ליאור היקר

נסיה 5

New member
ליאור היקר

שלום לך ליאור, האקס שלי. ברגעים אלה גיליתי דרך אמי שדיברה עם אביך. אתה מתחתן. ליאור, אני רוצה לומר לך כמה דברים שקלתי אם לכתוב לך על מכתב אך אני חושבת שאכתוב לך פה אתה לא יודע מי אני ומה אני אבל אני רוצה לשתף אותך בתחושותיי. פגשתי אותך והתאהבתי בך קשות, אהבתי אותך אהבה מטורפת, והרגשתי שגם אתה, קיבלנו המון צירופי מקרים יפים וטובים, כן, היו מכשולים קשים כמו הורים שלך, אתה בעצמך ועוד... באותו לילה נפרדנו ואתה אמרת לי ליד הוריי מה יוצא לי מזה אם תוך שנה שנה וחצי אני מתגרש אלה היו המילים שלך. ואמי אמרה בתגובה מה שאתה מביא זה מה שאתה מקבל. אני נתתי לך את כל עולמי ובתגובה קיבלתי סטירה חזקה ללב. נפרדנו, אבל למרות הכל רציתי אותך בחזרה הלכת אל האקסית ההיא אותה אחת שמיררה לך את החיים, אליה חזרת ובין לבין הלכת אל מישהי מלפני 4 שנים שהיא היתה איתך, איתה אתה הולך להתחתן.. אני רוצה לומר לך שאתה פירקת את המשפחה הזאת לגמרי, האחיינים שלי עד היום שואלים עלייך אמי בכלל חצי רגל בקבר ועכשו אני צריכה להרים אותה מחדש התאבלתי עלייך המון, שקלתי להתאבד אבל לא עשיתי זאת רק בגלל החברים שיש לי במציאות ובאינטרנט כמו בפורום הזה ליאור, יש שיר של שרית (שבאופן מפתיע איתה אתה מתחתן עם אחת בשם שרית) חדד שנקרא אני מאחלת לך . אני מנסה לאחל לך רק טוב אבל לא יכולה. אני יודעת שיש אלוהים בשמיים הוא ראה את כל מה שעשית לי ולמשפחתי ולכל יקיריי... אני יודעת שיבוא לי טוב כי מגיע לי רק טוב לא עשיתי שום רע אני רוצה כל כך הרבה לשפוך אבל לא יכולה... מה שכן אוכל לומר כן אני אחרת היום אני חזקה ושלמה ויודעת שהדלת והחלון נסגרו וכעת כל מה שיש לי לעשות הוא לאסוף את השברים להדביק מחדש וללכת עם לב של פלסטר ועל הדרך לרפא את אמי ולקבל אל חיי את האהבה החדשה, הטובה, האמיתית, והמדהימה שמגיע לי והיא בדרך אלי. ליאור, אני משחררת אותך לשלום מאחלת לך שתדע כל מה שעברתי ועודני עוברת ותהיה חזק, ופותחת את לבי, מחשבתי, ונשמתי לאהבה חדשה טובה חזקה, בריאה, ושלמה. דיי, העבר נסגר ונשלם, כעת ההווה והעתיד משתלבים ביחד לשלם.

הרבה כאב...

זה נשמע כאילו הרגשות של הכאב והכעס כ"כ חיים אצלך:( אני חושבת שאת באמת צריכה לשחרר אותו ולהמשיך לדרכך. תמצאי ניחומים במקומות הטובים לך.. ואל תחשבי על מוות כאפשרות- מוות הוא אובדן החיים ולא טומן בחובו שום אטרקציה מעניינת הנראית לעין.. החיים יכולים להיות מלאים באהבה וטוב אם רק ממלאים אותם בזה.. אבל קודם הלב צריך קצת להירפא... תיפרקי את הכאב, זה יעזור לשחרר... אני ברגעים קשים תמיד בוכה לתוך השירים.. http://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4

