ליאור ש.

syair

New member
ליאור ש.

יש פה מישהו בשם כזה? אמרו לי שאתה קולט את הערוצים הבריטים. אפשר לשמוע עוד קצת בנדון?

syair

New member
מה אני רוצה לדעת!!!

ובכן איזה צלחת צריך. איפה משיגים מקלט כזה בארץ. כמה בערך עולה הכל ביחד. ואיך משיגים את כל הציוד.

ליאורש

New member
זהירות : בקרוב יוחלפו הכרטיסים

צלחת - 1.8 מטר מדי פעם מוכרים כזה בארץ. העיקרון זה מגיע מאנגליה. המקלט עולה כ-1500 עד 2000 ש"ח , תלוי בגילו ובמצבו. לך על פנסוניק 20 או 30 , או על גרונדיג בלבד.צלחת - תלוי בטיב ובמתקין. ליותר פרטים ספציפיים - שלח לי הודעה פרטית.

eabramov

New member
אתה בטוח שגם לא AMSTRAD DRX 100?

האם עם הצלחת של ה 1.80 ומקלט ה DUSB- 20 אתה: א) קולט את ערוצי הבי בי סי בכלל? ב) האם אתה קולט את שני הלווינים 2A 2B "כל הזמן"? [כי אצלי יש שעות שאת 2A לא קולטים כמעט -חוץ ה\מהאלומה שנמצאת BBC PALMT ובשעות ערב לכ שעתיים שלוש את 2B קולטים חלש.... five עם המון פריזים... השאלה היא האם הDSB 20 יותר רגיש מה DRX 100??? אם כן... אז איפה אני יכול לקנות בארך פנסוניק? וכמה צריך לעלות צלחת 2.4 מטר או 2.7 מטר שאוכל גם לקלוט את יורו בירד? בתודה מראש!

ליאורש

New member
תשובות

ביביסי - קולט, כמעט כל הזמן בלי פריזים. אחרת מה הטעם ? לגבי הפנסוניק - הוא אכן אמור להיות רגיש יותר. נמכר בספרד היטב. גם אצלי יש לפעמים פריזים (אכן, FIVE בעייתי לפעמים), אבל אינני יכול להגיד בדיוק מתי כי אני בעיקר צופה בשעות הערב. בלילה (בסביבות חצות) יש כמעט באופן קבוע פריזים בביביסי. אין ספק שהחלפה לפנסוניק (וגם לגרונדיג) תשפר את הקליטה. שים לב שאפילו ציפור קטנה או משהו שעובר ברקע יורד לך את הקליטה משמעותית. אצלי מישהו היה מטייל בלילה על הגג. לאחרונה יצאו שני מקלטים חדשים של פנסוניק, 35 (לפני פחות משנה) ו - 40(ממש לא מזמן), והם המילה האחרונה. אמור להיות להם טיונר רגיש, המתאים לאזורנו, והם גם מהירים מאוד.

י א

New member
אני קולט היטב

עם צלחת 2.4 - BBC + FIVE בלי הפרעות ועוד הרבה ערוצים (יש לי מנוי). זה פשוט כיף, יש להם (לאנגלים) חבילה שהיא לדעתי הטובה ביותר בעולם (אממ.. אולי אם היה גם HBO) האיכות של השידור שלהם מעולה גם התמונה וגם הקול. הם משדרים את רוב הסרטים ב 16:9 ובשבילי זה מעולה (יש לי מקרן עם מסך רחב).

משה גמ

New member
יא,שלום ומה נשמע,

הייתי מאוד מעוניין במנוי כזה,חלום של כל צופה,האם ניתן הדבר,אולי תוכל לתת לי טלפון של המנוי או שזה מסובך,תודה

י א

New member
משה - כדי לעשות מנוי

אתה צריך כתובת של מישהו באנגליה שאצלו זה "יותקן" ואליו סקאי שולחים את כרטיס המנוי. במילים אחרות, אתה צריך מישהו ´רוב משפחה שיסכים לעשות לך את זה.

BlackAdder1976

New member
לא רק !!!!

שלום יש סוחרים שישמחו למצוא בשבילך(תמורת תשלום "סימלי" כמובן...) "קרוב משפחה" באנגליה שדרכו אתה תקבל את הכרטיס. להתראות

syair

New member
מקלטי פנסוניק

אפשר להשיג את הפנסוניק 35 ו-40 בארץ?

ליאורש

New member
לא. בעיקרון :

את כל המקלטים האלה לא ניתן ממש לקנות באופן חופשי בארץ, כי זה לא ממש חוקי. לפעמים מביאים מקלט 20/30 משומש לארץ למכירה. את ה 35 ו 40 ניתן להשיג באנגליה, במחיר של 300 פאונד ל- 35. לגבי ה 40 עדיין אין לי פרטים. חשוב לקנות מקלט מוכח, ולא להיתקע עם מקלט שהטיונר שלו אינו רגיש מספיק לארץ.

syair

New member
panasonic

יש לך קישורים לאתרים עם המקלטים האלה? כי לא מצאתי משהו דרך גוגל. מה דעתך על מקלטי ה-20 של פנסוניק?

למעלה