ליאורה תעני לי ב ב ק ש ה

~נשיקה~

New member
ליאורה תעני לי ב ב ק ש ה

כתבתי לך ממקודם ולא ענית לי גובהי 1.58 ומשקלי נע בין 51 ל53 אני צריכה ללכת לדיאטנית?

lmerav

New member
ליאורה איננה כבר המון זמן אך

לדעתי את לא צריכה לרדת במשקל בכלל. לפי הנתונים שסיפקת את בדיוק במשקל התקין. תשמרי ואל תשמיני. אני גם כמוך ואני רזה. מירבי

~נשיקה~

New member
לא יכול להיות

לא יכול להיות שאת גם כמוני ואת רזה כי אני ממש לא רזה!

nivn

New member
המשקל שלך תקין לחלוטין

המשקל שלך תקין לחלוטין ואפילו כמעט נמצא על הגבול התחתון. בהנחה שאת מעל גיל 18 לכל המתעניין אני תזונאי (BSC NUTR)ואני עונה מכיוון שכתוב שליאורה לא כאן. להיתראות ניב

~נשיקה~

New member
אני לא מעל גיל 18

אני בת 13 עכשיו התשובה שלך אחרת הוא שאתה עדיין חושב שהמשקל שלי תקין? ומכיוון שאתה תזונאי אתה יכול אולי להרכיב לי תפריט לדיאטה?

אהבה עצמית :cool:

היי נשיקונת!!! חשפת את עצמך ילדה. אולי הגיע הזמן שתתחילי לאהוב את עצמך כמו שאת מתוקה. לא מספיק לך איך שכולנו אוהבים אותך מעל דפי מודעות פנימית. לדעתי בתור מורה לספורט את בדיוק במשקל המתאים לגובהך ובהחלט את יכולה אפילו להמשיך ולהשמין. אני מציעה במקביל שתתחילי לעסוק בספורט בצורה אינטנסיבית ואפילו תחרותית. המקצוע המתאים בדיוק לגובהך ולמשקלך הוא השחיה ידידתי. שם תוכלי לשרוף כל כך הרבה קלוריות וגם להיות מאושרת מתחושת הנצחון כי יש לי הרגשה שאת מנצחת מלידה. אז תהיי תמיד מאושרת ושלמה עם עצמך. תאהבי את עצמך כפי שאת ואז תמיד תמיד משקלך יתאים לצפיותייך. שיהיה לך חג שמח וכשר, מלא אור אחווה ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

cat

New member
את כן צריכה לרדת טיפה לפי דעתי

לפי דעתי את טיפה מלאה ואפשר יהיה לרדת מהמשקל שלך אני לא מומחית אבל אני בערך יודעת שהמשקל שלך טיפונת מעל לנורמה.

תרנגולת

New member
ממש ממש לא!!

המשקל תקין לחלוטין.. אין סיבה להוריד אף קילו.. את בסדר גמור נשיקה, באמת.. לדעתי כל מה שאת צריכה זה לעבוד על הראש.. ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאת.. את ממש לא צריכה להוריד במשקל.

~נשיקה~

New member
תרנגולת יקרה

המשקל התקין לגילי ולגובהי (לפי מה שדי הרבה אמרו לי הוא בין 45 ל60 או משהו כזה בערך אז נכון שאני לא שמנה!! אז אני גדולה או מלאה או איך שלא תקראי לזה וזה מציק לי ולא איכפת לי אם בעיניך או בעיני תזונאים או סתם אנשים המשקל שלי הוא תקין הכל מתנפץ כשאני מסתכלת במראה או שאני הולכת עם בגד ים לבריכה!! אז אם אני יוריד 5 ק``ג פחות או יותר אני עדיין אהיה במשקל תקין ואני אהיה לא רזה ולא מלאה ולא שמנה ואני יאהב את עצמי כי אני יאהב את מה שאני יראה במראה!

תרנגולת

New member
נשיקה.. מתוקה.