נסיה 5

New member
נכון מאוד

לעולם אין לחשוב על מוות כאפשרות... גם במקרים הכי הכי קשים ונוראים... לא סתם נשלחנו לעולם הזה לעבור שיעורים שהנשמה ביקשה, ואין לחשוב ולעשות מעשה. בהחלט שיחררתי אותו, כבר לא בוכה כמו שבכיתי פעם אין לי כבר כלפיו שום רגש טוב או רע. הוא מבחינתי מחוק לגמרי שמתי עליו פס, אני אפילו לא זוכרת כבר את הפנים שלו או כל מה שעשינו. היום אם יבוא גבר חדש אני כול כולי אתמסר לחוויה איתו, להגיית השם מחדש, לנשיקה הראשונה, לחיבוק הראשון, לליטוף הראשון על הלחי, לצחוקים, לכיף, ולביחד שמרימים אחד את השניה, לכל הדברים. מה שכן אוכל לומר ששכחתי את זה כי שנה שלמה רדפתי אחריו ולא יכלתי לשחרר. עצם הידיעה הזאת מאוד הקל עלי. כי הוא באמת שם על הקבר את האבן. הוא אדם שפל ביותר ובורא עולם רואה הכל ויעשה הכל כפי שהוא רואה לנכון. שירים, בישולים, כתיבה על הדף, הכל הכל עוזר התגשמות אמיתית של משאלות לבנו השבור והמרוסק. תודה על החיזוקית

Megie

New member

מה שיש לי לעשות זה לשלוח לך חיבוק חזק
ולהגיד, שטוב עשית..תיהי חזקה..עוד קצת וזה מאחורייך

נסיה 5

New member
מגוש

המון המון תודה לך על החיזוקית ועל הכל. ואני יודעת שעשיתי טוב, ואני חזקה אבל אחד גדול... אני רוצה עכשו !!!!!!!!!!! לא עוד קצת, ברגע זה!!!!

Megie

New member

ועכשיו?..עכשיו?..
זה יהיה עכשיו..אבל עכשיו של עוד מעט.. רק עוד קצת..ויגיע ה"עכשיו!" הזה

originali

New member
את יודעת מה אומרים...

"הזמן עושה את שלו..." וזה נכון! משהו חשוב! שלא תחשבי אפילו לרגע על להתאבד, כמה שהלב שלך כרגע מרוסק אף אחד לא שווה את זה. את צריכה להישאר בחיים לא בשביל אף אחד, אלא רק בשבילך!!! למרות הכל החיים יפים!!! כרגע את לא חייבת להיות חזקה, זה לא הזמן לשמור את הרגשות שלך מבפנים, זה הזמן לשחרר את הכאב שלך, וכן מותר לך לבכות... וזה הזמן שהמשפחה שלך והחברים שלך יתמכו בך ויעזרו לך. לאט לאט את תתחילי לחייך ולעשות דברים שכרגע נראים לך שאת לעולם לא תעשי אותם, ועוד תתפלאי שזה יקרה די מהר...

נסיה 5

New member
אורגנלי

פעם, פעם שקלתי אבל לא עשיתי זאת בגלל החברים שפה וגם במציאות, הם לא וויתרו עלי בכלל ועד היום אני מודה להם ולבורא עולם על שעם הטרגדיה הרומנטית שעברתי הוא זימן לי אנשים טובים, חזקים ונפלאים שלא רצו שאיפול הם החזיקו אותי בשתי ידיהם באינטרנט ומחוצה לו וכל הזמן היו איתי ודיברו ועודדו וחיזקו והכל. דרכם הבנתי כמה שאני טובה, חזקה, מיוחדת וראויה להכי טוב שיש. והוא? שייחנק איפה שהוא נמצא.
אני במקום אחר וטוב יותר ממה שהייתי. בכיתי, כאבתי, התאבלתי ועברתי את כל התהליך הקשה הזה, מי שלא זאת אמי היא עכשו ברגעים אלה עוברת את זה. אני מנסה כעת בתודעה לשחרר אותו יש בי שאריות אבל הנשמה,הלב, והראש כבר נקיים ממנו. רק שאהבה הזאת שאני כל כך נכספת רוצה שהיא תגיע. היום אני רוצה ומבקשת לקבל אל חיי אהבה טובה, חזקה, בריאה, ויציבה. מה איתו? כמו שכתבתי אני לא יכולה לאחל לו טוב כי זה קשה אבל אני רגועה ובטוחה שבורא עולם רואה הכל, יודע הכל, שומע הכל, ויעשה הכל כפי שהוא חושב לנכון. אני ב א מ ת התקדמתי הלאה רק רוצה לזמן אלי אהבה חדשה וכאן אני מיואשת ולא מיואשת... כעת, נותר לי לאסוף את השברים שהוא גרם ועדיין גורם למשפחתי במיוחד לאמי ולהדביק אותם מחדש. ואני בטוחה שהאהבה החדשה שתיכנס לי היא תרפא באמת את הבית ואת לבי, כי היום אני באה ממקום אחר חזק, טוב, ושלם יותר.

למעלה