ליאור שלי הלך

ליאור שלי הלך

לפני חודש וקצת הייתה תאונה במישור אדומים בה רכב נכנס בגדר הפרדה איבדתי את ליאור הוא היה חבר שלי לשעבר היינו חברים חצי שנה הוא היה האהבה הראשונה שלי קשה לי להתגבר עליו אין לי מושג מה לעשות?

דליה ח

New member
הקשר עם המשפחה

האובדן של ליאור הוא שלך ושל המשפחה שלו. אם היחסים שלך עם המשפחה שלו קרובים מספיק כדי להיות איתם בימים הקשים האלה, הקירבה הזאת עושה משהוא לשני הצדדים. אין מתכון להתגברות, מנסיון שלנו הקירבה לחבר נותנת כוח לשני הצדדים. כשאני רואה את החבר של אודליה, אני רואה אותה דרכו, וכך הוא רואה אותה, דרכנו.

ענבל211

New member
מבינה לליבך

לפני שלושה חודשים נהרג חבר שלי בפעילות של צה"ל בשטחים. אנחנו נפרדנו כחודש לפני שזה קרה אבל נשארנו בקשר... אין איך להתגבר. זה נורא מכל הבחינות. אני שבורה ואני בטוחה שגם את. אני מאמינה שרק הזמן יעשה את שלו ויקהה את הכאב ואולי יתן לנו קצת לחיות. אין תרופת פלא...הלוואי והייתה. ניסיתי לחזור ל"חיים האמיתיים" אבל הכל נראה כלכך חסר חשיבות והדברים שפעם מצאתי מהנים רק מגבירים את הכאב. אבל טוב לדעת שכך גם אצל אחרים ושזה לגיטי, ולא משנה אם לחברים ולסביבה כבר נמאס לשמוע שאת עצובה וששוב פעם אין לך כוח לצאת מהמיטה - זה ישאר לגיטימי וחשוב לזכור את זה. ליבי יוצא אליך ענבל

למעלה