ליאור והפסיכיאטר

מיכל153

New member
ליאור והפסיכיאטר

היי אתמול היתה לנו (אני, בעלי וליאור) פגישה עם הפסיכיאטרית. היא בעיקר הקשיבה ובעיקר לי, בעלי בקושי דיבר וגם ליאור בקושי אמר. ליאור בקושי ענה. הוא אמר שיש 10 ילדים בכיתה, שמציקים לו ושלא אכפת לו להשאיר את המצב ככה גם בבית(לא נראה לו שצריך לשנות משהו).אני לא מאמינה לו. לדעתי מצד אחד זה לא כיף, אבל מצד שני הוא החזק בבית. ניפגש שוב בעוד כחודש איתה, נתתי לה דיווחים של הפסיכולוגית, קלינאית, מורה ונוירולוג. גם את האבחון מכיתה ו´. נקווה לטוב ואמשיך לדווח. ביי מיכל153

AYELET1

New member
מיכל ../images/Emo140.gif

ראשית- מאחלת לכם הצלחה. מלבד זה, לוקח זמן עד שילד נפתח ומספר מה מטריד אותו. באה אישה (הפסיכיאטרית), שמעולם לא פגש אותה, והוא אמור לשפוך את ליבו על ההתחלה ?
זוכרת שסיפרת, שהוא מודיע לכם שכל מה שצבר בביהס , הוא שופך עליכם בבית. עצם ההכרה בכך, מצביעה על הבנה מעוררת הערכה! נשמע שלליאור לא קל (ואם לו לא קל, אז גם להוריו...)

מיכל153

New member
בודאי שאני מכירה כל הזמן את המצב

היי הזה. פשוט כל פעם זה מעייף לענות במקומו, בשבילו. אני מקווה שזה ישתפר. הפסיכיאטרית היתה מאוד ישירה ולא ויתרה על השאלות הקשות. הפסיכולוגית נותנת לו בקצב שלו ולכן אצלה הוא עדיין לא הגיע לשלב הדיבור על הבעיה. ביי מיכל153

bimbo.

New member
מיכל, אני חושבת שזה מצויין שהוא

שופך את זה בבית עליכם, כי אז אתם יודעים שיש בעיה ואולי גם מה הבעיה, וכן מוטב לילד להוציא את זה החוצה ולא שיציק לו מבפנים. חוץ מזה, בשביל מה יש הורים?

למעלה