ליאורי צוש
בלי לחבר בינכם בכוונה כי אין לי כח. ליאורי, תראה...קודם כל רציתי להשתתף בצערך ולומר לך שגם אני הייתי חולה ונראה לי שאף יותר ממך.... שפעת שנוטה לדלקת ריאות... אני אפילו ביום האחרון של המחלה האומללה הזאת... מי יודע מחר לימודים? --
צוש, אם הוא היה שואל לשלום בדויה ולמה בדויה לא באה ומה עם בדויה אולי הוא באמת היה מקבל מליון דולר (מענין ממי)... ליאור-נקודה למחשבה... לפעמים משתלם לחשוב על אנשים עשירים!!! אהההההה וליאור(י) מורני לא תהיה עקב אילוצים תכניים. יכלת לקרוא את זה בתחתית הדף בדיוק כמו שאני עשיתי (בקושי) למה הייתי מוצפת בדמעות מפה ועד הודעה חדשה... לא נורא אני אתגבר וכשמורני תחזור אני אחזור לעצמי עד אז.... חחחחח מה עד אז? עד אז כלום
שניקו-אני יודעת שאת מציצה... יא גוייבה... הרי ברור שההודעה היתה למעשה בשבילך בלבד אבל לא רציתי שצוש וליאורי יעלבו.. חחחחח סתם מקווה שהבנת.... ו-לא. ליאורי וצוש לא באמת חשבתי שהייתם נעלבים אם לא הייתי כותבת לכם. אני יודעת בדיוק איך ההודעות שאני כותבת לא מנידות לכם אפאף בכוונה עם א` תהנו בכל כל ונאמר אמן ואמן וכן יהיה רצון.
בלי לחבר בינכם בכוונה כי אין לי כח. ליאורי, תראה...קודם כל רציתי להשתתף בצערך ולומר לך שגם אני הייתי חולה ונראה לי שאף יותר ממך.... שפעת שנוטה לדלקת ריאות... אני אפילו ביום האחרון של המחלה האומללה הזאת... מי יודע מחר לימודים? --