולם .... למדתי ואני לא אתן לעצמי להיפגע ככה עוד פעם , לא עוד. חוץ מזה יש לי אותך , אחי יקירי. ויש לי עוד כמה שאני די אוהבת ובגללם אני פה ולא הולכת ... הציט, זה בסך הכל כיף ,כמו שאמרתי ברגע שעוברים את הגבול זה מאבד את הטעם שלו. אני אוהבת אותך ,וד``ש מגיסך. שלך שרון

סקסופון

New member
שרוני....נסיכה שלי

אני חושב שאני יודע על מה את מדברת, כי גם לי קרה משהו דומה. אחר כך, חשבתי לי: רגע.... אולי אני לא צודק... אולי אני תובע יותר מידי... אולי אני מחניק... אולי לא זה מה שהיא התכוונה.... אולי היא בכלל עסוקה במשהו אחר... ובאמת... מי אמר שדווקא אני הכי חשוב לה? ואלי בכלל... לא בא לה....? האם זו באמת מעילה באמון? האם אני לא משליך על הדבר הזה חשיבות רבה מידי? האם לא טשטשתי את הגבולות? ...ומה זה בכלל מעילה באימון? מממממממ...... הרבה שאלות שאלתי את עצמי. לא נתתי לעצמי את התשובות. אבל מה שאני חושב, באופן כללי, ומבלי להעמיק בכך יותר מידי, זה שמאוד יכול להיות שמישהי פה עלולה להרגיש חנוקה יותר מידי. והרי יש להניח, שבאיזשהו מקום, מסיבה זו אנחנו כאן. ואם זה הופך להיות כל כך דומה לחיי השגרה אז... מה יש לחפש כאן לעזאזל. חשבי על זה נסיכה. שיהיה לך יום נפלא!!

סקסופון....

סקסופון....

. קראתי את מה שכתבת ,אני רוצה לענות לך על השאלה הראשונה שלך : מה זה מעילה באמון???? מעילה באמון זה כשאתה סומך על אדם בעינים עצמות מספר לו דברים הכי קרובים אליך וסומך עליו לשמור את מה שהוא אומר בסוד ואותו אדם מספר את זה לאדם אחד,זה לשבור את האמון. עכשיו להרגשת החניקות שאתה חושב שאולי יש לי , הציט בשבילי זה לברוח מהחיים הרגילים , לחיים לא מציאותיים לחיים וירטואלים לחיים שאני לא יכולה לנהל בחיים היום יומיים שלי וכמובן שאתה מבין את זה. פה בציט הכרתי אנשים נפלאים אנשים מקסימים שאני שמחה לכנותם חברים וחברות שלי ובגללם אני באה וגם אם זה רק בכדי להגיד שלום . אני מרגישה לא טוב בשבוע האחרון פה בגלל דברים אחרים , בגלל מה שקורה פה ובכנות זה נראה לי כמו שחתול שחור עבר פה וגורם לכל המריבות והסיכסוכים . לא מרגישה חנוקה , כי אני כבר למדתי לקחת בפרופורציות את מה שקורה פה. ולהגיד לך את האמת שדי חסר לי את המה שהיה פה לפני חצי שנה בערך ,את החדר עם 50 אנשים את החברים הקבועים שתמיד היה אפשר למצוא אותם בקלות. היום בכל ערב יש לא פחות מ 150 איש וגם אם אתה רואה את האחד מהחברים שלך קורא לך קשה לך להתחיל ולחפש אותו , זה כבר לא כיף כמו פעם ,זו ההרגשה שלי ואני בטוחה שגם של הרבה. אני לא חושבת שאני מציקה למשהו ואני לא חושבת שאני חונקת מישהו אני באה לכאן בשביל הכיף שלי ובשביל הרגשת האהבה שיש לי לתת להרבה חברים וחברות טובים שלי מפה. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת והאמת היא שאני לאחרונה לא מרגישה כמו נסיכה , במיוחד בגללך. שלך שרון

למעלה