מה שדי הרבה אמרו לך זה לא נכון.. 45 זה תת משקל ח-מ-ו-ר-! את כל כך נשמעת כמוני.. אבל את יודעת מה? אם כשאת נמצאת במשקל שהוא נורמאלי ותקין- את חושבת שאת שמנה.. אז מה שלא בסדר זה לא המשקל שלך, אלא איך שאת רואה את עצמך.. מה שאת רואה במראה לא ישתנה בעוד 5 ק``ג.. תאמיני לי, ק``ג פחות או יותר, ובעיקר 5 ק``ג פחות או יותר לא יכולים לגרום לשנאה עצמית.. ולא יכולים לגרום לך להיות מאושרת עם עצמך. דיאטה לא יכולה לשנות את השנאה שלך לעצמך. מנסיון.. ולא ממולץ לעבור את זה. תלמדי עכשיו לאהוב את מה שאת רואה במראה- זה גוף רזה ובריא. אין סיבה לחכות לק``גים שירדו- כי הם לא ישנו את מה שאת רואה במראה. מקווה שתביני, ולא תסבלי מזה בסוף. חג שמח. תרנגולת.

~נשיקה~

New member
תרנגולת... חומד...

תיראי אף אחד אף פעם לא אמר לי שאני רזה ואף אחד גם לא יכול להגיד לי שאני רזה כי אני ממש לא רזה אני לא שמנה נכון אבל אני לא רזה ואם אני יגיע למשקל 45 אני יראה בסדר ואפילו במשקל 45 אני לא יראה ממש רזה אמ יש לי עוד הרבה לכתוב אבל אין לי כוח אז תגיבי להודעה שלי

תרנגולת

New member
מתוקה..

45 לגובה שלך זה תת משקל וזה אומר את הכל.. זה לא סתם רזה, זה רזה מאוד!! זה רק מראה שהבעיה היא לא במשקל אלא באיך שאת רואה את עצמך. חבל- זה לא בריא וזה יגרום לך סבל.. מקווה שתרגישי יותר טוב עם עצמך (כמו שאת עכשיו!), לילה טוב, תרנגולת.

תרנגולת

New member
1.58

הבן אדם מלמטה צודק.. (נועם?). תבקשי מאמך ללכת לדיאטנית.. היא תגיד לך את מה שאנחנו כבר אומרים :) את לא צריכה לרדת.

noam011

New member
מספיק לבלבל את הילדה

נשיקה תבקשי מאמא שלך תקבע לך תור אצל דיאטנית והיא תראה אותך ותגיד לך מה את צריכה. אי אפשר לקבל טיפול רציני דרך התכתבות.

מימי

New member
לנשיקה- תקראי.

שלום נשיקה. אני בת 14 , גובהי 156 ואני שוקלת 52, כך שהנתונים שלנו די דומים. לפני כחצי שנה עשיתי דיאטה שבמהלכה הורדתי 11 ק``ג עד שהגעתי למשקלי הנוכחי, שאני די מאושרת ממנו. אין לך מושג כמה זה מעצבן אותי לראות ילדה שבטבעי היא ככה, והיא עוד מתלוננת! בכולופן, אם את מרגישה שאת שמנה, פשוט תאכלי בכמויות יותר מצומצמות, ובצורה מסודרת, ותמנעי מנשנושים ואכילה בין הארוחות- ותרזי. ממש קסם. אם את לא רוצה להפסיק לאכול (מה שדי מובן- אין לך מושג כמה אני רוצה לאכול) פשוט תעשי ספורט, או עיצוב הגוף. אבל אם זה לא נורא מפריע לך, ממש לא כדאי לך להתחיל עם כל העסק של דיאטות, בגלל שזה משאיר לך עקבות על הנשמה והמוח. לדוגמא- המוח שלי במקום להיות מוח הפך להיות מונה של קלוריות. גם אם תעירי אותי באמצע הלילה אני אדקלם לך כמה קלוריות יש בכל מוצר. בקיצור- אל תתחילי עם זה אם את לא דבה, וגם אם את מתחילה- אל תתמכרי! ראי הוזהרת!

למעלה