ליאור שלי

קרן משם

New member
ליאור שלי

לאחר חודש שהרגשנו שמשהו לא בסדר עם ליאור כי היא קמה בלילות לעיתים תכופות והנחנו שהיא התרגלה למיטה שלנו ולקחתי אותה והיא ישנה איתנו...אבל משהו רציני יותר הפריע לה היא פשוט התאמצה כל כך לקחת אויר...היום הוחלט לקחת אותה לאף אוזן גרון (רופא משפחה בכלל לא רצה לשלוח אותנו ואנחנו התעקשנו) והמומחה אמר לאחר 10 שניות של הסתכלות לתוך האף שלה שיש לה שקד מוגדל מאוד החוסם את כניסת האויר....מכיוון שבעלי היה עם ליאור ואני בבית ומכיוון שבכל מקרה הונגרית אני לא הכי מבינה אז הכל תורגם לי ע"י בעלי...שו הדא שקד????? חשבתי פוליפ, נשמע יותר נורמלי...אך בעלי מתעקש שזה לא פוליפ כי גם בהונגרית קוראים לפוליפ אותו הדבר ואם זה היה פוליפ הרופא היה אומר זאת וזהו...שקד, שקד הוא אומר לי! וכועס עלי שאני לא מבינה מה הוא אומר... חשוב לי להבין כי ליאור תנותח ב16.01.03 תחת הרדמה מלאה ומכאן אני מבינה שזה מספיק חמור ואני דואגת וכועסת על עצמי שלא הלכנו עוד קודם לאף אוזן גרון... הוא גם בדק לה את האוזניים וטען שיש דלקת חמורה מאוד באוזן הימנית, דלקת פנימית מאוד שכנראה כתוצאה מהשקד (או מה שזה לא יהיה) והזמין אותנו לעוד שבועיים לבדוק את מצב האוזן לאחר אנטיביוטיקה שהתחלנו היום...הוא טוען שאם הדלקת לא תעבור ותוסיף להחמיר הוא צריך להחדיר לה טובוס לאוזן....הא? שו הדא טובוס לאוזן? אני מכירה טובוס לדרכי הנשימה אבל לאוזן? כעת אני מבינה הרבה יותר על כך הנ"ל ....מזל שיש אינטרנט בימינו....מצאתי כתבות, דוגמאות והמחשות... שוב עלינו לחזור לבי"ח! שוב אני מרגישה פחד בקירביי....הרדמה מלאה?! אויש!! אני כל כך מרחמת עליה! תגידו מה שתרצו שזה ניתוחון וכו´ אבל זאת הילדה שלי שעברה מספיק בתחילת חייה למה שוב בדיקות, רופאים, הרדמות, כאבים....אני רוצה לקחת ממנה את כל הסבל הזה! אני חסרת אונים מול הסבל שלה!

אין מה לעשות

את יודעת שזה לטובתה- בדיוק כפי שידעת שהפגיה גם לטובתה. מה לעשות? להתנגד לטיפולים רפואיים בצורה גורפת? אל תרגישי אשמה. אחותי זילזלה קצת בביתה בת הארבע וחצי שאמרה לה שכואבת לה היד. רק למחרת ירדו לבית החולים והסתבר שהיא פרקה אותה במשחק עם אחיה הגדול. מה לעשות? דברים כאלה קורים. העיקר שאפשר לטפל.

אין לי מילים - רק ../images/Emo24.gif גדול

אני כל-כך מתחברת לתחושה הזו של חוסר האונים מול הסבל של הקטנים האלו. ועוד אחרי כל מה שהם עברו, כל-כך רוצים לקוות שזה נגמר וזה מאחורינו, ואז שוב לחזור לבית החולים
תרשי לי רק להגיד לך שמכאן את בכלל לא נשמעת לי חסרת אונים. את נשמעת כל-כך חזקה, בודקת, מבררת, אינטרנט, כתבות - וואו! את כל-כך חזקה! אני פשוט מצדיעה לך! ורק רציתי להגיד לך משהו מאוד אישי לגבי תחושות האשמה, והכעס על שלא הלכתם קודם. תמיד יש את ההתלבטות הזו האם לרוץ לרופא, או להגן מפני הנפילה או אלף ואחד דברים אחרים. ונורא חשוב לשדר מגיל צעיר לילדים שלנו שזהו - עכשיו הם בריאים וחזקים (בלי להזניח כמובן). לדעתי, חמור לא פחות זה לעטוף את הילדים שלנו בצמר גפן, לרוץ איתם על כל דבר קטן לרופא, לגונן עליהם מפני כל העולם, אחרי מה שהם עברו. לדעתי את אמא נהדרת, ולליאור (ולכל השלישיה בעצם) יש המון מזל שקיבלו אמא כמוך! מחזיקים לכם אצבעות לקראת הניתוח

קרן משם

New member
תודההההההההההה../images/Emo140.gif

אז זהו שאני עקרונית מסכימה איתך....אני קולים ורגועה ....הבעיה שלעיתים אפילו ´אדישה´ (כתבתי זאת בדע את עצמך לדעתי) ... מצד אחד עם שלישיה את לא יכולה להרשות לעצמך להבהל מכל דבר ולשים לב להכל מצד שני ייתכן ואני מפספסת דברים שלא הייתי רוצה שזה יחזור על עצמו... בכל מקרה תודה על הודעה מעודדת מאוד!

כ"כ מבינה את ההרגשה

עמרי בנוסף לכל הפגות . היה לו מום מולד אורולוגי שהצריך ניתוח בגיל שנה והמון סבל וכאבים אחרי הניתוח .. ועוד סיבוכים חוזרים ונשנים עד אחרי הנתוח . השאלה הזו תמיד נשאלת ביני לבין בעלי ( כשעמרי לא שומע ) למה ? למה זה מגיע לא מספיק מה שכבר עבר ? כן ההרדמה המלאה היתה סיוט עבורי .אני רק יכולה לאמר שהכל עובר ועבר . ועמרי כ מ ע ט לא זוכר ביום יום ואחרי ימים קשים יבואו ימים שמחים והקלה שזה מאחורי כולכם . מקווה שלפחות האוזן תסתדר לבד בלי שום טובוס ( אני מניחה שזה איזה צינורית לאויורור לניקוז ) . ולגבי הניתוח ( אולי ליתר בטחון תשקלו לקבל דעה נוספת מרופא אחר . אנחנו קיבלנו שתי דעות והן היו שונות לא במהותם אבל בכל זאת שווה לבדוק לפני ניתוח . בכל אופ בהצלחה ותעדכנו . ( נ.ב. אין מקו לרגשות אשם . גם אני קצת מתמהמהת לפני ריצה לרופאים)

קרן משם

New member
הטובוס=ניתוח כפתורים

והשקד=שקד=פוליפ =אך שתרצו לקרוא לזה-עבורי זה ניתוח. נקודה! קל? הממממ אצל אחרים הכל קל אבל כשמדובר בילד שלי הדברים מקבלים פורפורציות אחרות (משום מה) תודה לכולכם
אנחנו עוד נעדכן

למעלה