ליאור + ליאת - דיווח

מיכל153

New member
ליאור + ליאת - דיווח

היי ליאור - ביום שישי כבר הבחנתי, לאחר שלא רצה ללכת לביה"ס, שיש ירידה במצב הרוח. היום כבר שוב לא רצה ללכת ולכן ניחשתי שאולי צדקתי ויש שוב בעיה איתו. שאלתי אותו אם הוא רוצה ללכת לפסיכיאטרית אתמול (במקום ליאת) והוא אישר. שאלתי אם הוא מוכן לקחת כדור והוא אישר בכן החלטי. דחיתי את פגישתה של ליאת ביומיים והלכתי איתו. מסתבר שהמנהלת נידבה אותו לצילום לטלויזיה ביחד עם עוד ילדים. זה ממש הפחיד אותו. חוץ מזה, יש משהו פנימי של גלים כאלה עם עליות וירידות. הוא מקבל חצי כדור מהיום בבוקר. ליאת - עשתה אמבטיה ביום חמישי(אחרי 3 שבועות). ביום רביעי דיבר איתה מנהל הגמנסיה והדגיש שיש צורך בהכנת שיעורים ובלי איחורים. אני העברתי פתק ליועצת, מחנכת ומנהל שהיא בדכאון. מחר היא תפגש עם הפסיכיאטרית ואני.

zivadina

New member
שלום מיכל

אני מעריכה מאוד את הנחישות שלך להמשיך להתמודד עם כל הבעיות. אני חושבת שאם שני ילדים הם בדכאון או חרדה או הפרעת נפש אחרת, כדאי לברר עם אנשי מקצוע אם הסיבה היא תורשתית או סביבתית (הבית או השכונה). אולי יש משהו שאת יכולה לעשות כדי להקל על המצב הנפשי שלהם? מציעה לך ליזום שיחת עומק בינך לפסיכיאטרית, ורצוי בשיתוף עם הבעל. בהצלחה.

מיכל153

New member
זה כנראה תורשתי, כי גם לי יש !

פה אני מגלה משהו שעד עכשיו שמרתי בסוד ולא גיליתי לכם. אבל אני מטופלת בכדור (אנטי חרדתי ואנטי דכאוני) כבר הרבה זמן(כשנה) וליאור, למשל, סירב או הפסיק באמצע. ליאת בינתיים לא מטופלת בתרופה, אבל אולי בעתיד הקרוב גם כן.

zivadina

New member
למיכל

האם את מקבלת תמיכה בשיחות? האם את מדברת על ארגון מסגרת הבית? מתוך הקריאה שלי, יש השפעה רבה מאוד לדכאון של האמא על תפקוד הילדים.

נסיכה ג

New member
מכיל בכל פעם שאני קוראת אותך

מתחשק לי לחבק אותך חיבוק גדול גדול גדול וגם לומר לך חיזקי ואמצי!!!

למעלה