ליאורי צוש

• פותח הנושא bduya
  • פורסם בתאריך

bduya

New member
ליאורי צוש

בלי לחבר בינכם בכוונה כי אין לי כח. ליאורי, תראה...קודם כל רציתי להשתתף בצערך ולומר לך שגם אני הייתי חולה ונראה לי שאף יותר ממך.... שפעת שנוטה לדלקת ריאות... אני אפילו ביום האחרון של המחלה האומללה הזאת... מי יודע מחר לימודים? -- :-( צוש, אם הוא היה שואל לשלום בדויה ולמה בדויה לא באה ומה עם בדויה אולי הוא באמת היה מקבל מליון דולר (מענין ממי)... ליאור-נקודה למחשבה... לפעמים משתלם לחשוב על אנשים עשירים!!! אהההההה וליאור(י) מורני לא תהיה עקב אילוצים תכניים. יכלת לקרוא את זה בתחתית הדף בדיוק כמו שאני עשיתי (בקושי) למה הייתי מוצפת בדמעות מפה ועד הודעה חדשה... לא נורא אני אתגבר וכשמורני תחזור אני אחזור לעצמי עד אז.... חחחחח מה עד אז? עד אז כלום ;-( שניקו-אני יודעת שאת מציצה... יא גוייבה... הרי ברור שההודעה היתה למעשה בשבילך בלבד אבל לא רציתי שצוש וליאורי יעלבו.. חחחחח סתם מקווה שהבנת.... ו-לא. ליאורי וצוש לא באמת חשבתי שהייתם נעלבים אם לא הייתי כותבת לכם. אני יודעת בדיוק איך ההודעות שאני כותבת לא מנידות לכם אפאף בכוונה עם א` תהנו בכל כל ונאמר אמן ואמן וכן יהיה רצון.

מורני !

New member
בדויתית???

כאילו זו את באנגלית? מה עכשיו צריך לפנות אלייך רק באינגליש? אבל אני לא יודעת אנגלית (צושששששששש תעזור לי כאן!!!).. חוץ מיזה ראיתי שליאור חולה.. אני מקווה שהוא הבריא בזמן שאני כותבת את ההודעה הזו - ואם לא : רפואה שלמה יקירי.. תרגיש טוב!!!! ותשמע ליאורי.. אני מבינה שאתה לא שם לב לפרטים הקטנים - כמו זה שאני לא הייתי כאן כמה ימים.. אז תתביייש!!!! ואל תגיד לי היית חולה.. זה לא תרוץ. אוף ואני חשבתי שיהיה לכם קשה בלעדיי... אוף!!!! אבל אני רואה שהסתדרתם טוב מאוד בלעדיי... טוב נו ... נגיד... אני שמחה שהסתדרתם.. באמת.. ואם צוש מקבל מליון דולר - הוא יוכל לתרום אותם לפורום? באמת צריך כאן כמה קישוטים נחמדים.. והתגעגעתי לאללה.. יאללה שבוע טוב!!!! הא ובדויתית - אמן מתוקה!

למעלה